ewka i haker Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 dawno mnie nie bylo przychodzę a tu taki male cudo gratulacje!!:) Quote
weszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Dość dyskusji o mięsie na moim wegeteriańskim blożku :mad: ewka troszkę się u nas pozmieniało :) Dobrze że wpadałaś to jesteś na bieżąco. Dzisiaj pojawiły się pierwsze straty spowodowane szczenięcymi ząbkami :mad: została nadgryziona słoniowa noga, trąba i ogon - to taki słoń co go czasem widać na fotach :razz: W ogóle chyba zły dzień bo do tego było nasikane i zwalone kupsko co się już nie zdarzyło od tygodni :mad: Trochę w tym mojej winy bo skończyły się gryzaki i zostawiłam na czas samotności tylko taki mały kawałek suszonej skóry. No cóż - straty nie są duże i można słonika przywrócić jeszcze do użytku. Poza tym byłyśmy u weta na szczepieniu żeby szczeniak się nie wściekł :evil_lol: Przy okazji stwierdzono wagę 12 kg :p Quote
Justa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ależ Vesper pięknieje w oczach :loveu: Robi się z niej piękna młoda dama :loveu: O Dirki nie wspomnę, bo wciąż mnie zachwyca swą urodą :loveu::loveu::loveu: Szkoda, że się jutro nie spotkamy :shake::-( Quote
ewka i haker Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 weszka po 9 miesiącach mam dogo to mogę juz byc na stale:) Quote
anetta Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 weszka napisał(a):Ano mam :p I jeszcze pomidorka koktajlowego :p I zioła :p Osz Ty! :evil_lol: http://img229.imageshack.us/img229/3051/dsc02161m.jpg Jakie uchi :loveu::loveu: A słonikowi..no cóż...doklej te nadgryzione części ciała :evil_lol: Quote
weszka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Dzisiaj nasze wspólne święto! Dirulek ma 3. urodziny :loveu:, no a ja imieniny :p Taki suczydełko dostało prezent a to już konsumpcja Quote
weszka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Podzielić się trzeba było z resztą towarzystwa Vesper uznała że to dla niej ;) i widok ogólny Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 100 lat Dirki i Spełnienia Marzeń Olga :laola: :multi: :loveu: Quote
weszka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 I jeszcze prośba o głos na fundację "Zwierzę Nie Jest Rzeczą" - to forumowa Biafra, która ma pod opieką wiele uratowanych koni, psów których nikt nie chciał, stado kotów - każde wsparcie się przyda :) http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kandydata-na-lipiec-141696/ Quote
weszka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 malawaszka napisał(a):100 lat Dirki i Spełnienia Marzeń Olga :laola: :multi: :loveu: Bardzo dziękujemy :p Jubilatka obżarta kostka smacznie śpi, a przed chwilą była już pierwsza awantura bo Sympa doskoczyła do Vesper :angryy::mad: Quote
ewka i haker Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Najlepszego dla Ciebie i Dirki samych sukcesów:) :laola: ja zawsze wiem kiedy wrócić:loveu: a infr o glosie przekleje na nasza galerie. Ps zapraszamy i do nas;) Quote
AnkaG Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Sto lat dla Dirulca - sukcesów na wystawach. :lol: A tobie Olga życzę samych szczęśliwych dni i dużo kaski. :lol: PS zagłosowałam Quote
LeCoyotte Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 100 lat Dirki:lol: myślałęm, że ona strasza jest;) Quote
marako Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 weszka napisał(a):Bardzo dziękujemy :p Jubilatka obżarta kostka smacznie śpi, a przed chwilą była już pierwsza awantura bo Sympa doskoczyła do Vesper :angryy::mad: Awantura pomiędzy Vesper a Sympą, czy Dirki się obudziła z jubileuszowej drzemki i stanęła w obronie? 3 lata to wspaniały wiek dla olbrzymki. Przyłączam się do życzeń (Twoich imieninowych też). (moja Grejsulka już niedługo dobiegnie do piątki, strasznie ten czas pędzi. Planuję ogromny wołowy tort, choć mam awersję do gotowania mięcha, ale czasem dla psów się łamię) Quote
ewelinka_m Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 ciągle zaglądam choć nie piszę ;) ale życzenia najlepsze złoże :loveu: :cunao: wszystkiego naj dla Dirki! sukcesów na wystawach ! weszko równiez dla Ciebie wszystkiego naj! :Rose: a Vesper nieustannie się zachwycam...przepiękna jest :loveu: Quote
Od-Nowa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 jeszcze przed północą :evil_lol: dziewczynki, życzę Wam by każdy Wasz wspólny dzień nigdy się nie kończył... by rozciągnął się w wielką dziurę w czasie by trwać trwać i trwać jak dotąd wesoło i z miłością :calus: Quote
weszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Wszystkim ogromnie dziękujemy za miłe życzenia i odwiedziny :loveu: Niestety okazało się że atak Sympy okazał się skuteczny i biedna Vesper ma dość nieładną ranę na mordce :shake::-( Nawet zastanawiałam się czy nie podjechać do weta ale wczoraj dałam jej taką zasypkę na rany na to i dzisiaj jest już trochę lepiej. Jak się będzie paskudzić podjedziemy jutro do moich wetów. Stara złośliwa suka :mad: Gniewamy się. Usunęli mi podpis :crazyeye::angryy: Bez ostrzeżenia :angryy: Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ojej trzymam :kciuki: za szybkie wygolenie!!!! a co miałaś nie tak z podpisem? :crazyeye: kurcze teraz to i ja nie jestem pewna czy mam dobry :shock: Quote
teapot Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [SIZE=3]Weszko, zmniejszyłam ONka- teraz Twoja sygnaturka jest w pełni wymiarowa. I nie przejmuj się - niektórzy modzi tygodniami mieli złą sygnę i nikt im uwagi nie zwracał. ADOPTUJ SZNAUCERA * STARSZA ŚREDNIACZKA * Mini GUTEK * Kup kg konia-uratuj mu życie [SIZE=2]Wszystko podlinkowane, gotowe do wstawienia w całości. Quote
weszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 malawaszka napisał(a):ojej trzymam :kciuki: za szybkie wygolenie!!!! a co miałaś nie tak z podpisem? :crazyeye: kurcze teraz to i ja nie jestem pewna czy mam dobry :shock: Hehe mam nadzieję że bez goLenia się obejdzie ;) Podpis miał wymiar 460 x 114 px czyli o 14 px za dużo :razz: teapot napisał(a):[SIZE=3]Weszko, zmniejszyłam ONka- teraz Twoja sygnaturka jest w pełni wymiarowa. I nie przejmuj się - niektórzy modzi tygodniami mieli złą sygnę i nikt im uwagi nie zwracał. [SIZE=2]Wszystko podlinkowane, gotowe do wstawienia w całości. Dziękuję Ci baaardzo :loveu::loveu::loveu: Nie przejmuję się tylko wkurza mnie taka nadgorliwość :shake: Jak to się mówi nadgorliwość gorsza od faszyzmu :cool3: Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 weszka napisał(a):Hehe mam nadzieję że bez goLenia się obejdzie ;) :splat::megagrin: Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ale ekstra miejscówka :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Hihihii Zapakowałam dzisiaj suki i pojechałam w miejsce które od dawna chciałam zobaczyć - tor kajakarstwa górskiego. Widać go z autostrady-obwodnicy Krakowa ale nigdy tam nie byłam. Bardzo fajne miejsce na spędzenie wolnego czasu. Wokół toru można jeździć na rolkach, dochodzi też tam ściezka rowerowa, są ogródki, jest mała plaża, można wypożyczyć kajak, rowerek wodny, jest plac zabaw dla dzieci. I chodzą też psy. Ogólnie fajne miejsce. Fotek mam mało bo jednak 2 suki trochę utrudniają focenie. Dirki się trochę pomoczyła, a nawet Vesper spróbowała co to woda :) Udana szybka spontaniczna wycieczka. Będę tam wracać. taki jest wiodok - klasztor Benedyktynów w Tyńcu i tor Quote
weszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Jest tam tez kryty basen z przyległościami - jakby ktoś chciał szczegóły to --> tu więcej Dirki się średnio podobało bo ona jest dzikusek w nowych miejscach gdzie jest dużo ludzi i coś się dzieje ale pod koniec jak się potaplała to ją popuściło ;) za to Vesper była zachwycona od samego początku. Quote
Recommended Posts