Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Weszko, to u Ciebie i tak "pokojowo" się odbywa.
U mnie kiciamber na widok nowej Sznanaucerki mini, biegał po ścianach (autentyk) :evil_lol:
Miesiąc mu zajęło oswojenie się z "zagrożeniem" ;)
A teraz ... bawią się jak dwa koty - w zapasy i tarzanie :lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja stawiam,że jest niebieski-ma chyba identyczny kolorek jak mój kocur a jego umaszczenie właśnie tak się zwało;)

a kocio-psia parka niedługo się dogada-cierpliwości:p

Posted

ja jestem z niej zadowolona,przynajmniej jak narazie:evil_lol:a dziś przyszła dostawa ich do pewnego sklepu bo pytali czy zamówienie aktualne:razz:ale Ty chyba masz sprawną maszynke????

Posted

ariss napisał(a):
ja jestem z niej zadowolona,przynajmniej jak narazie:evil_lol:a dziś przyszła dostawa ich do pewnego sklepu bo pytali czy zamówienie aktualne:razz:ale Ty chyba masz sprawną maszynke????

Mam sprawną, ale ta podobno mniej się grzeje i ciszej chodzi;)
Ewa, a jaki masz kolorek tej maszynki?(srebrny, bordowy czy niebieski?):razz:

Posted

Doginka napisał(a):
Mam sprawną, ale ta podobno mniej się grzeje i ciszej chodzi;)
Ewa, a jaki masz kolorek tej maszynki?(srebrny, bordowy czy niebieski?):razz:

zamówiłam niebieski,a przysłali mi srebry:evil_lol::roll:ale że kolor dla mnie nie był najważniejszy przy wyborze maszynki więc już nie prosiłam o wymianę;)
Brzydka nie jest,maszynka jak maszynka:p

Edit:
ja to w sumie nie wiem,bo to moja pierwsza maszynka,ale podgoliłam przód i dupke(tylo uszkek nie robiłam)to się w ogóle nie nagrzała!!

Posted

ariss napisał(a):
zamówiłam niebieski,a przysłali mi srebry:evil_lol::roll:ale że kolor dla mnie nie był najważniejszy przy wyborze maszynki więc już nie prosiłam o wymianę;)
Brzydka nie jest,maszynka jak maszynka:p

Edit:
ja to w sumie nie wiem,bo to moja pierwsza maszynka,ale podgoliłam przód i dupke(tylo uszkek nie robiłam)to się w ogóle nie nagrzała!!

W MOSER 1245 strasznie grzeją się ostrza:angryy:

Posted

[quote name='M@d']Weszko, to u Ciebie i tak "pokojowo" się odbywa.
U mnie kiciamber na widok nowej Sznanaucerki mini, biegał po ścianach (autentyk) :evil_lol:
Miesiąc mu zajęło oswojenie się z "zagrożeniem" ;)
A teraz ... bawią się jak dwa koty - w zapasy i tarzanie :lol:

Rzeczywiście nie jest aż tak źle ale dobrze też nie :diabloti: James Bond dostaje dobrego powera jak Dirki jest za blisko. Ale spoko damy radę. Czas, czas, czas...

[quote name='ariss']ja stawiam,że jest niebieski-ma chyba identyczny kolorek jak mój kocur a jego umaszczenie właśnie tak się zwało;)

a kocio-psia parka niedługo się dogada-cierpliwości:p

Dokładnie tak jest niebieski. Wprawdzie to dachowiec ale jak się uprzeć to trochę udaje brytyjskiego albo rosyjskiego niebieskiego :evil_lol:

[quote name='Doginka']

Dziewczyny co o tej maszynce sądzicie? Kupić, czy lepiej sie wstrzymać?:razz:
ANDIS AGC SUPER 2 SPECIAL EDITION BLUE - NAJCICHSZA PROFESJONALNA MASZYNKA DO STRZYŻENIA - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje

[quote name='bina66']ja taz mam taka maszynke, bordowa, jest super, cichutka i sie nie grzeje, ile teraz kosztuje??

Weszko!!!
Piękne kocisko i jeszcze to imię, cudo:lol:

Ja też taka mam. Srebrną i powiem że się ostrze grzeje. Nie jakoś bardzo ale po zrobieniu frontu i tyłu jest dobrze ciepłe.

[quote name='Od-Nowa']będzie dobrze!! :lol:
Niech się Bond nie wymądrza bo tu rządzą BABY :diabloti:

No musi być dobrze. Bondowi niech się wydaje że ma władzę :razz: jeśli ma mu to poprawić samopoczucie. A my tam już swoje wiemy :evil_lol:

Posted

hehe i tak masz luzik :lol: kocice mojej siostry potrafią się normalnie puścić w pogoń za psami i atakować :stupid: a u mnie nieustannie psio-kocie gonitwy, a dziś znów kot nalał Lunie na legowisko :mad:

Posted

AngelsDream to piękny koci wiek!

A ty też masz malawaszko niezły cyrk ;) Ja na razie trochę je izoluję żeby Bond nabrał pewności siebie i nie czuł sie cały czas "obserwowany". Ale stopniowo będziemy się całkiem normalnie zachowywać. Tylko nie od razu.

Posted

Ale ma fajne imie kicius i śliczny jest a z Dirki pewnie się pokochaja tylko muszą sie poznac. Nie wiadomo jakie Pan KOT miał doświadczenia z psami wcześniej. Ale będzie dobrze.

Posted

a Pan kot jest z jakiegoś dt? mieszkał wcześniej w domu czy łapany z dworu?

jak poza sprawami psio-kocimi się sprawuje? kuwetkuje, je pije normalnie? chęć do zabawy przejawia?
moje to by z ta siatkową firanką chetnie potańczyły :diabloti:

Posted

Co lepsze jest zdrowa, ma wszystkie zęby, widzi, słyszy, a je na śniadanie kawał surowej wołowiny, w misce stoi jej whiskas, bo nic innego ruszyć nie chciała, raz w życiu miała katar... Ale może dlatego, że kastrowana. A znaleziona była w ciązy, ale kociaki nie przetrwały - urodziła pierwszej nocy.

Posted

grzeje się ale mi to nie robi problemu bo mam fajny spray chłodzący ostera :lol:

kot jest boski :loveu: ahhhhhhh ja to bym go obfociła :diabloti:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a Pan kot jest z jakiegoś dt? mieszkał wcześniej w domu czy łapany z dworu?

jak poza sprawami psio-kocimi się sprawuje? kuwetkuje, je pije normalnie? chęć do zabawy przejawia?
moje to by z ta siatkową firanką chetnie potańczyły :diabloti:

Pan Kot jest z Lublina z jakiejś działki chyba gdzie był razem ze swoim braciszkiem i jeszcze mniejszą puchatą czarną kicią. Skąd się tam wzięły nie wiadomo :shake: Jakas pani je dokarmiała i zgłosiła do fundacji Felis żeby im szukać domów. Przez tydzień były pod opieką KasiaD. z Miau no i Bond przyjechał do mnie, a jego braciszek Edzio pojechał do Skawiny niedaleko Krakowa.
Jest kotem w pełni kulturalnym :loveu: kuwetkuje, wcina ze smakiem suche i puszkę. Bawić się jeszcze nie umie :roll: ale dojdziemy do tego :razz:

AngelsDream napisał(a):
Co lepsze jest zdrowa, ma wszystkie zęby, widzi, słyszy, a je na śniadanie kawał surowej wołowiny, w misce stoi jej whiskas, bo nic innego ruszyć nie chciała, raz w życiu miała katar... Ale może dlatego, że kastrowana. A znaleziona była w ciązy, ale kociaki nie przetrwały - urodziła pierwszej nocy.

Super :multi::loveu:

eria napisał(a):
grzeje się ale mi to nie robi problemu bo mam fajny spray chłodzący ostera :lol:

kot jest boski :loveu: ahhhhhhh ja to bym go obfociła :diabloti:

O to muszę sobie taki spray kupić. Możesz podać namiar?
A na focenie zapraszam serdecznie!

Posted

AnkaG napisał(a):
Osobiście nie jestem wielbicielką kotów - zdecydowanie wolę psy ale muszę przyznać, że Bond jest pięęękny.

Ja też jestem psiara i gdybym miała wybierać wybrałabym psy ale koty też mają coś w sobie. Poza tym taki niebieski to moje marzenie od dawna :p

Od-Nowa napisał(a):
zadam trudne pytanie... czy Pan Bond ma jaja? :cool1::cool3::diabloti:

Owszem jeszcze ma :diabloti: Miał już nie mieć ale ponoć sa jeszcze za małe żeby się ich pozbyć. W przyszłym tyg. wybiorę się do mojej wetki żeby zobaczyła czy to prawda :razz:

Jeśli chodzi o stosunki kocio-sucze to się normują. James Bond mniej się wydurnia bo Dirki go olewa. I tak pomału myśle że dojdziemy do normalności. Dzisiaj już śpimy przy otwartych drzwiach ;)

Posted

Ale żeby nie było tak świetnie to mam problem z Dirki. Parę dni temu wariatka zeżarła podpaskę i wygląda na to że jej się gdzieś przytkała w jelicie :shake: i ma problem ze zrobieniem kupy, a jak wyciśnie to taką małą i wąską. Napina się, próbuje i głównie na tym schodzi cały spacer. Myślałam najpierw że może ma jakieś takie o problemy chociaż nic nie dostała co mogło by je spowodować ale to już 2 dzień i wcale nie jest nic lepiej. Od wczoraj daję jej siemię a dzisiaj kupiłam parafinę. Dostała 2 porcje i zobaczymy czy coś pomoże :roll: Oby... Jak nie to w piątek jedziemy do weta. Jutro nie dam rady bo znów mam całodniowe atrakcje w pracy :roll:

Posted

ojej, biedy Dirulec!! co też jej do głowy przyszło!!
parafinuj parafinuj!! musi pomóc. jak nie to będzie lewatywka :diabloti:
raz mi się Figa zapchała tak,że już miała być operacja :-( ale po długiej walce obeszło się bez. Ale u kotów wiadomo to gorzej idzie...

co do pana kota... czekamy na wzrost i ciach ciach :diabloti: