Doginka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 No i widzisz jaki dobry samoprzegryzajacy sznureczek od worczka zapodałaś, zeby biedna mała sunia się mniej męczyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 przedsiębiorczy ten szczeniorek :diabloti::diabloti::diabloti: a nasz przyjazd do Kraka stoi pod znakiem zapytania, zwaliło się trochę problemów no i auto umarło definitywnie, jeździmy pożyczonym ale już 3 razy chciało pokontemplować uroki zachodzącego słońca w polu :diabloti::mad::angryy: więc na dłuższą trasę niż jazda po mieście się nie nadaje. A jakbyśmy mieli jechać pociągiem to na pewno bez psów Quote
weszka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Szczeniorek bywa kombinatorek ;) Taniu do września jeszcze troszkę i mam nadzieję że jednak wyjazd dojdzie do skutku i przyjedziecie wszyscy. Mam mega lenia. Nic mi się nie chce. Ostatnie 2 dni w pracy, pełno roboty do przekazania, zostawienia porządku itd. a mnie się nie chce nic. Quote
weszka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Taka marna jakościowo fotka z komórki ale patrzcie jakie dumne szczenię :) Quote
AnkaG Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 O ja nie widziałm dwa tygodnie Vesper - ale urosła :cool3::loveu: Quote
Doginka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Vesper zaczyna rosnąć wycior:loveu::evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 madziamn napisał(a):no olbrzymka w końcu :evil_lol: Piękna :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 a zrobiła się już "pieprznięta" czy dalej beżyk :cool3: Wy już chyba jutro ruszacie na wakacje? :cool3: bawcie się dobrze!! uczcie ile wlezie :lol: no i zdjęć proszę przywieźć miliony bo jak nie to :mad::mad::mad::diabloti: Quote
malawaszka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 nie jutro nie jutro - jutro ruszają z Gabulinką po nowe życie :kciuki: :loveu: Quote
weszka Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Od-Nowa']a zrobiła się już "pieprznięta" czy dalej beżyk :cool3: Wy już chyba jutro ruszacie na wakacje? :cool3: Dalej beżyk z czarnym :evil_lol: i jeszcze trochę jak będzie. A na obóz ruszamy w środę :p Póki co trochę zdjęć - Dirki nareszcie zakończyła cieczkowanie :multi: sucze zabawy w gnębienie najmniejszego Quote
weszka Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Jeszcze trochę stadka w ciepłym zachodzącym słońcu :) Quote
malawaszka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 :loveu:cudne jagniątko a Sympę chyba pierwszy raz taką rozbrykaną widzę :multi::loveu: Quote
marako Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dłuuugie łapy ma to jagnię. A foty z jęzorami wywalonymi najbardziej lubię - zmęczone, wyhasane, szczęśliwe pyski. Ach, gdybym nie miała "na liczniku" tyle lat, to na pewno szarpnęłabym się na takie wakacje z psiurami, na jakie jedziecie - jakoś przez rok odłożyłoby się na wpisowe. A Wam życzę dobrej zabawy! Quote
weszka Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 No coś Ty, malawaszko? Sympa jest mocno brykająca ;) a przy Vesper całkiem jej rozum odejmuje, podobnie zresztą jak Dirki. marako a Ty co z "licznikiem" masz nie tak? To nie jest kolonia dla dzieci hihi i ja też nie jestem dzieckiem szkolnym ani nawet młodzieżą ani nawet studentką. Jak będzie tak fajnie jak się spodziewam to będę Was wszystkich namawiać i za rok pojedziemy razem - to by była dopiero Dogoekipa :) A jeśli chodzi o jagniątko to składa się głównie z łap zakończonych wielkimi stopami. Cała reszta dopiero dorośnie do tych stópek :loveu: Quote
AngelsDream Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Zdjęcia z walk psów. ;) A czemu te szczaniaki tak szybko rosną, a bu... Quote
AnkaG Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jagniątko już trochę waży albo ciotka taka słabizna :evil_lol: Quote
Korciaczki Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 http://img372.imageshack.us/img372/630/dsc0466.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Ale fajny zlocik...! Quote
zerduszko Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Mam smaka na jagniecinę :evil_lol: Na jaki obóz jedziecie?? Quote
malawaszka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='weszka']No coś Ty, malawaszko? Sympa jest mocno brykająca ;) a przy Vesper całkiem jej rozum odejmuje, podobnie zresztą jak Dirki. A jeśli chodzi o jagniątko to składa się głównie z łap zakończonych wielkimi stopami. Cała reszta dopiero dorośnie do tych stópek :loveu: no pewnie zapomniałam o tym ja zwykle, ze Sympa też zabawowa, albo dawno nei było takich jej fotek :lol: a taka faza długich łap i wielkich stóp jest najzajebistsza :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Tekla64 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 no w koncu znowu tu trafilam. piekne masz suki i widze na pewno ze moje to tylko ciutke wyrosniety mikrus ale to nic i tak jest kochany. mam nadzieje ze nie zapomne jak tu znowu trafilam i jesli moge bede tu czesciej zagladac. milej zabwy i pieknej relacj zycze Quote
Recommended Posts