weszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Od-Nowa napisał(a): piękna adresówka!! skąd? :razz: Rogz :cool1: Dirul z Sympą szaleją, a Bunia biedna :-( Słaba jest bardzo, bolą łapy, kręgosłup, serce nawala, wszystko wysiada :shake: Sika w mieszkaniu, kilka razy dziennie, bez ostrzeżenia... poza tym jest taka niespokojna, kręci się, skuczy :shake: Budzi mnie w nocy... powiem wam że jestem wykończona psychicznie i serce mi pęka jak na nią patrzę. Nie chcę żeby cierpiała i nie chcę jej takiej pamiętać, nie chcę też żebyśmy się nawzajem wykańczały psychicznie... :-( Quote
weszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 eria napisał(a):wystawowy stres Dirkulec widzę ma wynagrodzony cudnym spacerem :loveu: Oj tak wtedy jest najszczęśliwsza :loveu: Ale i na wystawach jest coraz lepsza. Wczoraj zachowywała się bardzo dobrze, daje się nakręcić i skupia się na mnie coraz lepiej więc bardzo mnie to cieszy :multi: Quote
eria Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 weszka napisał(a):Rogz :cool1: Dirul z Sympą szaleją, a Bunia biedna :-( Słaba jest bardzo, bolą łapy, kręgosłup, serce nawala, wszystko wysiada :shake: Sika w mieszkaniu, kilka razy dziennie, bez ostrzeżenia... poza tym jest taka niespokojna, kręci się, skuczy :shake: Budzi mnie w nocy... powiem wam że jestem wykończona psychicznie i serce mi pęka jak na nią patrzę. Nie chcę żeby cierpiała i nie chcę jej takiej pamiętać, nie chcę też żebyśmy się nawzajem wykańczały psychicznie... :-( :-( starość jest podła... Quote
weszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 ... jest dziwką bez odrobiny godności. Obawiam się że wkrótce przede mną najgorsza z decyzji... najtrudniejsza :( Quote
Doginka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Gratulacje dla Was:multi::multi::multi: A tu sunia idzie pięknie:loveu::loveu::loveu:, tylko Pańci coś się stało bo zesztywniała:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img511.imageshack.us/img511/3691/dsc0704xs7.jpg Quote
AMIGA Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Wspaniale się Dirulec pokazał na klubówce. Cuuudo z niej:loveu: Wielkie gratulacje :loveu: A Bunieczkę:loveu: proszę wymiziać ode mnie i zyczyc jej zdrówka i siły:loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 no to podtrzymujemy na duchu...................... :-( Quote
weszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Doginka']Gratulacje dla Was:multi::multi::multi: A tu sunia idzie pięknie:loveu::loveu::loveu:, tylko Pańci coś się stało bo zesztywniała:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img511.imageshack.us/img511/3691/dsc0704xs7.jpg Dziękujemy za uznanie :) Całe szczęście pańcia nie podlegała ocenie :evil_lol: Normalnie nie wiem co mi się tutaj stało :crazyeye: [quote name='AMIGA']Wspaniale się Dirulec pokazał na klubówce. Cuuudo z niej:loveu: Wielkie gratulacje :loveu: A Bunieczkę:loveu: proszę wymiziać ode mnie i zyczyc jej zdrówka i siły:loveu: Dziękujemy dziękujemy :p Bunię wymiziam. Tyle że z tą siła i zdrowiem to już obawiam się lepiej nie będzie :roll: [quote name='Od-Nowa']no to podtrzymujemy na duchu...................... :-( Bardzo się przyda... Quote
malawaszka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://img412.imageshack.us/img412/4589/dsc0770nb0.jpg piekne!!!! :loveu: ehhh a Bunię wycałuj! niech się trzyma baBunia kochana :calus: Quote
madziamn Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 piękne zdjęcia ze spacerku dobrze ze pogoda dopisała a Buniulkę prosze pomyziaj od nas i jednak poprawy jej zyczymy. Pamiętajcie ze jestesmy z WAMI:-(. Quote
ariss Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 zobacz jak Was ładnie ulokowałam:evil_lol: fotki wychodzą Ci fajniusie:loveu: a Babunia...:-(Trzymaj się:calus: Quote
anetta Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 :calus::calus::(( Gratuluje :klacz: Piękne zdjęcia :loveu: Quote
weszka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='malawaszka']http://img412.imageshack.us/img412/4589/dsc0770nb0.jpg piekne!!!! :loveu: ehhh a Bunię wycałuj! niech się trzyma baBunia kochana :calus: [quote name='madziamn']piękne zdjęcia ze spacerku dobrze ze pogoda dopisała a Buniulkę prosze pomyziaj od nas i jednak poprawy jej zyczymy. Pamiętajcie ze jestesmy z WAMI:-(. Miło że się fotki podobają :) Z Bunią miałyśmy fatalną noc. Bunia się męczyła, a ja z nią. Ledwo żyję, a Bunia teraz usnęła :roll: Póki co nie idę do pracy bo się ją boję samą zostawić. Pracuję z domu. A ok. 15 pojadę do wetów. [quote name='ariss']zobacz jak Was ładnie ulokowałam:evil_lol: http://images27.fotosik.pl/283/a913f7cab14c7223.jpg fotki wychodzą Ci fajniusie:loveu: Bardzo słusznie nas ulokowałaś :diabloti: Właśnie tak być powinno :evil_lol: Fotki wychodzą różnie, więcej źle a kilka dobrze ale całe szczęście mamy cyfrówki i można kasować i wybierać :) [quote name='anetta'] Gratuluje :klacz: Piękne zdjęcia :loveu: Gratulacje za 2. miejsce przyjmujemy :cool3: i miło że się zdjęcia podobają :) Dziękuję Wam wszystkim za baBuniowe wsparcie :loveu: Quote
Doginka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Wpadłam sprawdzić jak dzisiaj baBunia się czuje:razz: Mizianko szczególnie dlaniej, ale proszę też nie ominąć Dirulca:loveu: Quote
AMIGA Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Trzymam mocno mocno kciuki, żeby BaBUNI jednak siły jeszcze wróciły :p Weszko jestem myślami z Tobą:loveu: Quote
weszka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Bunia jest z Forsą... biegają po tęczowych łąkach...:placz: Quote
malawaszka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 jezu tego się nie spodziewałam :-( ['] Bunieczko, baBuniu kochana biegaj zdrowa i znowu młoda Quote
eria Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ojej :-(:-( Bardzo mi przykro Olga , trzymaj się...........:-( Bunia już nie cierpi.... (*) Quote
weszka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Pocieszeniem jest to że miała długie i szczęśliwe 14-letnie sucze życie... Miała wszystko i dawała wszystko. Zawsze na 10000% była sobą, całą... Strasznie się czuję. Pusto. Boli. Quote
malawaszka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 14 lat u olbrzyma to naprawdę piękny wiek Weszko - dałaś Buni szczęśliwe życie :calus: Quote
bina66 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 smutno bardzo :placz:, serce mi pękło trzymaj się, czemu tak musi być????:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Ka-Vanga Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 TRZYMAJ sie Weszko!!! Az brak mi slow :-( :-( :-(. Pamietaj, ze Bunia miala cudowne zycie i to dzieki Tobie!!!!!!!!!!!! Dala Ci cala siebie i pamietaj ja wspaniala, silna, pelna energii ['] ... Gratulacje za klub! Probowalam Was znalezc, ale nie moglam. Zauwazylam jak bylyscie na ringu i jak sedzia wybieral BOB, a po zrobieniu zdjec Asi i jej pieprzaczce nie moglam juz Was namierzyc :placz:. Quote
Od-Nowa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 odeszła jednak.... Weszko ...Weszko... w sercu noś i na spacerach odwiedzaj wspólne ulubione miejsce. Ona tam będzie.w każdym patyku i rozlanej wodzie.... bardzo bardzo mi przykro... {*} Quote
Recommended Posts