Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

dobry znak mnie się podoba ten pomysł aby tylko był respektowany przez kierowców bo u nas to coniektórzy jeżdża jak by mieli klapki na oczach:angryy:. oj cięta jestem na kierowców ale chyba długo mi nie przejdzie. Długo nie wybaczę tego co zrobił temu "pseudokierowcy":angryy::angryy::angryy:.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brygida jak miło Cię tu widzieć :multi: Obejrzałam wakacyjne fotki - Bona prawdziwa dama na wakacjach :loveu: A znak choć z treści wyszedł przypadkowo też może się przydać. Ciekawe czy ktoś specjalnie go tak przetworzył czy też siłami natury się odrapała literka :razz:

Od poniedziałku mam straszny zamęt w pracy, nie wiem w co ręce włożyć. Teraz jakas chwila spokojniejsza to zrobiłam sobie kawkę i zaglądam co słychać na dogo :)

Posted

Bona to nie za bardzo "prawdziwa dama", dziś wytarzała nam się w nie-powiem-czym. Ufff, najpierw poszło pół paczki mokrych chusteczek Bambino, potem kąpiel w morzu (zdjęcia wrzucone na picasa), a na końcu mycie pod prysznicem i dezynfekcja łazienki - ufff :diabloti::diabloti::diabloti:

Znak już taki był w zeszłym roku (przypuszczamy, że ktoś zrobił sobie żarcik).

Współczujemy bardzo braku urlopu, trzymaj się dzielnie, przesyłamy serdeczności i pozdrawiamy ciepło. Po powrocie mamy nadzieję na wspólny spacer ;-)

Posted

Mój pies w ubiegłym roku wytarzał się w padlinie w lesie tak strasznie cuchnął, że chyba ze 2 tygodnie trwało jej pranie. Nic nie pomagało, żadna neutralizacja zapachu, koszmar. Jeszcze większy gdy pies śpi w sypialni.:angryy:

Posted

Witamy wszystkich miłych gości. U nas wszystko po staremu. Ja w pracy (usypiam), suczyny w domu. Dirki ma się świetnie, Bunia tak sobie -bardzo marudna, postękująca, sika w domu, znów trochę krwawi :shake::roll: trochę to wszystko zaczyna mnie przerażać... :shake:

Posted

łapeczek, Bursztynka bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy ale... no cóż nie czarujmy się że tak specjalnie lepiej to pewnie nie będzie. Cóż co ma być to będzie :roll:

Z lepszych wieści to udało mi się załatwić urlop :multi: i to na 2 tyg. od 22.08. Normalnie jestem taka szczęśliwa że szok :lol: Mam plany wyrwać się z Dirulcem nad morze na parę dni niezależnie od pogody byle pojechać i nie robić nic tylko łazić po plaży i gapić się przed siebie :cool1:

Posted

Pewnie że się pojawią i to w nie małej ilości pewnie ;)
A teraz idziemy na spacerek do parku bo już trochę chłodniej. Może znajdziemy obroże...

Posted

a mi się właśnie skończy urlopik, trudno- wszyscy mają tyle samo.
ale mój pies rozrabia dzisiaj, szaleniec, wszystkie buty poroznoszone, chyba się nudzi, muszę z nim wyjść, pozdrawiam cieplutko

Posted

eria szczęściary to dopiero być możemy. Póki co faza snucia planów i zależna od wielu spraw. Między innymi od tego czy moja mama będzie mogła zamieszkać na czas naszej nieobecności z Bunią. Przedtem Bunia szła do niej ale teraz wejście na 2 piętro to dla niej kłopot, a poza tym koło mamy niestety nie ma tak żeby od razu wyjśc i być na spacerze. trzeba z 10 min iść na najbliższy skrawek trawy, a to dla baBuni już za dużo :shake:
bina niestety wszystko co dobre się kończy zbyt szybko :razz: