Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

strasznika dziękuję za pomoc ale tak jak napisała malawaszka Skipi nie nadaje sie do domu z psem-samcem. Jest wprawdzie lepszy niż był ale dalej potrafi pokazać ząbki :diabloti: tyle że już nie od razu i nie na każdego psa i bez większego zacięcia.
A tak w ogóle to opowieści i zdjęcia będą wieczorem. Dirki dzisiaj była psem zaprzęgowym :loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dirki mnie niesamowicie zaskoczyła bo po pierwsze pierwszy raz miała na sobie szelki, a po drugie nigdy nie ciągnęła niczego. Najpierw była zdziwiona i nie chciała iść no bo coś ja trzyma ale za namową i smakami poszła jak wytrwany pies zaprzęgowy :loveu: Ciągnęła z wielkim luzem i radochą, a Kijuś ok. 16 kg waży + sanki więc ładunek nie taki mały :cool1: Kochane z niej suczysko :loveu:

Posted

:lol: Prześmieszny jest Skipi.
[SIZE="1"]Coś mi się wydaje że on już u Ciebie zostanie ;)

Brawo Dirki!
Jakie teraz wymyślne oparcia robią do tych sanek :cool1:

Posted

madziamn napisał(a):
Piękne te zaprzegowe fotki a Dirki jest niesamowita:loveu:.

niesamowita i kochana:loveu:

ja dziś widziałam Briarda który ciągną saneczki tyle że nikt nie panował nad tym wszystkim i dziecko troszke się poobijało jak sanki się wywaliły:roll:

a i jeszcze Briard opitolony maszynką na krótko:roll:oczywiście pan zapuścił psa-bo po co go czesać i trzeba było tak sobie z włosem poradzić:angryy:

Posted

hehe !! profesjonalny zaprzęg!! tylko płóz brakuje :evil_lol:
maszer widać smaczną... to jest qprawną ręką prowadzi psa :diabloti::diabloti::diabloti:
piękne piękne!!
kubraczek Skipek nowy sobie przyodział - jaki przystojniak :loveu::lol:

Posted

ariss napisał(a):
niesamowita i kochana:loveu:

ja dziś widziałam Briarda który ciągną saneczki tyle że nikt nie panował nad tym wszystkim i dziecko troszke się poobijało jak sanki się wywaliły:roll:

a i jeszcze Briard opitolony maszynką na krótko:roll:oczywiście pan zapuścił psa-bo po co go czesać i trzeba było tak sobie z włosem poradzić:angryy:

Dobijające...

Ale te zaprzęgowe foteczki ładne. :multi:

Posted

Bardzo się cieszę że taki entuzjazm wzbudził zaprzęgowy sucz :loveu:
Co do "łysolka" jak go Doginka nazwałaś to może i pasuje ale... szuka domu tylko jakoś póki co go nie znajduje :roll:

Posted

M@d napisał(a):
Ja bym ni emógł prowadzić DT, bo szybko miał bym w domu jak Violetta Villas :lol:, wszystkie chciałbym zostawić :evil_lol:

tiiiiiiiaaaaaaaaaa...chyba mamy podobnie;)

Posted

Z DT tez mialabym problem:shake:, chcialam wziac psiaka na DT jak szukalam drugiego psa:diabloti:, ale to wiadomo byla tylko gadka dla mamy pies i takby zostal:evil_lol:.