Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Tydzień pracowniczy zleciał nie wiem kiedy. Pracy od groma. No ale dobrze że już mamy piątek i niedługo zacznie się weekend :)
Tyle że obawiam się że zacznie się kiepsko... Kicia Mizia nie chce już walczyć i pakuje się na drugą stronę mostu :(

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna :( Nie pomaga terapia i kocisko się już męczy, a na to nie można pozwolić.
Mama dzwoniła do mnie że bidusia w nocy płakała, nie może chodzić, jak wsadziła łepek do miski z wodą to nie mogła wyjąć.
:(

Posted

Do Twojej galerii odesłała mnie Elitesse pokazując zdjęcia Dee. Rzadko teraz zaglądam na forum :roll: Siedziałyśmy obok siebie w Kielcach, aż wstyd, że się nie poznałyśmy :roll: Trzymam kciuki za Kizię, niech walczy z całych sił :kciuki:
Gratuluję ukończenia ChPl przez Dirki :multi:
Przeglądając Twoją galerię przeczytałam o Buni i Jej odejściu i zazdroszczę, że mogłaś być z Nią tak długo. Nasza olbrzymka odeszła zbyt wcześnie i kiedy pojawiła się w naszym domu kolejna suczka chciałam tylko, żeby była z nami długo i mogła się z nami zestarzeć. I mam teraz oprócz malucha starszą panią. Mam nadzieję, że pozostanie z nami jeszcze przez kilka lat ;)
Następnym razem, na wystawie, jeśli nas zobaczysz, podejdź pogadać ;) Jeśli zobaczę Was pierwsza, na pewno się odezwę.
Trzymajcie się cieplutko :buzi:

Posted

Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa. Kiepsko to ogarnąć - Bunia, teraz Mizia - ale jakoś trzeba. Miały długie i dobre życie z nami - Bunia 14 lat, Mizia z nami była ponad 15 lat ale przyszła już podrośnięta, tyle wspólnych lat że wydaje mi się że były zawsze dlatego tak pusto i dziwnie... :(

beria witam w naszej galerii :) Tak siedziałyśmy koło siebie ale wcale nie wiedziałam że Ty to Ty ;) w sensie dopasowania nicka z dogo do osoby. Dopasowałam tylko Elitesse i psy ;)

Wróciłam ze spacerku z odmarzniętymi rękami. Do mnie też dotarła zima i trochę posypało śniegiem. Dirki poszalała z psimi znajomymi bo nareszcie zamarzło to błoto i syf na naszych polach (w części gdzie planują coś budować). A teraz w ramach nic-nie-robienia czekam na zamówioną pizzę :)

Posted

strasznie smutno tu dzisiaj, :placz:
Kizia odeszła i taki piękny pieprzasty olbrzymek, gdyby wcześniej był, to ja szukałam, teraz za późno :(

ale śniegu napadało, ledwo dotarłam do domu z prędkością 20-40 km/godz, lodowisko, jazda figurowa na lodzie,
pozdrawiam cieplutko

Posted

• ...:-(:-(:-(

ehhhh...i znów 2 bidy,czy Ci ludzie nie mają serc:angryy:jak można coś takiego zrobić tak cudownym stworzeniom:placz:ehhh...oby szybko znalazły domki!!!!

• Posted

Niestety psim bidom nie ma końca. Od-Nowa ostatnio bardzo rzadko znajduję :( - więcej szczęścia ma cioteczka Malawaszka. Ja trochę staram sie, robię ogłoszenia ale nie jest łatwo - sama wiesz. Jeszcze dużego psa tak cieżko wyadoptować.
    Biedniejszy jest ten czarny bo całkiem nie ma się gdzie podziać :(, pieprzak też ma nieciekawie ale jednak przynajmniej nikt go na ulice nie wywalił.

Posted

Raz jeszcze wszystkim dziękuję za ciepłe słowa dla Mizi

• .
    Byłam dzisiaj u mamy, pusto się zrobiło, kicia zawsze gdzieś tam sobie była, przychodziła pomruczeć albo leniwie leżała na kanapie czy łóżku :(
    Ubyło nam zwierzaków... chyba czas pomyśleć o uzupełnieniu braków...