Od-Nowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 phi to też się wybiorę jak na wódkę proszą :diabloti: Quote
eria Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ariss napisał(a):Weszka ja już postanowiłam :diabloti: za rok wygrywamy w Katowicach:evil_lol: i zostajemy do niedzieli i będziemy balować:diabloti:najpierw psi spacer a później imprezka:loveu: nooo fajno :diabloti::diabloti: nocleg juz macie zarezerwowany rozumiem:diabloti: Quote
ariss Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 eria napisał(a):nooo fajno :diabloti::diabloti: nocleg juz macie zarezerwowany rozumiem:diabloti: no oczywiście:diabloti:W Rudzie Śląskiej będzie imprezka na całego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
puzzle Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ooooo to ja tez wpadne:evil_lol:, na final, ze tak powiem:cool3: Quote
eria Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ariss napisał(a):no oczywiście:diabloti:W Rudzie Śląskiej będzie imprezka na całego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: a całkiem poważnie mówiąc-miejsce w domu mam i nie mam nic przeciwko :cool3: Quote
ariss Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 eria napisał(a):a całkiem poważnie mówiąc-miejsce w domu mam i nie mam nic przeciwko :cool3: No to Weszka nie ma już nic do gadania:diabloti::multi::diabloti: Quote
weszka Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Jak dla mnie pomysł bomba :) Możemy go jeszcze przerobić w tym roku w Krakowie :razz: Zapraszam! eria ta fota http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P3212222.jpg strasznie mi się podoba :loveu: Quote
puzzle Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 weszka napisał(a):eria ta fota http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P3212222.jpg strasznie mi się podoba :loveu: taaaa super:loveu: Quote
Doginka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Wszystkie foty bosskie, nie tylko ta jedna:loveu: To w Krakowie może i ja dołączę z moimi Łakami:p Quote
eria Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='weszka'] eria ta fota http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P3212222.jpg strasznie mi się podoba :loveu: to prześlę Ci ją w oryginale,ale wieczorkiem ;) aaaa dzięki za moje fotki na maila :multi::loveu: ehh czas isc do pracy hihihi i poczytać dogo dalej:evil_lol: Quote
weszka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Koniecznie Doginko :cool1: eria - to proszę też o przesłanie moich fotek z Misiem :loveu: A teraz pytanie. Kto chce Dirki :razz:????? Jest do wzięcia od zaraz :cool3: A teraz wyjaśnienie. Mój kolega mawia: "Wystrzegaj się pierwszych odruchów bo zazwyczaj są szlachetne". I to święte słowa. Tak było wczoraj wieczorem. Wyszłyśmy na spacer. Mróz, sucho, spotkałyśmy Botana. To myślę niech sobie pobiegają. Pięknie się bawili i nagle... Dirki nie ma. No cóź normalne, zaraz wróci. Ale jej nie ma i nie ma i nie ma.... To zaczęłam się już denerwować bo ani widu ani słychu :roll: Wołam, gwiżdżę, cmokam nic cisza. No to ja w jedną stronę, pan z Botanem w drugą i szukamy. Łazimy po ciemku po krzakach i cholery nie ma. Ja mam już czarne myśli... Nagle jest!!! Jak strzała przyleciała, pogoniła wokół nas i sruuu :angryy: Zwiała. Za chwilę znów jest i bawi się w najlepsze. Nie reaguje na nic tylko ma *******ca w oczach. Ja wqrwiona już na maxa :angryy::mad: facet od Botana dostał ataku śmiechu (z rozpaczy chyba), a Dirki szaleje jakby w nią coś wstąpiło. Wołam ją na smakołyki, patyki, śnieżki. Nic. Zero reakcji. Zaczęła się bawić z Botanem, szaleją, gonią, skaczą. Nagle przeszli do zabaw na leżąco i akurat była pod Botanem i jego pan podszedł pomału i wykonał skok na leżącą Dirki i przygwoździł ją do ziemi!!! Akcja trwała godzinę :angryy: Byłam tak wściekła że myślałam że ją ubiję. Przysięgłam że nigdy więcej jej nie spuszczę wieczorem choćby nie wiem jaka była fajna pogoda i jacy fajni koledzy. Nigdy. Never. No i wracamy do psiego przedszkola dla prawie 3 letniego psa. Linka, przywołania, szkolenie od podstaw. Quote
eria Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 nooo to panna się popisała :roll: wolny duch z Dirki .... Quote
weszka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Popis jakiego jeszcze nie było :angryy: Takiego psa w życiu nie miałam, a było ich już kilka. Wszystkie posłuszne, wpatrzone w człowieka, trzymajace sie blisko. Słyszałam że są takie co takie numery wycinają (nawet znałam bo moja ex teściowa takie miała) ale... dlaczego muszę teraz wiedzieć jak to jest mieć taką cholerę :shake: Quote
puzzle Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Moja tak miala na poczatku, pol godziny bieglam sprintem przez las bo to ciele wiewiora wypatrzylo:roll:, ale jak sie za nia wzielam (bo ze Scooby'm to w ogole nie ma mowy na taki wybryk) to po miesiacu nie bylo mowy o takiej podrozy, co prawda jak ja w lesie spuszcze to trzyma sie bardzo daleko ode mnie:diabloti:, ale nie znika i nie goni zwierzatek:evil_lol: Quote
Doginka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Może Dirki ma w sobie coś z wilczaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko słoneczne:p Quote
ariss Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 No to ładny numer Dirki wycieła:crazyeye:ale jest w tym jeden plus:diabloti:nie wytarzała się po drodzę w jakimś goooooo:evil_lol::diabloti:ja zawsze szukam pozytywów:evil_lol:ale popieram pomysł z linką,jakby moje czarne takie numery robiło to tylko linka:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 linka, robota robota robota. Kurs wcale nie jest złym pomysłem w końcu tam musiałaby się skupić i pracować przy innych psach co na pewno na dobre by jej wyszło ;) Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 o masz ci los! chyba bym wyszła z siebie :shake: Luna też ma czasem w doopie jak wołam a ona akurat coś wącha, ale się pilnuje i wpada wręcz w panikę jak jej zniknę z oczu, więc co jakis czas, żeby ją utwierdzić w przekonaniu, że bez pańci jest źle chowam jej się za drzewami :diabloti: potem pilnuje się bardziej Quote
AMIGA Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Hihihi - weszko - pożyczyć Ci książkę, którą nabyłam droga kupna na pewnym bazarku ? :evil_lol: Amiga jeszcze jej nie przeczytała, ale mogę Ci poza kolejnością pożyczyć :evil_lol: Quote
puzzle Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 malawaszka napisał(a):o masz ci los! chyba bym wyszła z siebie :shake: Luna też ma czasem w doopie jak wołam a ona akurat coś wącha, ale się pilnuje i wpada wręcz w panikę jak jej zniknę z oczu, więc co jakis czas, żeby ją utwierdzić w przekonaniu, że bez pańci jest źle chowam jej się za drzewami :diabloti: potem pilnuje się bardziej Ja tak robilam czarnemu jak byl maly:evil_lol:, wpadal we wrzask jakby go ktos ze skory obdzieral, teraz nie odchodzi dalej niz na 10m i zawsze patrzy czy mu nie znikam, nie ja go pilnuje, ale on mnie:loveu:. Za to siwers ma to w najglebszym:cool1:, jak jej znikne, to i tak sie gooopiej wydaje, ze zna droge do domu i sobie poradzi, nawet 200km od domu jej sie tak wydawalo:evil_lol:. Jak pies lubi zwiac to nie ma tego czegos co panikujace psy, ktore jakby wiedzialy, ze bedzie im samym zle. One nie uciekaja nam na zlosc, one uciekaja bo nie znaja konsekwencji. Dlatego w przypadku uciekinierow tylko uczenie, ze reakcja na komende ma byc bezwzgledna:razz:. Natomiast plusem takiej "luznej zazylosci" jest to, ze siwa moge zostawic pod sklepem, a maluch robi afere:cool1:. Quote
weszka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Temat ucieczki już zostawmy :diabloti: W każdym razie musimy wrócić do pracy nad sobą. Ta sucz wymaga wysiłku. A! Będą i nowe zajęcia bo dzisiaj odebrałam pas do canisrossu i będziemy razem biegać ;) więc jak znikniemy to obydwie heheheh Amiga a książka to raczej nie na temat by była w tym przypadku :razz: chyba że masz coś o uciekinierach. A teraz prośba o kciuki bo jutro na godz. 9 odwożę Totka na kastrację :roll: Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 no to trzymamy :kciuki: za Totka i za wspólne bieganie ;) Quote
Od-Nowa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 trzymamy oczywiście!!! :lol: wszystko będzie dobrze. i pod dekielkiem Mu się poukłada :evil_lol: Quote
puzzle Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Bezjajcowe kacury sa fajowe:loveu:, a dokladniej nie maja zapachu:evil_lol:. Trzymam za bezjajecznosc:razz: Quote
Recommended Posts