Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przedsiębiorczy ten szczeniorek :diabloti::diabloti::diabloti:

a nasz przyjazd do Kraka stoi pod znakiem zapytania, zwaliło się trochę problemów no i auto umarło definitywnie, jeździmy pożyczonym ale już 3 razy chciało pokontemplować uroki zachodzącego słońca w polu :diabloti::mad::angryy: więc na dłuższą trasę niż jazda po mieście się nie nadaje.
A jakbyśmy mieli jechać pociągiem to na pewno bez psów

Posted

Szczeniorek bywa kombinatorek ;)
Taniu do września jeszcze troszkę i mam nadzieję że jednak wyjazd dojdzie do skutku i przyjedziecie wszyscy.

Mam mega lenia. Nic mi się nie chce. Ostatnie 2 dni w pracy, pełno roboty do przekazania, zostawienia porządku itd. a mnie się nie chce nic.

Posted

a zrobiła się już "pieprznięta" czy dalej beżyk :cool3:

Wy już chyba jutro ruszacie na wakacje? :cool3:
bawcie się dobrze!! uczcie ile wlezie :lol:

no i zdjęć proszę przywieźć miliony bo jak nie to :mad::mad::mad::diabloti:

Posted

[quote name='Od-Nowa']a zrobiła się już "pieprznięta" czy dalej beżyk :cool3:

Wy już chyba jutro ruszacie na wakacje? :cool3:

Dalej beżyk z czarnym :evil_lol: i jeszcze trochę jak będzie.
A na obóz ruszamy w środę :p

Póki co trochę zdjęć - Dirki nareszcie zakończyła cieczkowanie :multi:

sucze zabawy w gnębienie najmniejszego

Posted

Dłuuugie łapy ma to jagnię. A foty z jęzorami wywalonymi najbardziej lubię - zmęczone, wyhasane, szczęśliwe pyski.

Ach, gdybym nie miała "na liczniku" tyle lat, to na pewno szarpnęłabym się na takie wakacje z psiurami, na jakie jedziecie - jakoś przez rok odłożyłoby się na wpisowe. A Wam życzę dobrej zabawy!

Posted

No coś Ty, malawaszko? Sympa jest mocno brykająca ;) a przy Vesper całkiem jej rozum odejmuje, podobnie zresztą jak Dirki.

marako a Ty co z "licznikiem" masz nie tak? To nie jest kolonia dla dzieci hihi i ja też nie jestem dzieckiem szkolnym ani nawet młodzieżą ani nawet studentką. Jak będzie tak fajnie jak się spodziewam to będę Was wszystkich namawiać i za rok pojedziemy razem - to by była dopiero Dogoekipa :)

A jeśli chodzi o jagniątko to składa się głównie z łap zakończonych wielkimi stopami. Cała reszta dopiero dorośnie do tych stópek :loveu:

Posted

[quote name='weszka']No coś Ty, malawaszko? Sympa jest mocno brykająca ;) a przy Vesper całkiem jej rozum odejmuje, podobnie zresztą jak Dirki.

A jeśli chodzi o jagniątko to składa się głównie z łap zakończonych wielkimi stopami. Cała reszta dopiero dorośnie do tych stópek :loveu:

no pewnie zapomniałam o tym ja zwykle, ze Sympa też zabawowa, albo dawno nei było takich jej fotek :lol:

a taka faza długich łap i wielkich stóp jest najzajebistsza :evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

no w koncu znowu tu trafilam.
piekne masz suki i widze na pewno ze moje to tylko ciutke wyrosniety mikrus ale to nic i tak jest kochany.
mam nadzieje ze nie zapomne jak tu znowu trafilam i jesli moge bede tu czesciej zagladac.
milej zabwy i pieknej relacj zycze