puzzle Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ale kitek i tak blizej tej dluzej znanej lezakuje:evil_lol: Quote
madziamn Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 super fotki a Totek nawet pazurki pokazał:razz: Quote
weszka Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Tak, tak Totek dobrze wie do kogo się lepiej przytulać. Sympa chwilę poleży z miną lekko obrzydzoną :razz: i wstaje się przenieść. Ona raczej niedotykalska ;) a do Dirula można się przytulać do woli :loveu: A ja jestem dzisiaj baaardzo szczęśliwa bo po 4 miesiącach czekania w hotelu średniaczek FABIO pojechał do domku - tzn. zawiozłyśmy go z Amigą. Będzie miał suuuper :multi: Jeszcze trochę tulasek tym razem b&w Quote
weszka Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='puzzle']Ciche dni?:evil_lol: http://img3.imageshack.us/img3/2337/dsc2646i.jpg hahaha absolutnie :cool1: A takie psie towarzystwo mieszka razem z Fabiem :loveu: średniak, mastifka tybetańska, do tego 4 koty + szynszylek (ich nie mam na fotach :eviltong:) Fabio z lewej Quote
puzzle Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ciche dni?:evil_lol: http://img3.imageshack.us/img3/2337/dsc2646i.jpg Quote
eria Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 że się tak zapytam :razz: gdzie są foty Dirki w nowej różowej obroży ?:loveu::razz: Fotki Totkowo Dirkowe super i Fabiowe też :loveu: Poszczęściło się wreszcie chłopakowi... Quote
weszka Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 eria napisał(a):że się tak zapytam :razz: gdzie są foty Dirki w nowej różowej obroży ?:loveu::razz: Buahahaha :D obroża jeszcze nówka nieśmigana :razz: Jutro będzie debiut bo nareszcie pogoda taka że można ją założyć :eviltong: a szykuje nam się spacer w towarzystwie Negry to się Dirul wystroi. Quote
madziamn Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 wow, no to Dirul furrorę zrobi w różowym powinno jej byc do "pysia":loveu: czekamy na fotki Quote
puzzle Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Moja tez teraz na rozowo:loveu:, a jaka masz??:razz: Quote
ariss Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 http://img3.imageshack.us/img3/1213/dsc2647i.jpg poprostu miodzio:loveu::loveu::loveu: mama namawia mnie na kota:diabloti::roll::evil_lol: Quote
puzzle Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='ariss']http://img3.imageshack.us/img3/1213/dsc2647i.jpg poprostu miodzio:loveu::loveu::loveu: mama namawia mnie na kota:diabloti::roll::evil_lol: Madra kobieta!:loveu::evil_lol: za Fabiowe lepsze zycie:drinking: Quote
ariss Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 puzzle napisał(a):Madra kobieta!:loveu::evil_lol: za Fabiowe lepsze zycie:drinking: i ja wypiję:multi: Ja się niz zgadzam, chce docelowo dwa psy, TZ jest uczulony na koty:-( Quote
bina66 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 strasznie się cieszę, że Fabio ma wreszcie domek!!:lol::lol::lol: widzę, że Dirki ostatnio szaleje, podziwiam Cię, masz stalowe nerwy, ja bym wpadła w totalną panikę, jak mąż spuszcza Mulkę to już jestem cała w stresie, boję się żeby gdzieś nie uciekła.:-(:-(:-( Quote
eria Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 czekam na te obiecane fotki w różowej obróżce:loveu::cool3: Quote
weszka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 ariss kotecek fajna sprawa ale skoro TZ uczulony to kiepsko :roll: bina66 wcale nie mam stalowych nerwów tzn. raczej się nie obawiam że gdzieś zginie bo przeważnie jest w zasięgu wzroku, ale dostaję cieżkiej choroby nerwowej jak widzę że suka głuchnie i ślepnie i robi co chce :angryy: puzzle jestem wierna jednej firmie i jednemu modelowi - łańcuszkowy Rogz :p eria twoja cierpliwość zostanie właśnie teraz nagrodzona :cool1: Foty są z dwóch różnych miejsc. Te ze spaceru z Negrą: nieostre ale wygląda jak zając :loveu::evil_lol: a te z porannego koło domu Quote
Koniczynkakr Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Obroża się prezentuje cudownie. W różowym Dirki do twarzy bez wątpienia:) Quote
eria Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 rewelacyjnie wygląda :loveu: to był świetny pomysł z tym kolorem :loveu: http://img8.imageshack.us/img8/6947/dsc2833j.jpg ta fotka naj :loveu::loveu: Quote
weszka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Koniczynkakr napisał(a):Obroża się prezentuje cudownie. W różowym Dirki do twarzy bez wątpienia:) Szkoda że jej zachowanie nie idzie w parze z urodą i strojem :diabloti: Nie chce mi się nawet pisać co wczoraj znowu wykonała na spacerze. I to na terenie gdzie bywa sporadycznie więc prawie obcym :mad: Koniczynka świadkiem :oops: Quote
Koniczynkakr Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Weszko, może to wiosna tak wpływa na Dirki:) oswoi się z piękną pogodą i budzącym się do życia otoczeniem i może jej przejdzie:):roll: Quote
AMIGA Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 weszka napisał(a): :diabloti: Nie chce mi się nawet pisać co wczoraj znowu wykonała na spacerze. I to na terenie gdzie bywa sporadycznie więc prawie obcym :mad: Koniczynka świadkiem :oops: No nie BYĆ taaaaka - napisz co wyprawiała Bardzo mi się te różowości podobają. Mojej kudłaczce jak już będzie po wyskubaniu też by pewnie w czymś takim do pychola było Quote
Doginka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Wytrymowałaś kotu łeb?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: http://img12.imageshack.us/img12/4591/dsc2692.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: świetne fotki na czerwonej sofie:loveu::loveu::loveu: Quote
madziamn Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No tak myślałam Dirki ślicznie wyglada w nowym nabytku:loveu: a zachowanie to moze rzeczywiscie efekt przesilenia wiosennego :lol::lol::lol:nie słyszałam jeszcze aby ktoś trymował kota:lol::lol::lol: Quote
AnkaG Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A ja nie cieeerpię różu. I mnie się nie podoba obroża (ale tylko kolor). :eviltong: Foty kanapowe miodzio - zestaw szaro -czerwony. :multi: Quote
weszka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Doginka']Wytrymowałaś kotu łeb?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: http://img12.imageshack.us/img12/4591/dsc2692.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahhaha :D ćwiczę sobie :diabloti: A na serio to koty jakoś tak chyba mają. W rzeczywistości nie jest to aż tak widoczne. Akurat tutaj na b&w wyszło bo ujęcie boczne w dodatku :razz: Bo tutaj np. dużo mniej widać a jak już zaczęłam to kilka innych z zabaw firanką [quote name='AnkaG']A ja nie cieeerpię różu. I mnie się nie podoba obroża (ale tylko kolor). :eviltong: Foty kanapowe miodzio - zestaw szaro -czerwony. :multi: No cóż... jesteś w mniejszości :diabloti::cool3: Fanką różu też nie jestem ale lubię, a do szarego mi się baardzo podoba :) Amiga odpowiadajac na twoje ciekawskie pytanie. Cóż... Dirki polazła do ludzi którzy na uboczu mieli romantyczny piknik na kocyku, zeżarła im jakiś ser :evil_lol: i za nic nie chciała wrócić :mad: Całe szczęście ludzie mieli goldena więc mnie nie zrypali za to. Następnie od nich odeszła, ja za nią łaziłam po krzakach, a Dirki się świetnie bawiła. Pobiegła w końcu w stronę powrotu ale jakby ogłuchła i oślepła. Złapałam ją przypadkiem jak przebiegała blisko :angryy: Quote
Recommended Posts