Irviers Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Podglądam Was od jakiegoś czasu ale siedzę cicho :evil_lol: Weszka - GRATULACJE!! :) Mała jest przerozkoszna :loveu::loveu::loveu::loveu: Moja najmlodsza Figa tez strzela takie spojrzenia http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_7414.jpg niby mądre, ale nie daj się zwieść pozorom haha :lol::lol: Quote
Doginka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Weszka oglądam foty i ryczę jak goopia, aż klawiaturka mi zamokła. Ale Ci zazdroszczę szczeniaczka:loveu::loveu::loveu: Jarek się nie zgadza na szczonka, to chociaż u Ciebie oglądam:loveu: Ona jest taka słodka:loveu::loveu::loveu: A ryczę, bo nie mogę namówić tego uparciucha na kolejnego psa:angryy: Quote
brygidakuzniak Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :multi: :multi: :multi: :multi: [url=http://brygidakuzniak.blox.pl/html]Brygida Ku Quote
Od-Nowa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 a co tu za cisza?? "śpiewak nie raportuje" :diabloti::diabloti::diabloti: w końcu cała doba to wieczność w życiu malizny :lol: Quote
Justa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Jestem OCZAROWANA maleńką :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 no to dam kilka z domu wspólne tulasy :loveu: bliskie kontakty trzeciego stopnia - test łapy - prawdziwe to to :evil_lol: i Dirusiątko anektujące klatkę więcej wkrótce Quote
eria Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 w klatce będzie sobie mała zostawać sama w domku ?? :lol: Quote
kiwi Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 przyszłam oglądnąć małą i się nie zawiodłam :) gratluje weszko :) będziesz miała tyle luzu teraz :evil_lol: bawcie sie dobrze :evil_lol: Quote
weszka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Taniu nie mogę się napatrzeć na te cudne fotki :loveu: Wspaniale ujęłaś wszelkie emocje i momenty :loveu: Irviers witamy w naszych skromnych progach i dziękuję za gratulacje. W ogóle cieszę się że Vesper ma tylu przyjaciół którzy tyle miłych słów o niej piszą :loveu: Co do odpchlenia jak Tania sugerowała :razz: to pchełek ani innego syfu niet. Jest wykąpciana a drapanie z nadmiaru jedzenia. Ma dostawać mniej niż na opakowaniu podane, do tego lakcid i powinno się unormować. Na wszelki wypadek dostała Stronghold. U weta była opanowana, najpierw lekko się przygięła bo pewnie zapachy dziwne ale później już ok. Na stole spokój, dała się ładnie obejrzeć a później chodziła i machała ogonkiem. Ma dobry wzorzec bo Dirki uwielbia chodzić do wetów, zaczepia wszystkich, domaga się uwagi, ma tam swoje ciastka które zawsze dostaje i mogłaby tam przyjmować :evil_lol: Kluska póki co waży 7,6 kg :-o Wczoraj zaklepiłam jej uszy ale coś źle i wieczorem zdjęłam, a teraz muszę poprawić. Cholera nie mam do tego talentu ale cóż zrobić - mus to mus :cool1: Trochę spacerowych fociszy :loveu: hihi Quote
weszka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 miało być ładnie w kwiatkach ale niezbyt wyszło ;) Quote
malawaszka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 cud miód i orzeszki :loveu::loveu::loveu: no brak mi słów :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 To jeszcze dokładam domowy filmik i idę się zająć tym miodkiem :loveu: oraz oczywiście Dirulem słodkim :loveu: YouTube - P1010329 Quote
AMIGA Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Kto chce, to mi może zazdroscić:evil_lol:. Byłam i osobiście poznałam małą Gapciulkę. Nie taka ona Gapciulka, jakby się na niektórych zdjęciach wydawało. Z uporem sznupcia dobierala się do Dirulcowego gryzaczka, chociaż dostała swojego też. A tak w ogóle to weszka ma przesłodką parkę. Nie mówiąc oczywiście o Totku, który jest też przecudny. Dirulek się tak z małą bawi, że chwilami to miałam obawy, czy kręgosłup małej wytrzyma pacnięcie Dirulkowej łapy :evil_lol: Dobrze, że pod nimi już nikt nie mieszka, bo moja up.....a sasiadka z piętra niżej by takich charców nie wytrzymała :p Weszko gratuluję tego, że się zdecydowalaś na powiększenie stadka i gratuluję wyboru i zyczę wieeeeeelu sukcesów Quote
malawaszka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 hahaha końcówka najlepsza - ten rozdziawiony ryjec :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Wcale na filmiku mała gapciowata nie jest:diabloti::loveu: Quote
furciaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Przyszlam pogratulowac nowego domownika, nich sie zdrowo chowa:loveu::loveu: Quote
AnkaG Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No co można napisać - przesłodkie maleństwo. :loveu: Quote
weszka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Gapą to może ona była 2 tygodnie temu ale teraz absolutnie :razz: Jest rezolutna, dziarska i nie ma prawie wcale szacunku dla rezydentów. Wyrywa Dirki gryzaki, podgryza Totka i myśli że jej wszystko wolno. I tu się myli bo od czasu do czasu dostaje porcję warkotów od Dirki (szok bo to jej pierwsze warkoty jakie słyszę!) i delikatny pac miękką łapą od Totka, a nad tym wszystkim czuwam jeszcze ja :razz: A tu kolejne dowody na to że Vesper gapą nie jest :) YouTube - Sucze zabawy - Dirki i Vesper :) Quote
Od-Nowa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 o nieee te filmiki są poniżej pasa :evil_lol: wspaniałe!! ale już więcej nie będę filmików oglądać :angryy: zdjęcia to jednak inaczej a na filmiku widać tą jej radość, szczeniakowatość... tęsknie za nią i już!! te kilogramy Mała pochowała chyba w uszach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więcej więcej więcej!!!! Quote
AnkaG Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Skubana mała ani razu nie poddała się Dirki wywalając brzuch. Oj Gapcia to z niej nie bedzie. :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 no to ciąg dalszy zdjęć ;) zaklatkowane węgierki :lol: Uszy... no co to za uszy!:roll: o tak już jest lepiej :cool3: a tak ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts