Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz']gratulacje !!!

przyjęto :p

[quote name='Od-Nowa']no rzeczywiście każda z nich inna. Dirki na prawdę najładniejsza, chociaż Rosjanka bardzo dostojna to jednak parówa niepodkasana :cool3:
nos do góry i szykować się na następne ;)

Tak, trzy rózne typy. Mnie ta Rosjanka całkiem nie leży :shake: Ta druga - Constans - anatomicznie bardzo ładna ale szata i kolor marne. Nie ma ideałów :cool3:

[quote name='gassira']a to wredne psisko...pozazdrościła jej wyglądu,przestraszyła się,że przegra i ach szkoda gadać:roll:

No właśnie, nie fair zagrała :mad:

Jeszcze parę fotek z przygotowań

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matusz napisał(a):
tylko ta ze Słowacji ma kopiowany ogon...

ja wolę jednak "normalne" ogony:p

Ja chyba już też wolę wersję uszasto-ogoniastą naturalną :) Przyzwyczaiłam się i mają swój urok :loveu: Chociaż taki czarny cały kopiowany olbrzymek jest piękny :cool3:

Posted

weszka napisał(a):
Ja chyba już też wolę wersję uszasto-ogoniastą naturalną :) Przyzwyczaiłam się i mają swój urok :loveu: Chociaż taki czarny cały kopiowany olbrzymek jest piękny :cool3:

ja się przyznam bez bicia...że Olbrzymy czarne podobają mi się najbardziej kopiowane w całości...naturalny image im jakoś nie pasuje:shake:

i marzy mi się taki wielki kopiowany czarnuch...i to marzenie się nie spełni,bo kiedyś będzie wielki naturalny czarnuch:evil_lol::roll:

Posted

[quote name='Od-Nowa']http://images30.fotosik.pl/203/62d4e39a57f02791.jpg
a ta fota na prawdę bardzo bardzo bardzo udana :loveu:

wyczesana dama :p

[quote name='gassira']ja się przyznam bez bicia...że Olbrzymy czarne podobają mi się najbardziej kopiowane w całości...naturalny image im jakoś nie pasuje:shake:

i marzy mi się taki wielki kopiowany czarnuch...i to marzenie się nie spełni,bo kiedyś będzie wielki naturalny czarnuch:evil_lol::roll:

Eeee nie fajnie wyglądają naturalne choć mają zupełnie inny wyraz.
Najważniejsze to spełnić marzenie - będzie naturalny, piękny i kochany! Będzie piękny zestaw z Gass :)

Posted

weszka napisał(a):

Eeee nie fajnie wyglądają naturalne choć mają zupełnie inny wyraz.
Najważniejsze to spełnić marzenie - będzie naturalny, piękny i kochany! Będzie piękny zestaw z Gass :)

Gass wtedy raczej już nie będzie:shake:....z Gass będzie się prezentowała 2 średnia czarnuszka:loveu:...a Olbrzymek będzie za jakieś 20 lat:roll:No chyba że wygram kupe kasy,kupie dom...no to będą wszystkie już teraz:evil_lol::diabloti:

Posted

Weszko gratuluję :loveu: no i powiem obiektywnie że Dirki najładniejsza - ta ze słowacji wygląda jak bouvier a nie jak sznaucer :-o wata na grzbiecie :-o

widziałaś fotki swoich dzieciuszków u mnie? :cool3::loveu::lol:

Posted

ale piękne fotki wystatwowe!!! :loveu: Dirkulec i tak wymiata mimo zachowania -ona tak jak moje -typowy pies łąkowy :lol:
suka z Rosji -bez komentarza...

bo kiedyś będzie wielki naturalny czarnuch:evil_lol::roll:

hihihi ano u mnie też :loveu::loveu::loveu:
aczkolwiek jak widzę Dirki i oglądam w necie pieprzaste zagraniczne olbrzymy to jakoś tak może też bym chciała kiedyś:evil_lol: ale jak znam życie, jestem skazana na czarne:eviltong:

Posted

Wysłałam foty do hodowczyni i też zachwycona :) Szkoda tylko że właśnie to dziki pies łąkowy no ale co począć... może jeszcze się trochę ucywilizuje.

Posted

gassira napisał(a):
Gass wtedy raczej już nie będzie:shake:....z Gass będzie się prezentowała 2 średnia czarnuszka:loveu::diabloti:

Też się zastanawiam nad takim zestawem ;)

Posted

weszka napisał(a):
Wpadam na chwilkę bo jedną nogą jestem już w Solinie ;) W południe wybywamy z Dirulcem na majówkę! Do napisania!
Wypoczywajcie wszyscy!

ja już dawno tam nie byłam:shake:a też chce!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Matusz napisał(a):
tylko ta ze Słowacji ma kopiowany ogon...

ja wolę jednak "normalne" ogony:p

Ja też wole normalne, ale akurat w jej przypadku patrzyłam tylko na łapy i nie zwróciłam nawet uwagi na ogon :eviltong::eviltong:

Posted

Bieszczadzkie pozdrowienia :)
Jest pięknie choć pogoda nieco kiepska i złośliwa. Ale nie dajemy się. Zaliczone jest wejście na Tarnicę, spacer nad Soliną. Dirki już się taplała i cała zachwycona. Bilans póki co to złapane 2 obleśne kleszcze i moja choroba. Akurat nie miałam kiedy się przeziębić tylko na wyjeździe. Teraz właśnie zabijam czas bo spać się nie da przez zatkany nos, bolące gardło i takie rózne atrakcje.
Zdjęć będzie duuużo ale teraz nie zabieram się nawet za wrzucanie bo iPlus przez bieszczadzką dzicz ledwo zipie.