Od-Nowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 też się przyłączę do poprzednich wypowiedzi dziewczyn!! "jesteś lekiem na całe zło i nadzieją na....." Weszku myśl o weekendzie to szybciej przeleci!:lol: Quote
AnkaG Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Weszko - teraz chyba wszędzie się tak pracuje. U mnie też orają jak mogą ,,, A masz jakieś wieści o Skipim? Quote
weszka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Ciężkie czasy to prawda. Co chwilę coś... Dobrze że mamy nasze cudne i zawsze nas kochające zwierzaki :loveu: Quote
madziamn Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 To prawda bez zwierza w domu to i ja życia sobie nie wyobrażam:loveu: Quote
Doginka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dziewczyny, a właściwie jak się objawia to PRA?:razz: Quote
Koniczynkakr Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ehhh troche mi zajęło poczytanie posta od początku:) zdjęcia przepyszne, Dirulec jak zwykle dama, Totek z tajemnicą w oku a o nowej lokatorce to mozn by sie rozpisywać po prostu urocza:) Weszka, dogo wciąga miałaś rację kurcze:) Quote
anetta Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 U corgi też się robi badania na PRA. Uszaty jest wolny. Quote
Od-Nowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Weszka ma wolny weekend i pewnie spędza 24 h na dobę na dworze,żeby nadgonić stracone z tygodnia spacery :cool3::lol: Quote
Diuna B. Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Od-Nowa napisał(a):Weszka ma wolny weekend i pewnie spędza 24 h na dobę na dworze,żeby nadgonić stracone z tygodnia spacery :cool3::lol: Weszka raczej na wystawie w Lesznie.... Quote
AMIGA Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Weszkoooooooooo bo my tu czekamy na wiesci o sukcesach :mad: Quote
ariss Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 GRATULACJE:multi::multi::multi: Nie mogło być inaczej:loveu:czekamy na relację:p Quote
AMIGA Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ooooooooooo to niesprawiedliwe :mad: :p Jedni już coś wiedzą, a inni nic! Quote
weszka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 ariss dziękujemy za gratulacje :lol: Jak to się wieści szybko rozchodzą hihi :lol: Cóż... Dirki była skazana na sukces w stawce 1/1 :eviltong: Zw.Rasy. Mamy ładny medal i puchar. Super się dziewczynka pokazała i zachowywała :loveu: i to dla mnie najważniejsze. Na finałach już była zmęczona bo trzeba było aż do godz. 15 czekać ale tu już i tak nie było co do zwojowania poza odbiorem pucharu. Ogólnie wystawa jak zawsze fajna, ładna oprawa więc zadowolona jestem. Quote
weszka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 bina66 napisał(a):Gratulacje!!!! Dziękuję :p Wieczorem będą fotki z wystawy i z pięknego miejsca gdzie nocowałyśmy przed wystawą. A dzisiaj cóż... codzienność wróciła :roll: Że też wszystko co dobre musi się tak szybko kończyć :shake: Quote
AMIGA Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 No wiedziałam, wiedziałam, ze nie może być inaczej :klacz::klacz::Cool!::klacz::klacz: Quote
bina66 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Czekamy z niecierpliwością na fotorelacje!! Niestety dzisiaj znowu poniedziałek :( pocieszeniem jest piękna pogoda za oknem. Śliczny ten Twój nowy maluszek, taka kruszynka, CUUDOOO!!! Quote
eria Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Gratulacje :lol: czekam na te fotki :cool3::loveu: edit.w wątku wystawy widziałam już Dirkulca :eviltong: dwie foty wstawił ROOFI Quote
weszka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Amiga dziękujemy za owacje :p bina66 - niestety poniedziałek ale przynajmniej dzisiaj pracuję w domu no i słonko za oknem. Zawsze to lepiej. eria dziękuję za cynk :cool3: też sobie obejrzałam :) Quote
weszka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Zaczynamy pokaz foto :) Najpierw piękne miejsce gdzie się zatrzymałyśmy przed wystawą (polecam!) - zamek w Rydzynie jakieś 6 km od Leszna wokół zamku jest 12 ha park więc jest gdzie poszaleć - Dirki nawet udało się zaliczyć kąpiel w fosie :mad: Quote
weszka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Wbiegła na lód, ja zamarłam i już prawie przy brzegu lódł pękł i wpadła jej doopa :-o całe szczęście na tyle blisko brzegu że sama się wygramoliła. A ja nie dość że miałam czarne myśli o skoku do niej to druga myśl "jak wpadnie cała to mamy po wystawie" :evil_lol: tu jeszcze idzie zdjęcia z wpadnięcia nie mam bo miałam stresss mokra cienka łapa ;) Quote
weszka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 tu już było ciemno i mroczno i straszny stwór wylazł z krzaków :diabloti: i straszny stwór w wersji ucywilizowanej :lol: czekamy na wejście Quote
malawaszka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 http://img301.imageshack.us/img301/4606/dsc2070.jpg\ mniam :loveu::loveu::loveu: hahaha ale z Ciebie pańcia "jak wpadnie cała to po wystawie" :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts