weszka Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 strasznika dziękuję za pomoc ale tak jak napisała malawaszka Skipi nie nadaje sie do domu z psem-samcem. Jest wprawdzie lepszy niż był ale dalej potrafi pokazać ząbki :diabloti: tyle że już nie od razu i nie na każdego psa i bez większego zacięcia. A tak w ogóle to opowieści i zdjęcia będą wieczorem. Dirki dzisiaj była psem zaprzęgowym :loveu: Quote
Doginka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 To ja czekam na zaprzęgową Dirki:loveu: Quote
strasznika Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Te małe pieski to największe awanturniki! ;) No nic, miejmy nadzieję, że odpowiedni domek dla Skipka znajdzie się szybko, trzymam kciuki! Olga, dawaj foty! Quote
M@d Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Zestaw jak u mnie, tylko kot nie w kolorze i mały rozczochrany ;) .... :evil_lol: Quote
weszka Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 M@d rzeczywiście się dobraliśmy ze zwierzyńcem niemal identycznie :D Foty zaraz będą ale najpierw z wczoraj, a zaprzęgowe się zrzucają. Quote
weszka Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 lecimy do ciebie pańcia :) i razem lecimy parka Quote
weszka Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Dirki mnie niesamowicie zaskoczyła bo po pierwsze pierwszy raz miała na sobie szelki, a po drugie nigdy nie ciągnęła niczego. Najpierw była zdziwiona i nie chciała iść no bo coś ja trzyma ale za namową i smakami poszła jak wytrwany pies zaprzęgowy :loveu: Ciągnęła z wielkim luzem i radochą, a Kijuś ok. 16 kg waży + sanki więc ładunek nie taki mały :cool1: Kochane z niej suczysko :loveu: Quote
madziamn Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Piękne te zaprzegowe fotki a Dirki jest niesamowita:loveu:. Quote
anetta Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 :lol: Prześmieszny jest Skipi. [SIZE="1"]Coś mi się wydaje że on już u Ciebie zostanie ;) Brawo Dirki! Jakie teraz wymyślne oparcia robią do tych sanek :cool1: Quote
ariss Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 madziamn napisał(a):Piękne te zaprzegowe fotki a Dirki jest niesamowita:loveu:. niesamowita i kochana:loveu: ja dziś widziałam Briarda który ciągną saneczki tyle że nikt nie panował nad tym wszystkim i dziecko troszke się poobijało jak sanki się wywaliły:roll: a i jeszcze Briard opitolony maszynką na krótko:roll:oczywiście pan zapuścił psa-bo po co go czesać i trzeba było tak sobie z włosem poradzić:angryy: Quote
Od-Nowa Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 hehe !! profesjonalny zaprzęg!! tylko płóz brakuje :evil_lol: maszer widać smaczną... to jest qprawną ręką prowadzi psa :diabloti::diabloti::diabloti: piękne piękne!! kubraczek Skipek nowy sobie przyodział - jaki przystojniak :loveu::lol: Quote
M@d Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Super! BTW - mój olbrzym też ma taką kolczatkę, kupioną pierwszego dnia, ale okazała się zbędna, bo nie ciągnie :evil_lol: Quote
eria Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 http://img516.imageshack.us/img516/7507/dsc1233ow5.jpg ale tu Dirkulec pięknie wyszła :loveu::loveu: no i widze że zaczeła na siebie pracować hihihi :evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Qrcze, Dirki jako zaprzęgowiec zarabia na kolację:crazyeye::loveu::evil_lol: Olga, pasuje do Was ten "łysolek":loveu: Quote
AngelsDream Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ariss napisał(a):niesamowita i kochana:loveu: ja dziś widziałam Briarda który ciągną saneczki tyle że nikt nie panował nad tym wszystkim i dziecko troszke się poobijało jak sanki się wywaliły:roll: a i jeszcze Briard opitolony maszynką na krótko:roll:oczywiście pan zapuścił psa-bo po co go czesać i trzeba było tak sobie z włosem poradzić:angryy: Dobijające... Ale te zaprzęgowe foteczki ładne. :multi: Quote
weszka Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Bardzo się cieszę że taki entuzjazm wzbudził zaprzęgowy sucz :loveu: Co do "łysolka" jak go Doginka nazwałaś to może i pasuje ale... szuka domu tylko jakoś póki co go nie znajduje :roll: Quote
Ank@ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Mam wiad. dot. Skipiego z ogłoszenia !!! PILNE ! Od: konrad.pierzchala@wp.pl Witam jestem zainteresowany pieskiem z ogloszenia a mianowicie Skipim tylko prosze o jakies zdjecia. Quote
Doginka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ooooooo, coś się zaczyna dziać wokół Skipiego, to trzymamy kciuki i 8 łap;) Quote
weszka Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Ank@2 dziękuję za namiar ale Skipi jest już zarezerwowany :razz: Nie wiem jak ja go oddam :oops::placz: Quote
Doginka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Oho, poleją się łzy:placz:.......................................:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Weszku, zrobiłaś to dla niego.oddasz bo chcesz dla niego dobrego radosnego życia. a domku nowego jesteś pewna? i gdzie on, w Kraku? Quote
M@d Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ja bym ni emógł prowadzić DT, bo szybko miał bym w domu jak Violetta Villas :lol:, wszystkie chciałbym zostawić :evil_lol: Quote
ariss Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 M@d napisał(a):Ja bym ni emógł prowadzić DT, bo szybko miał bym w domu jak Violetta Villas :lol:, wszystkie chciałbym zostawić :evil_lol: tiiiiiiiaaaaaaaaaa...chyba mamy podobnie;) Quote
puzzle Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Z DT tez mialabym problem:shake:, chcialam wziac psiaka na DT jak szukalam drugiego psa:diabloti:, ale to wiadomo byla tylko gadka dla mamy pies i takby zostal:evil_lol:. Quote
Recommended Posts