Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
to chyba Luna tak nie ma bo dalej nie rozumiem i tłumaczę sobie to tak, że po prostu nie widziałam takich jeszcze :evil_lol:

Bo to tak jest że teoria sobie a praktyka sobie. Ja też mam prawie każda sukę z innym włosem a teoretycznie powinny mieć taki sam.
Podobnie jak charakter bo ta sama rasa, a każda jest całkiem inna :diabloti: no nie licząc pewnych cech wspólnych ale generalnie rozrzut jest od anioła do diabła :evil_lol:

Od-Nowa napisał(a):
śliczne zdjecia!dawno taki wariactw tutaj nie było :evil_lol:
wreszcie relaks na łonie natury :lol:

Wariactwa były bo weekend i pogoda bossska :cool1: Szkoda że już minęło... i jutro znów ten sam kieracik.
Ale w następny weekend jadę do Karpacza więc mam dobrą perspektywę. Oby pogoda była taka jak w ten weekend :roll: no albo przynajmniej bez deszczu i śniegu.

Posted

śliczne fotki Weszko. Z tą sierscia to rzeczywiście różnie jest Duśka ma jak jedwab a jak się przypatrzyłam Miszce to łepek ma inny i reszta inna a Fionka miała włos okrywowy bardziej szorstki a pod spodem mięciutki podszerstek. Niby wszystkie sznupy a każdy inny. A Sympa to rzeczywiście jak na ten wiek ma kondycję godną pozazdroszczenia.

Posted

[quote name='malawaszka']ooo proszę! a tu się next wyjazd szykuje - nie za dużo to? :lol:;)

W sam raz :diabloti:
[quote name='eria']http://img211.imageshack.us/img211/6112/dsc0488en6.jpg
jak tu pięknie Dirki wyszła :loveu::loveu: Grzywka na bok, oczko odsłonięte, no miodzio :loveu:

[quote name='ariss']http://img211.imageshack.us/img211/6112/dsc0488en6.jpg

mi też na tej focie Dirkulec się strasznie podoba:loveu::loveu::loveu:

No nawet nieźle :loveu:

Jeszcze porcyjka weekendowych fotek

Kijuś przeżywał fascynacje ogonem goldenki :evil_lol: nie mógł się nadziwić jakie to fajne coś bo można się tym kiziać po buzi no i takie jedwabiste w dotyku :cool1:

Posted

100% dogomaniak, ja nie wiem co on by robił jakby nie miał psów ;) Dirki poszła odpocząć do cienia to poszedł za nią i siedział i się patrzył :)

świetną zabawą jest zapiecie się na smycz i udawanie pieska

Dirki z powyłamywanymi nogami ;)

a to Kijuś z kijkiem dla suczek

Posted

przepiękne zdjecia Weszko ogonek goldenki rzeczywiscie w sam raz do mizianka, Kijuś fajnie już urósł ale ta fota i poza Dirki przebija wszystko:crazyeye:

a już nie wspomne o tym jej uśmiechnietym pycholu:loveu::lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']a z Ciebie ładna mama by była :diabloti:

Oooo i tu się mylisz! Ja tak ogólnie nie lubię dzieci :roll::shake: Kijuś to co innego ale ze mnie to jest dobra ciocia a mama tylko psia :diabloti:

[quote name='Justa']http://img211.imageshack.us/img211/6112/dsc0488en6.jpg

:mdleje: piękna jest !!!
i jeszcze ten czarny koniuszek ogona :loveu:

Bardzo mi miło że się moja suczynka podoba :loveu::multi:

Posted

"Brygida, już wszystko wyjaśniam. Klubówka to wystawa tylko dla sznaucerów organizowana przez Klub Sznaucera." - dzięki za info, trzymamy kciuki :)))))))))))))))))))
a nasz ewentulany wspólny spacer, to może pod koniec pażdziernika?
sama też jestem maksymalnie zalatana :( a Bona ma cieczkę :(
pozdrawiam ciepło Ciebie i psinki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

rozumiem, ze na klubie sie widzimy :cool3: :multi:

Się widzimy :cool1:

bina66 napisał(a):
dostałaś potwierdzenie na "show"?
jaki masz numer, ja 127?
nie wiem czy będę, w poniedziałek się okaże, Mulinka cała zielona, pan kosił trawę :(

Nie dostałam jeszcze :shake: Mam nadzieję że zdrowie Ci pozwoli być.

brygidakuzniak napisał(a):
a nasz ewentulany wspólny spacer, to może pod koniec pażdziernika?
sama też jestem maksymalnie zalatana :( a Bona ma cieczkę :(
pozdrawiam ciepło Ciebie i psinki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Też pozdrawiamy i mamy nadzieję że jakoś się nam uda spotkać. Żeby było choć trochę czasu i ładna pogoda.

A ja mam od wczoraj strasznego doła :shake: Miałam jechać z przyjaciółmi na weekend do Karpacza, a tu wczoraj zmarł brat mojego przyjaciela
  • :-( Straszna tragedia. Rak mózgu. Zmiotło człowieka w niespełna 2 mies. Kilka lat starszy ode mnie, 2 dzieci, dusza człowiek :placz: W sobotę pogrzeb :shake:

• Posted

[']['][']Dla Przyjaciela:-(
    To smutne, jak ktoś od nas odchodzi. Ja też się szykuję psychicznie na odejście przyjaciółki :placz: - rak płóc z przerzutami do węzłów chłonnych i kości:placz: