Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszka oglądam foty i ryczę jak goopia, aż klawiaturka mi zamokła. Ale Ci zazdroszczę szczeniaczka:loveu::loveu::loveu: Jarek się nie zgadza na szczonka, to chociaż u Ciebie oglądam:loveu: Ona jest taka słodka:loveu::loveu::loveu:
A ryczę, bo nie mogę namówić tego uparciucha na kolejnego psa:angryy:

Posted

no to dam kilka z domu

wspólne tulasy :loveu:

bliskie kontakty trzeciego stopnia - test łapy - prawdziwe to to :evil_lol:

i Dirusiątko anektujące klatkę

więcej wkrótce

Posted

przyszłam oglądnąć małą i się nie zawiodłam :)
gratluje weszko :) będziesz miała tyle luzu teraz :evil_lol:
bawcie sie dobrze :evil_lol:

Posted

Taniu nie mogę się napatrzeć na te cudne fotki :loveu: Wspaniale ujęłaś wszelkie emocje i momenty :loveu:

Irviers witamy w naszych skromnych progach i dziękuję za gratulacje.

W ogóle cieszę się że Vesper ma tylu przyjaciół którzy tyle miłych słów o niej piszą :loveu:

Co do odpchlenia jak Tania sugerowała :razz: to pchełek ani innego syfu niet. Jest wykąpciana a drapanie z nadmiaru jedzenia. Ma dostawać mniej niż na opakowaniu podane, do tego lakcid i powinno się unormować. Na wszelki wypadek dostała Stronghold. U weta była opanowana, najpierw lekko się przygięła bo pewnie zapachy dziwne ale później już ok. Na stole spokój, dała się ładnie obejrzeć a później chodziła i machała ogonkiem. Ma dobry wzorzec bo Dirki uwielbia chodzić do wetów, zaczepia wszystkich, domaga się uwagi, ma tam swoje ciastka które zawsze dostaje i mogłaby tam przyjmować :evil_lol: Kluska póki co waży 7,6 kg :-o
Wczoraj zaklepiłam jej uszy ale coś źle i wieczorem zdjęłam, a teraz muszę poprawić. Cholera nie mam do tego talentu ale cóż zrobić - mus to mus :cool1:

Trochę spacerowych fociszy :loveu:

hihi

Posted

Kto chce, to mi może zazdroscić:evil_lol:. Byłam i osobiście poznałam małą Gapciulkę. Nie taka ona Gapciulka, jakby się na niektórych zdjęciach wydawało. Z uporem sznupcia dobierala się do Dirulcowego gryzaczka, chociaż dostała swojego też.
A tak w ogóle to weszka ma przesłodką parkę. Nie mówiąc oczywiście o Totku, który jest też przecudny.
Dirulek się tak z małą bawi, że chwilami to miałam obawy, czy kręgosłup małej wytrzyma pacnięcie Dirulkowej łapy :evil_lol:
Dobrze, że pod nimi już nikt nie mieszka, bo moja up.....a sasiadka z piętra niżej by takich charców nie wytrzymała :p

Weszko gratuluję tego, że się zdecydowalaś na powiększenie stadka i gratuluję wyboru i zyczę wieeeeeelu sukcesów

Posted

Gapą to może ona była 2 tygodnie temu ale teraz absolutnie :razz: Jest rezolutna, dziarska i nie ma prawie wcale szacunku dla rezydentów. Wyrywa Dirki gryzaki, podgryza Totka i myśli że jej wszystko wolno. I tu się myli bo od czasu do czasu dostaje porcję warkotów od Dirki (szok bo to jej pierwsze warkoty jakie słyszę!) i delikatny pac miękką łapą od Totka, a nad tym wszystkim czuwam jeszcze ja :razz:

A tu kolejne dowody na to że Vesper gapą nie jest :)

YouTube - Sucze zabawy - Dirki i Vesper :)

Posted

o nieee te filmiki są poniżej pasa :evil_lol:
wspaniałe!!
ale już więcej nie będę filmików oglądać :angryy: zdjęcia to jednak inaczej a na filmiku widać tą jej radość, szczeniakowatość... tęsknie za nią i już!!

te kilogramy Mała pochowała chyba w uszach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
więcej więcej więcej!!!!

Posted

no to ciąg dalszy zdjęć ;)

zaklatkowane węgierki :lol:

Uszy... no co to za uszy!:roll:

o tak już jest lepiej :cool3:

a tak ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: