monita Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 No chyba, że wcześniej będę mieć Erdela :loveu: to wtedy tylko jednego ;) Quote
weszka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Erdela???? Nie wiedziałam że masz takie ciągoty! Quote
weszka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Sesja z obgryzania kości-szczoteczki do zębów Quote
eria Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 od kiedy jest lusterko to tu jakby fot przybyło i w ogóle wszyskie cudne:loveu: Dirkulca uwielbiam:loveu: Quote
weszka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Jest lusterko to się trzeba uczyć focić :) A i radocha większa! Dirkulcowi baaardzo miło że jest uwielbiany :) Quote
monita Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Kawałeczek gryzaka, znalazł się nawet na nosie ;) Quote
dagusiek Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Sesja z obgryzania kości jest fantastyczna!:loveu: Quote
weszka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Od-Nowa napisał(a):kanapowe leniwe popołudnie ;) To było w samo południe :eviltong: Na popołudniowy spacer nie wzięłam Nikosia a spotkałyśmy na łąkach charcika włoskiego :crazyeye: Niesamowitą suczkę o jakże pięknym imieniu Olga :cool3: - bardzo mam ładną imienniczkę :cool1: Dirki była zadziwiona co też to jest - czy aby to pies. Ale ostatecznie wybrała właścieli Olgi, którzy mieli woreczek ze smakołykami. No a teraz idziemy się szykować na jutrzejszy show. Trzeba wykąpać w specyfikach brodę i łapy. Trzymajcie kciuki bo zgłoszone są 2 zagraniczne championki! Quote
monita Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 No nieee ... nie jestem za nazywaniem psów, ludzkimi imionami :shake: Trzymamy :razz: Quote
weszka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 monita napisał(a):Kawałeczek gryzaka, znalazł się nawet na nosie ;) hihi rzeczywiście dagusiek napisał(a):Sesja z obgryzania kości jest fantastyczna!:loveu: smakowała kosteczka :loveu: Quote
monita Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ale jeszcze nie spotkałam psa o imieniu Monika - uffff :p Quote
weszka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 monita napisał(a):No nieee ... nie jestem za nazywaniem psów, ludzkimi imionami :shake: Trzymamy :razz: Ja też tego nie lubię :roll: Trzymajcie i nie puszczajcie :p Quote
weszka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Łapska i broda wyprane, wysuszone suszara i wyczesane. Teraz spacery na smyczy ;) Do jutra! Quote
ariss Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 kciukasy trzymamy z całych sił:thumbs::bigok:na pewno Wam pójdzie świetnie:happy1: Quote
dagusiek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ojej, to my też ściskamy i nie puszczamy:kciuki: Quote
weszka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Dziękujemy za kciuki! Poszło i dobrze i źle :diabloti: Dobrze bo ocena doskonała, CWC :multi: źle bo Dirulec strzelił focha, nie chciał ładnie chodzić, zrobił dzikusa i w porównaniu przegrał :mad: Sędzia powiedział że powinna wygrać urodą ale niestety przegrywa zachowaniem. No i BOB & CACIB nam przeszedł koło nosa :angryy: No trudno - panienka ma swoje humorki. Ale przynajmniej poznałam dwie championki i wiem że nie mamy się czego wstydzić. Fotki z ringu wyszły jakieś ciemne :roll: (ah ten Nikoś :roll:) rozjaśniałam je i takie są marnawe ale proszę oto Dirulec w boju. championka ze Słowacji (dostała BOB) championka z Rosji porównanie Quote
weszka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Dirulca w ringu cd. nie wiem jak ty pańcia ale ja wychodzę z ringu natychmiast :mad: Quote
ariss Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 i tak wielkie gratulacje:pDirki bardzo ładnie się prezentowała...a wiesz może jak poszło czarnym śednim??? a fochy na ringu znam...pamiętasz jak Gass brzydko w Katowicach chodziła:angryy:no ale taki ich urok...i tak są najpiękniejsze:loveu: Quote
weszka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='gassira']i tak wielkie gratulacje:pDirki bardzo ładnie się prezentowała...a wiesz może jak poszło czarnym śednim??? a fochy na ringu znam...pamiętasz jak Gass brzydko w Katowicach chodziła:angryy:no ale taki ich urok...i tak są najpiękniejsze:loveu: Dziękujemy :p Stać stała ładnie ale chodzenie dramat :angryy: - tiaaaGass tez miała humorek hihi. Jedna i druga księżna Fochna :mad::loveu: Ale tak ją kocham :loveu: Nie wiem jak poszło czarnym średniaczkom :oops::shake:, nic nie wiem z wystawy - tradycyjnie :roll: a to przed wejściem, zaklinam Dirulca żeby był grzeczny i nie robił dzika - nie pomogło. Aaaa jeszcze przed wejściem była przygoda bo ta rosyjska suka zerwała się z ringówki i rzuciła na Dirki i dziabnęła ją w bok :-o - chyba przez to Dirki była taka zdenerwowana :shake: Quote
Od-Nowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 no rzeczywiście każda z nich inna. Dirki na prawdę najładniejsza, chociaż Rosjanka bardzo dostojna to jednak parówa niepodkasana :cool3: nos do góry i szykować się na następne ;) Quote
ariss Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 a to wredne psisko...pozazdrościła jej wyglądu,przestraszyła się,że przegra i ach szkoda gadać:roll: Quote
Recommended Posts