Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, tak Totek dobrze wie do kogo się lepiej przytulać. Sympa chwilę poleży z miną lekko obrzydzoną :razz: i wstaje się przenieść. Ona raczej niedotykalska ;) a do Dirula można się przytulać do woli :loveu:

A ja jestem dzisiaj baaardzo szczęśliwa bo po 4 miesiącach czekania w hotelu średniaczek FABIO pojechał do domku - tzn. zawiozłyśmy go z Amigą. Będzie miał suuuper :multi:

Jeszcze trochę tulasek tym razem b&w

Posted

że się tak zapytam :razz: gdzie są foty Dirki w nowej różowej obroży ?:loveu::razz:

Fotki Totkowo Dirkowe super i Fabiowe też :loveu: Poszczęściło się wreszcie chłopakowi...

Posted

eria napisał(a):
że się tak zapytam :razz: gdzie są foty Dirki w nowej różowej obroży ?:loveu::razz:

Buahahaha :D obroża jeszcze nówka nieśmigana :razz: Jutro będzie debiut bo nareszcie pogoda taka że można ją założyć :eviltong: a szykuje nam się spacer w towarzystwie Negry to się Dirul wystroi.

Posted

puzzle napisał(a):
Madra kobieta!:loveu::evil_lol:

za Fabiowe lepsze zycie:drinking:

i ja wypiję:multi:

Ja się niz zgadzam, chce docelowo dwa psy, TZ jest uczulony na koty:-(

Posted

strasznie się cieszę, że Fabio ma wreszcie domek!!:lol::lol::lol:

widzę, że Dirki ostatnio szaleje, podziwiam Cię, masz stalowe nerwy, ja bym wpadła w totalną panikę, jak mąż spuszcza Mulkę to już jestem cała w stresie, boję się żeby gdzieś nie uciekła.:-(:-(:-(

Posted

ariss kotecek fajna sprawa ale skoro TZ uczulony to kiepsko :roll:
bina66 wcale nie mam stalowych nerwów tzn. raczej się nie obawiam że gdzieś zginie bo przeważnie jest w zasięgu wzroku, ale dostaję cieżkiej choroby nerwowej jak widzę że suka głuchnie i ślepnie i robi co chce :angryy:
puzzle jestem wierna jednej firmie i jednemu modelowi - łańcuszkowy Rogz :p
eria twoja cierpliwość zostanie właśnie teraz nagrodzona :cool1:

Foty są z dwóch różnych miejsc.
Te ze spaceru z Negrą:

nieostre ale wygląda jak zając :loveu::evil_lol:

a te z porannego koło domu

Posted

Koniczynkakr napisał(a):
Obroża się prezentuje cudownie. W różowym Dirki do twarzy bez wątpienia:)

Szkoda że jej zachowanie nie idzie w parze z urodą i strojem :diabloti: Nie chce mi się nawet pisać co wczoraj znowu wykonała na spacerze. I to na terenie gdzie bywa sporadycznie więc prawie obcym :mad: Koniczynka świadkiem :oops:

Posted

weszka napisał(a):
:diabloti: Nie chce mi się nawet pisać co wczoraj znowu wykonała na spacerze. I to na terenie gdzie bywa sporadycznie więc prawie obcym :mad: Koniczynka świadkiem :oops:

No nie BYĆ taaaaka - napisz co wyprawiała
Bardzo mi się te różowości podobają. Mojej kudłaczce jak już będzie po wyskubaniu też by pewnie w czymś takim do pychola było

Posted

No tak myślałam Dirki ślicznie wyglada w nowym nabytku:loveu: a zachowanie to moze rzeczywiscie efekt przesilenia wiosennego
:lol::lol::lol:nie słyszałam jeszcze aby ktoś trymował kota:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Doginka']Wytrymowałaś kotu łeb?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
http://img12.imageshack.us/img12/4591/dsc2692.jpg
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Buahahhaha :D ćwiczę sobie :diabloti: A na serio to koty jakoś tak chyba mają. W rzeczywistości nie jest to aż tak widoczne. Akurat tutaj na b&w wyszło bo ujęcie boczne w dodatku :razz:

Bo tutaj np. dużo mniej widać

a jak już zaczęłam to kilka innych z zabaw firanką

[quote name='AnkaG']A ja nie cieeerpię różu. I mnie się nie podoba obroża (ale tylko kolor). :eviltong:
Foty kanapowe miodzio - zestaw szaro -czerwony. :multi:

No cóż... jesteś w mniejszości :diabloti::cool3: Fanką różu też nie jestem ale lubię, a do szarego mi się baardzo podoba :)

Amiga odpowiadajac na twoje ciekawskie pytanie. Cóż... Dirki polazła do ludzi którzy na uboczu mieli romantyczny piknik na kocyku, zeżarła im jakiś ser :evil_lol: i za nic nie chciała wrócić :mad: Całe szczęście ludzie mieli goldena więc mnie nie zrypali za to. Następnie od nich odeszła, ja za nią łaziłam po krzakach, a Dirki się świetnie bawiła. Pobiegła w końcu w stronę powrotu ale jakby ogłuchła i oślepła. Złapałam ją przypadkiem jak przebiegała blisko :angryy: