Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dirki zawsze po wytrymowaniu jest dużo ciemniejsza, dopiero później odrasta jasniejszym włosem. Obawiam sie tylko że na Leszno nie będzie w szczytowej formie włosowej ;) ale bardziej mi zależy na Katowicach więc się nie przejmuję.

Chętnych informuję, że zaraz będzie duuużo różnych fot :)

Posted

foty przefantastyczne ! Botan na śniegu - miód na oczy :loveu:
Fakt że nie ma brody:evil_lol: ale i tak jest ładny:loveu:

Zauważyłam że front Dirulcowi zrobiłaś inaczej niż zawsze. Mam rację ? Wygoliłaś niżej ?;)

Posted

eria napisał(a):
foty przefantastyczne ! Botan na śniegu - miód na oczy :loveu:
Fakt że nie ma brody:evil_lol: ale i tak jest ładny:loveu:

Zauważyłam że front Dirulcowi zrobiłaś inaczej niż zawsze. Mam rację ? Wygoliłaś niżej ?;)

Oj tak Botan jest niesamowity :loveu: i jest naszym wielkim kumplem ale dla 99% psów-samców raczej średnio a ma dopiero jakieś 10 mies. :diabloti:
Bystry z Ciebie obserwator :razz: tak zrobiłam front inaczej i niestety to widać bo w tym miejscu gdzie zawsze był włos teraz jest inna skóra ale jak odrośnie to się mam nadzieję wyrówna. Powiem że front Dirki to moja pięta Achillesowa - mam z nim kłopot i jakoś nie mogę dojść ładu :oops::roll: To kolejna wersja i może wreszcie dojdę do ideału.

Posted

że front Dirki to moja pięta Achillesowa - mam z nim kłopot i jakoś nie mogę dojść ładu :oops::roll: To kolejna wersja i może wreszcie dojdę do ideału.

no to witam w klubie :shake: Kreonowi ostatnio też zgoliłam wlaściwie całkiem front, bo mi za diabła się nie podobał taki jak miał,a poprawianie nie wyszło:roll:. Niech sobie teraz równo włos odrasta...Zresztą Kreon jest długi, i to go optycznie jeszcze bardziej wydłużało i nawet mi się podoba tak jak teraz jest

Posted

No właśnie wydłuża i skraca łapy. Dirki ma długi włos na froncie, a klatkę wystarczająco głęboką więc też powiem ci myślałam żeby jej całkiem zgolić albo jeszcze niżej podgolić ale nie miałam odwagi przed wystawami ;) tak jest chyba w miarę nieźle ale jeszcze pewnie skrócę jak będe dolną linię robić.

Posted

anetta tiaa kolor jakby niebieskawy no bo jakżeby inny :diabloti::eviltong:
No a Dirulec przecież małą suczką jest hihi wszyscy wiedzą - zaledwie 33 kg i jakieś 67 cm w kłębie.

Ponieważ mam dzisiaj wybitnego lenia pracowniczego i nic mi się nie chce to zapodam kilka fotek Totka :)

:)

Posted

mi ten front się nie podoba:shake:wygląda to jakby miała tak dużo zostawione żeby zamaskować że przód marny;)(ale to moje zdanie)
Mi podobają się delikatnie zostawione fronty które podkreślajł tylko to co pies ma dobre a poza tym przy szyji jest nie najlepiej ścięte;)wygląda jakby miała biust:evil_lol::diabloti:
ale ja nawet tak bym nie potrafiła:evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']mi ten front się nie podoba:shake:wygląda to jakby miała tak dużo zostawione żeby zamaskować że przód marny;)(ale to moje zdanie)
Mi podobają się delikatnie zostawione fronty które podkreślajł tylko to co pies ma dobre a poza tym przy szyji jest nie najlepiej ścięte;)wygląda jakby miała biust:evil_lol::diabloti:
ale ja nawet tak bym nie potrafiła:evil_lol:

ariss ale mówisz o tym pierwszym zdjęciu czy ogólnie o wszystkich? Na pierwszym szyja rzeczywiście jest niedopracowana ale na fotach na dole całość prezentuje się ładnie. Mnie się taki sposób podoba.
Regal ma front ok więc nie ma potrzeby jej dodawać włosem - to już raczej Dirki by się przydało :razz:

A ja dzisiaj na stronie krakowskiego ZKwP przeczytałam że w weekend organizują badania oczu - przyjeżdża sława z W-wy dr Bryła - i wysłałam zgłoszenia. Może się jeszcze załapię tzn. Dirki nie ja ;)

Posted

[quote name='eria']podoba mi się bardzo ten Regal :loveu:

To suka jest :diabloti:

ariss jak zjedziesz na dół tej strony co podałam linka zobaczysz inne lepsze zdjęcia.

Posted

Podoba mi sie przedostatnie zdejcie (tzn przedostatnie miejsce, a pod nim jeszcze sa 2 male), ale generalnie front tez nie szczegolny, nie wiem jak zrobic ladny, ale ladne widzialam:evil_lol:.

Posted

Witanko:loveu:
Dirki super, kociaki też sliczne:loveu:, ale te fronty nie podobają mi się za bardzo:shake: - to już u Dirki lepiej wygląda (przynajmniej na ostatniej wspólnej wystawie było ok;))