Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ariss napisał(a):
Weszka ja już postanowiłam :diabloti: za rok wygrywamy w Katowicach:evil_lol: i zostajemy do niedzieli i będziemy balować:diabloti:najpierw psi spacer a później imprezka:loveu:

nooo fajno :diabloti::diabloti: nocleg juz macie zarezerwowany rozumiem:diabloti:

Posted

eria napisał(a):
nooo fajno :diabloti::diabloti: nocleg juz macie zarezerwowany rozumiem:diabloti:

no oczywiście:diabloti:W Rudzie Śląskiej będzie imprezka na całego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

ariss napisał(a):
no oczywiście:diabloti:W Rudzie Śląskiej będzie imprezka na całego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

a całkiem poważnie mówiąc-miejsce w domu mam i nie mam nic przeciwko :cool3:

Posted

eria napisał(a):
a całkiem poważnie mówiąc-miejsce w domu mam i nie mam nic przeciwko :cool3:

No to Weszka nie ma już nic do gadania:diabloti::multi::diabloti:

Posted

Koniecznie Doginko :cool1:
eria - to proszę też o przesłanie moich fotek z Misiem :loveu:

A teraz pytanie. Kto chce Dirki :razz:????? Jest do wzięcia od zaraz :cool3:

A teraz wyjaśnienie.

Mój kolega mawia: "Wystrzegaj się pierwszych odruchów bo zazwyczaj są szlachetne". I to święte słowa. Tak było wczoraj wieczorem. Wyszłyśmy na spacer. Mróz, sucho, spotkałyśmy Botana. To myślę niech sobie pobiegają. Pięknie się bawili i nagle... Dirki nie ma. No cóź normalne, zaraz wróci. Ale jej nie ma i nie ma i nie ma.... To zaczęłam się już denerwować bo ani widu ani słychu :roll: Wołam, gwiżdżę, cmokam nic cisza. No to ja w jedną stronę, pan z Botanem w drugą i szukamy. Łazimy po ciemku po krzakach i cholery nie ma. Ja mam już czarne myśli... Nagle jest!!! Jak strzała przyleciała, pogoniła wokół nas i sruuu :angryy: Zwiała. Za chwilę znów jest i bawi się w najlepsze. Nie reaguje na nic tylko ma *******ca w oczach. Ja wqrwiona już na maxa :angryy::mad: facet od Botana dostał ataku śmiechu (z rozpaczy chyba), a Dirki szaleje jakby w nią coś wstąpiło.
Wołam ją na smakołyki, patyki, śnieżki. Nic. Zero reakcji. Zaczęła się bawić z Botanem, szaleją, gonią, skaczą. Nagle przeszli do zabaw na leżąco i akurat była pod Botanem i jego pan podszedł pomału i wykonał skok na leżącą Dirki i przygwoździł ją do ziemi!!! Akcja trwała godzinę :angryy:
Byłam tak wściekła że myślałam że ją ubiję. Przysięgłam że nigdy więcej jej nie spuszczę wieczorem choćby nie wiem jaka była fajna pogoda i jacy fajni koledzy. Nigdy. Never.
No i wracamy do psiego przedszkola dla prawie 3 letniego psa. Linka, przywołania, szkolenie od podstaw.

Posted

Popis jakiego jeszcze nie było :angryy:
Takiego psa w życiu nie miałam, a było ich już kilka. Wszystkie posłuszne, wpatrzone w człowieka, trzymajace sie blisko. Słyszałam że są takie co takie numery wycinają (nawet znałam bo moja ex teściowa takie miała) ale... dlaczego muszę teraz wiedzieć jak to jest mieć taką cholerę :shake:

Posted

Moja tak miala na poczatku, pol godziny bieglam sprintem przez las bo to ciele wiewiora wypatrzylo:roll:, ale jak sie za nia wzielam (bo ze Scooby'm to w ogole nie ma mowy na taki wybryk) to po miesiacu nie bylo mowy o takiej podrozy, co prawda jak ja w lesie spuszcze to trzyma sie bardzo daleko ode mnie:diabloti:, ale nie znika i nie goni zwierzatek:evil_lol:

Posted

No to ładny numer Dirki wycieła:crazyeye:ale jest w tym jeden plus:diabloti:nie wytarzała się po drodzę w jakimś goooooo:evil_lol::diabloti:ja zawsze szukam pozytywów:evil_lol:ale popieram pomysł z linką,jakby moje czarne takie numery robiło to tylko linka:diabloti:

Posted

linka, robota robota robota. Kurs wcale nie jest złym pomysłem w końcu tam musiałaby się skupić i pracować przy innych psach co na pewno na dobre by jej wyszło
;)

Posted

o masz ci los! chyba bym wyszła z siebie :shake: Luna też ma czasem w doopie jak wołam a ona akurat coś wącha, ale się pilnuje i wpada wręcz w panikę jak jej zniknę z oczu, więc co jakis czas, żeby ją utwierdzić w przekonaniu, że bez pańci jest źle chowam jej się za drzewami :diabloti: potem pilnuje się bardziej

Posted

Hihihi - weszko - pożyczyć Ci książkę, którą nabyłam droga kupna na pewnym bazarku ? :evil_lol:
Amiga jeszcze jej nie przeczytała, ale mogę Ci poza kolejnością pożyczyć :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
o masz ci los! chyba bym wyszła z siebie :shake: Luna też ma czasem w doopie jak wołam a ona akurat coś wącha, ale się pilnuje i wpada wręcz w panikę jak jej zniknę z oczu, więc co jakis czas, żeby ją utwierdzić w przekonaniu, że bez pańci jest źle chowam jej się za drzewami :diabloti: potem pilnuje się bardziej

Ja tak robilam czarnemu jak byl maly:evil_lol:, wpadal we wrzask jakby go ktos ze skory obdzieral, teraz nie odchodzi dalej niz na 10m i zawsze patrzy czy mu nie znikam, nie ja go pilnuje, ale on mnie:loveu:. Za to siwers ma to w najglebszym:cool1:, jak jej znikne, to i tak sie gooopiej wydaje, ze zna droge do domu i sobie poradzi, nawet 200km od domu jej sie tak wydawalo:evil_lol:. Jak pies lubi zwiac to nie ma tego czegos co panikujace psy, ktore jakby wiedzialy, ze bedzie im samym zle. One nie uciekaja nam na zlosc, one uciekaja bo nie znaja konsekwencji. Dlatego w przypadku uciekinierow tylko uczenie, ze reakcja na komende ma byc bezwzgledna:razz:. Natomiast plusem takiej "luznej zazylosci" jest to, ze siwa moge zostawic pod sklepem, a maluch robi afere:cool1:.

Posted

Temat ucieczki już zostawmy :diabloti: W każdym razie musimy wrócić do pracy nad sobą. Ta sucz wymaga wysiłku.
A! Będą i nowe zajęcia bo dzisiaj odebrałam pas do canisrossu i będziemy razem biegać ;) więc jak znikniemy to obydwie heheheh
Amiga a książka to raczej nie na temat by była w tym przypadku :razz: chyba że masz coś o uciekinierach.

A teraz prośba o kciuki bo jutro na godz. 9 odwożę Totka na kastrację :roll: