Vectra Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ale ja się nie odchudzam :cooldevi: straciłam smaka na słodycze .... Quote
malawaszka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 weszka napisał(a):Dziękuję wam moje kochane :placz: Zamiast napisać, że ależ skąd jesteś piękna, zgrabna i powabna to wy mi tu zasuwacie że biegać, że dieta :nonono2: A gdzie solidarność jajników ja się pytam??? :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a):to ja się Wam pochwalę , bo schudłam 3 kilo :diabloti: pffffffffffff chwalipięta :shake: kurde głupi temat :placz::placz::placz: już mnie tu nie ma :oops: Quote
madziamn Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 TIA JA TEŻ BYŁAM SZCZUPŁA I MŁODA...KIEDYS... A TERAZ POWINNAM SIE ODCHUDZAC ALE... I TU BY DUŻO MOŻNA BYŁO PISAC:oops: Quote
weszka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Pierwszy dzień diety i całkiem spoko. Fajna sprawa bo jeść można i nie chodzi się głodnym i nie trzeba komponować wymyślnych skomplikowanych posiłków - takiego czegoś to ja bym nie zniosła :evil_lol: Zobaczymy czy będzie jakiś efekt. hahaha wczoraj na spacerze zwiał do nas znajomy superowy bullek Junior no i Dirki baaaardzo chętna była na romans, dziwka jedna :diabloti: a to już 16-17 dzień więc długo ją trzyma :eviltong: ciekawe co by z tego mezaliansu wyszło! Bullo-sznaucery to by była jakaś masakra :cool1: Quote
malawaszka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 weszka napisał(a):Bullo-sznaucery to by była jakaś masakra :cool1: łomatko :eek2::eek2::eek2: strach pomyslec jakie by toto było Quote
zerduszko Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 weszka napisał(a):Pierwszy dzień diety i całkiem spoko. Fajna sprawa bo jeść można i nie chodzi się głodnym i nie trzeba komponować wymyślnych skomplikowanych posiłków - takiego czegoś to ja bym nie zniosła :evil_lol: Zobaczymy czy będzie jakiś efekt. A masz jakiegoś linka na tą dietę?? Ja to bym tak 5 kg... albo choć 3, a najlepiej 7 :cool1: Ps. Nie kumam jak nie można być głodnym podczas diety... Ja to tylko poczytałam tu o odchudzaniu i juz poleciałam szybko jeść kolację, której miałam nie jeść :angryy: Quote
madziamn Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 racja aż strach pomyślec bullek z broda:roll:??? brrr... fatalnie Quote
malawaszka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 zerduszko napisał(a):Ps. Nie kumam jak nie można być głodnym podczas diety... Ja to tylko poczytałam tu o odchudzaniu i juz poleciałam szybko jeść kolację, której miałam nie jeść :angryy: weź Ty się już zerduszko uspokój :diabloti: bo nie dość, że masz mojego psa w domu to jeszcze sama jesteś taka podobna? :crazyeye: :roflt: Quote
weszka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Proszę dla chętnych link do diety ;) dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Grupy Wsparcia Dieta.pl - ja oczywiscie jestem w wersji bez mięsa. Zrobię tylko na pierwszą fazę bo później wyjeżdżam i bedę jeść na obozie co dadzą. A to jeszcze tylko/aż tydzień do wyjazdu!!!!!! Quote
zerduszko Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 O to taka dieta nie dla mnie, bo bym z głodu umarła :shake: Quote
weszka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Ale przecież możesz jeść ile chcesz i w sumie lista jest spora tylko nie ma różnych zapychaczy - chleba, makaronów, ryżu itd. Ja myślę że jak na dietę to jest niezła bo nie ogranicza. To moja pierwsza w życiu dieta i powiem wam ze o tej porze w pracy jedząc normalnie to już padałam z głodu i coś podgryzałam (wcześniej sporo) a dziś siedzę i nic - nie ma głodu a tego się bałam. Zjadłam rano serek, później jogurt, później wypiłam jogurt, do tego dużo wody i jest luzik. Dla mnie dieta o tyle dobra że ja uwielbiam ryby, sery i jogurty i to właśnie jem. Jedyna róznica i ból to że póki co w pierwszej fazie nie je się owoców i warzyw. No i że w ogóle nie je się chleba a ja lubię mniam mniam z masełkiem, no i że nie ma makaroników a też koffam. Ale ten tydzień dam radę :) Quote
zerduszko Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Tylko ja z tej diety to jadam tylko jogurty (i to nie częściej niż 1/tydz.), kawę i wodę, no mogę sobie ją jeszcze przyprawami doprawić ;) Jak to nei ogranicza, to ja juz wolę dietę magdy m :eviltong: woda+jabłko ;) Quote
weszka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Wszystko zależy co kto lubi ;) Mnie akurat pasi. Zmieniając temat. Dostałam nowe fotki tatusia Vesper :loveu: i jego sióstr :loveu: Mają teraz 15 mies. tatuś RAVEL :loveu: i jego siostry czyli ciotki Vesper :) RHEA RHISBEE Łaaadni :loveu: Quote
malawaszka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 fakt ładniusi :loveu::loveu::loveu: a o diecie sie nie wypowiem bo własnie zeżarłam kanapeczkę :oops: Quote
eria Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 cała trójka jest cudna, najbardziej podoba mi się RHISBEE :loveu::loveu: Quote
weszka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 :loveu: Chciałabym żeby Vesper odziedziczyła urodę po tej linii. Cała ta trójka będzie w Bratysławie hehehe na moje nieszczęście ;) No cóż jadę dla sportu, a będziemy i tak w innych klasach. Quote
Vectra Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 eria napisał(a):cała trójka jest cudna, najbardziej podoba mi się RHISBEE :loveu::loveu: mnie też :loveu: :loveu: :loveu: co do diety , przeszedł mi wilczy , nocny apetyt przed kompem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i odstawiłam colę , ale nie z musu , przestała mi smakować :roll: miałam rzucić fajki ... ale jak ostatnio zobaczyłam mojego kolegę który porzucił palenie :mdleje: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w garści 5 batoników , w gębie pączek ... i zapytał czy idę z nim coś zjeść ... a to był serio szczupły facet :roll: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Weszka daj namiary na Twojego weta bo chwaliłaś sobie nie? a Pani Hipciowa chciałaby z nim pójść bo drapie się jeszcze i uszka trzeba doleczyć Quote
weszka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Oj coś mnie głód bierze... może to przez kompa. Idę wrąbać serek light ;) a na kolację będzie wędzony łosoś z białym serkiem mniam mniam Malawaszko na PW wysyłam namiary na weta. Quote
zerduszko Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 weszka napisał(a):Oj coś mnie głód bierze... może to przez kompa. Idę wrąbać serek light ;) a na kolację będzie wędzony łosoś z białym serkiem mniam mniam A ze tak jeszcze Cię pomęczę :razz: Ty te wszystkie serki i jugurciki jesz niesłodzone? Ale ładne te psiutki :D Quote
weszka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Ano niesłodzone. No chyba że coś tam cukru mają w swoim składzie - ale to wersje naturalne więc raczej na wytrawnie niż na słodko ;) W jogurtach trochę cukru pewnie jest ale ważne żeby miały max. 3% tłuszczu - taka ideologia ;) Quote
zerduszko Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Właśnie chodziło mi czy to są tzw. naturalne, bo przeca cała ta reszta to bomby ;) Musze to poważnie przemysleć ;) Quote
Od-Nowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ojciec piękny!! Ciotka RHEA jakaś dziwna trochę, albo stoi nie tak jak sznaucerowi przystało albo ma za długą szyję i brak klatki piersiowej :diabloti: ale to pewnie takie kiepskie ustawienie. śliczna rodzina!! :lol::lol: Biedna mała Vesper - jak tu sprostać takim pięknościom :lol: Quote
Recommended Posts