Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Dziękuję wam moje kochane :placz: Zamiast napisać, że ależ skąd jesteś piękna, zgrabna i powabna to wy mi tu zasuwacie że biegać, że dieta :nonono2: A gdzie solidarność jajników ja się pytam??? :grins:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Vectra napisał(a):
to ja się Wam pochwalę , bo schudłam 3 kilo :diabloti:

pffffffffffff chwalipięta :shake:

kurde głupi temat :placz::placz::placz: już mnie tu nie ma :oops:

Posted

Pierwszy dzień diety i całkiem spoko. Fajna sprawa bo jeść można i nie chodzi się głodnym i nie trzeba komponować wymyślnych skomplikowanych posiłków - takiego czegoś to ja bym nie zniosła :evil_lol: Zobaczymy czy będzie jakiś efekt.

hahaha wczoraj na spacerze zwiał do nas znajomy superowy bullek Junior no i Dirki baaaardzo chętna była na romans, dziwka jedna :diabloti: a to już 16-17 dzień więc długo ją trzyma :eviltong: ciekawe co by z tego mezaliansu wyszło! Bullo-sznaucery to by była jakaś masakra :cool1:

Posted

weszka napisał(a):
Pierwszy dzień diety i całkiem spoko. Fajna sprawa bo jeść można i nie chodzi się głodnym i nie trzeba komponować wymyślnych skomplikowanych posiłków - takiego czegoś to ja bym nie zniosła :evil_lol: Zobaczymy czy będzie jakiś efekt.

A masz jakiegoś linka na tą dietę?? Ja to bym tak 5 kg... albo choć 3, a najlepiej 7 :cool1:

Ps. Nie kumam jak nie można być głodnym podczas diety... Ja to tylko poczytałam tu o odchudzaniu i juz poleciałam szybko jeść kolację, której miałam nie jeść :angryy:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ps. Nie kumam jak nie można być głodnym podczas diety... Ja to tylko poczytałam tu o odchudzaniu i juz poleciałam szybko jeść kolację, której miałam nie jeść :angryy:

weź Ty się już zerduszko uspokój :diabloti: bo nie dość, że masz mojego psa w domu to jeszcze sama jesteś taka podobna? :crazyeye: :roflt:

Posted

Ale przecież możesz jeść ile chcesz i w sumie lista jest spora tylko nie ma różnych zapychaczy - chleba, makaronów, ryżu itd. Ja myślę że jak na dietę to jest niezła bo nie ogranicza. To moja pierwsza w życiu dieta i powiem wam ze o tej porze w pracy jedząc normalnie to już padałam z głodu i coś podgryzałam (wcześniej sporo) a dziś siedzę i nic - nie ma głodu a tego się bałam. Zjadłam rano serek, później jogurt, później wypiłam jogurt, do tego dużo wody i jest luzik. Dla mnie dieta o tyle dobra że ja uwielbiam ryby, sery i jogurty i to właśnie jem. Jedyna róznica i ból to że póki co w pierwszej fazie nie je się owoców i warzyw. No i że w ogóle nie je się chleba a ja lubię mniam mniam z masełkiem, no i że nie ma makaroników a też koffam. Ale ten tydzień dam radę :)

Posted

Tylko ja z tej diety to jadam tylko jogurty (i to nie częściej niż 1/tydz.), kawę i wodę, no mogę sobie ją jeszcze przyprawami doprawić ;)
Jak to nei ogranicza, to ja juz wolę dietę magdy m :eviltong: woda+jabłko ;)

Posted

Wszystko zależy co kto lubi ;) Mnie akurat pasi.

Zmieniając temat. Dostałam nowe fotki tatusia Vesper :loveu: i jego sióstr :loveu:

Mają teraz 15 mies.
tatuś RAVEL :loveu:

i jego siostry czyli ciotki Vesper :)
RHEA

RHISBEE

Łaaadni :loveu:

Posted

:loveu:
Chciałabym żeby Vesper odziedziczyła urodę po tej linii. Cała ta trójka będzie w Bratysławie hehehe na moje nieszczęście ;) No cóż jadę dla sportu, a będziemy i tak w innych klasach.

Posted

eria napisał(a):
cała trójka jest cudna, najbardziej podoba mi się RHISBEE :loveu::loveu:

mnie też :loveu: :loveu: :loveu:

co do diety , przeszedł mi wilczy , nocny apetyt przed kompem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
i odstawiłam colę , ale nie z musu , przestała mi smakować :roll:

miałam rzucić fajki ... ale jak ostatnio zobaczyłam mojego kolegę który porzucił palenie :mdleje: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w garści 5 batoników , w gębie pączek ... i zapytał czy idę z nim coś zjeść ... a to był serio szczupły facet :roll: :evil_lol:

Posted

Oj coś mnie głód bierze... może to przez kompa. Idę wrąbać serek light ;) a na kolację będzie wędzony łosoś z białym serkiem mniam mniam

Malawaszko na PW wysyłam namiary na weta.

Posted

weszka napisał(a):
Oj coś mnie głód bierze... może to przez kompa. Idę wrąbać serek light ;) a na kolację będzie wędzony łosoś z białym serkiem mniam mniam

A ze tak jeszcze Cię pomęczę :razz: Ty te wszystkie serki i jugurciki jesz niesłodzone?

Ale ładne te psiutki :D

Posted

Ano niesłodzone. No chyba że coś tam cukru mają w swoim składzie - ale to wersje naturalne więc raczej na wytrawnie niż na słodko ;) W jogurtach trochę cukru pewnie jest ale ważne żeby miały max. 3% tłuszczu - taka ideologia ;)

Posted

ojciec piękny!!
Ciotka RHEA jakaś dziwna trochę, albo stoi nie tak jak sznaucerowi przystało albo ma za długą szyję i brak klatki piersiowej :diabloti: ale to pewnie takie kiepskie ustawienie.
śliczna rodzina!! :lol::lol:
Biedna mała Vesper - jak tu sprostać takim pięknościom :lol: