Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria,zawsze mam przy sobie na wystawach:razz:ale przypomnij jeszcze ;)

malawaszka,nie wiem:crazyeye::shake:nigdy takiego numeru nie miałam
ale Doginka miała 235 chyba i różnica jest więc myśle,że powinien się różnić;)

co nawet widać;):diabloti:
Twój 330

Mój 326

Posted

malawaszka napisał(a):
ale w działaniu jaka różnica jest :lol:

:splat:musisz iść do sklepu i se sprawdzić:eviltong::roflt:

ale tak jak mówie jak jest taka różnica w wyglądzie to i w działaniu pewnie też;)ja osobiście takiego nie miałam i kupna nowego bym nie zaryzykowała gdybym najpierw nie sprawdziła na psie;)

Posted

Ale się tu nagadało pod moją nieobecność :)

A więc tak trymer kupiłam MARS 99M341 - bardzo gęsty.
Trymer z plastikową rączką o bardzo drobnych zębach. Polecany do opracowywania szczegółów typu głowa, uszy. Ma zastosowanie we wszystkich rasach, które podlegają trymowaniu.

Kocica ZUZA pięknota :loveu: przyjechała wczoraj. Noc spędziła oczywiście z mama w łózku :loveu: straszna z niej przytulanka. Jest jeszcze nieśmiała i tak niepewnie się przemieszcza ale to kwestia czasu. W weekend postaram się ją obfocić.

Posted

A teraz moi mili będą foty. Duużo fot. Będę Was rozpieszczać :)

na początek Totek który wgramolił się na deskę do prasowania na moje świeżo odprasowane ciuszki

a to już spacerowy dzisiejszy Dirulo-miś :)

Posted

Jutro już nie będzie misia :razz: obawiam się że i mojego kręgosłupa też może nie być :roll: W dodatku nie wiem jeszcze jaką strategię trzeba będzie przyjąć żeby na 1 marca nadawać się na wystawę. Troche mało czasu :diabloti: też sobie wymyśliłam zgłoszenie na wystawę :evil_lol:

Posted

ariss napisał(a):

Coraz fajniej Wam to wychodzi:loveu::loveu::loveu:

Oj jak miło przeczytać słowa pochwały :oops::multi: Ja też dopiero dzisiaj mogę ocenić po zdjęciach co jest do poprawki bo jak jestem sama to niezbyt mam jak foty zrobić, a tak na żywo nie wszystko da się wyłapać.

Posted

No fakt, Dirulec jak miś wygląda:loveu:

Tak piszecie o tych trymerkach, to i ja coś dodam :
Mars M330 fajnie wyjmuje podszerstek nie naruszając okrywówki, natomiast Mars 326 nieumiejętnie używany potrafi zciachać włos okrywowy i jeszcze pokaleczyć psa - Więc UWAGA na MARSA 326 !!!;)

Posted

ariss z filmem będzie kłopot bo przeważnie nie ma mnie kto nakręcić :razz:

Informuję że po Dirulo-misiu zostało wspomnienie :multi: a ja mam do wymiany kręgosłup i prawą rękę po 3 godz. roboty :shake: A to tylko wersja robocza wymagająca poprawek + zrobienia łap, dolnej linii, frontu itd.
Niestety fotka marna bo Dirul miał dość i nie chciała pozować, a na spacer szłyśmy w śnieżycy.

Posted

Miło mi czytać że się wam podoba :loveu: ale ja tam mam pewne zastrzeżenia, a poza tym jest dopiero w wersji roboczej :razz: ale to już przed samą wystawą się dorobi.
Akurat jak Dirul został wycięty to wróciła mega zima, w Krakowie jest chyba z pół metra śniegu :crazyeye: