Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od-Nowa napisał(a):
kanapowe leniwe popołudnie ;)

To było w samo południe :eviltong:
Na popołudniowy spacer nie wzięłam Nikosia a spotkałyśmy na łąkach charcika włoskiego :crazyeye: Niesamowitą suczkę o jakże pięknym imieniu Olga :cool3: - bardzo mam ładną imienniczkę :cool1: Dirki była zadziwiona co też to jest - czy aby to pies. Ale ostatecznie wybrała właścieli Olgi, którzy mieli woreczek ze smakołykami.

No a teraz idziemy się szykować na jutrzejszy show. Trzeba wykąpać w specyfikach brodę i łapy. Trzymajcie kciuki bo zgłoszone są 2 zagraniczne championki!

Posted

monita napisał(a):
Kawałeczek gryzaka, znalazł się nawet na nosie ;)

hihi rzeczywiście

dagusiek napisał(a):
Sesja z obgryzania kości jest fantastyczna!:loveu:

smakowała kosteczka :loveu:

Posted

monita napisał(a):
No nieee ... nie jestem za nazywaniem psów, ludzkimi imionami :shake:

Trzymamy :razz:

Ja też tego nie lubię :roll:

Trzymajcie i nie puszczajcie :p

Posted

Dziękujemy za kciuki! Poszło i dobrze i źle :diabloti: Dobrze bo ocena doskonała, CWC :multi: źle bo Dirulec strzelił focha, nie chciał ładnie chodzić, zrobił dzikusa i w porównaniu przegrał :mad: Sędzia powiedział że powinna wygrać urodą ale niestety przegrywa zachowaniem. No i BOB & CACIB nam przeszedł koło nosa :angryy: No trudno - panienka ma swoje humorki. Ale przynajmniej poznałam dwie championki i wiem że nie mamy się czego wstydzić.
Fotki z ringu wyszły jakieś ciemne :roll: (ah ten Nikoś :roll:) rozjaśniałam je i takie są marnawe ale proszę oto Dirulec w boju.

championka ze Słowacji (dostała BOB)

championka z Rosji

porównanie

Posted

i tak wielkie gratulacje:pDirki bardzo ładnie się prezentowała...a wiesz może jak poszło czarnym śednim???

a fochy na ringu znam...pamiętasz jak Gass brzydko w Katowicach chodziła:angryy:no ale taki ich urok...i tak są najpiękniejsze:loveu:

Posted

[quote name='gassira']i tak wielkie gratulacje:pDirki bardzo ładnie się prezentowała...a wiesz może jak poszło czarnym śednim???

a fochy na ringu znam...pamiętasz jak Gass brzydko w Katowicach chodziła:angryy:no ale taki ich urok...i tak są najpiękniejsze:loveu:

Dziękujemy :p Stać stała ładnie ale chodzenie dramat :angryy: - tiaaaGass tez miała humorek hihi. Jedna i druga księżna Fochna :mad::loveu: Ale tak ją kocham :loveu:
Nie wiem jak poszło czarnym średniaczkom :oops::shake:, nic nie wiem z wystawy - tradycyjnie :roll:

a to przed wejściem, zaklinam Dirulca żeby był grzeczny i nie robił dzika - nie pomogło.

Aaaa jeszcze przed wejściem była przygoda bo ta rosyjska suka zerwała się z ringówki i rzuciła na Dirki i dziabnęła ją w bok :-o - chyba przez to Dirki była taka zdenerwowana :shake:

Posted

no rzeczywiście każda z nich inna. Dirki na prawdę najładniejsza, chociaż Rosjanka bardzo dostojna to jednak parówa niepodkasana :cool3:
nos do góry i szykować się na następne ;)