Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monita napisał(a):
No to pojechałaś z grubej rury :diabloti:

są śliczne ale wiem jak ludzie siem patrzą jak się idzie w jakichkolwiek gumiokach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Byłam dzisiaj z sukami sprawdzić coś co tak szumnie w ostatnim Kundlu zostało nazwane parkiem dla psów. Hmmm... park to to nie jest. Raczej większy skwer tyle że ogrodzony no i wiadomo że sie nikt nie przyczepi że psy biegają luzem. Niestety poza nami nie było nikogo - pogoda ohydna - więc Dirulec nie miał z kim się pobawić. Porzucałyśmy znalezione patyki, zmokły i wróciły do domu.
Miejsce dobre dla psów uciekinierów i do psich spotkań, szkoleń. W mieście każde takie miejsce cenne.

Posted

eria napisał(a):
są śliczne ale wiem jak ludzie siem patrzą jak się idzie w jakichkolwiek gumiokach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak ja w moich starowinkach,granatowych szłam to wszyscy mnie paluchami wytykali:evil_lol:a mnie najbardziej cieszyło to,że spacer się udał:diabloti:

Posted

gassira napisał(a):
jak ja w moich starowinkach,granatowych szłam to wszyscy mnie paluchami wytykali:evil_lol:a mnie najbardziej cieszyło to,że spacer się udał:diabloti:

No bo właśnie po to są kaloszki - żeby spacer się udał :) a stópki były suche :)

Posted

Mówisz że skwerek, a duży? A dystrybutory są?

Kaloszki świetne :lol:

weszka napisał(a):
Hehe jaka wielka ta stolyca :evil_lol: że nawet każdy ma inną pogodę :evil_lol:

Hhahahah żebyś wiedziała :lol: ;)

Posted

[quote name='anetta']Mówisz że skwerek, a duży? A dystrybutory są?

Skwerek taki no ja wiem, nieduży raczej. Wystarczy po porzucania patyka czy innej zabawki albo do wspólnych psich zabaw ale pospacerować się nie da bo w 2 minuty cały obejdziesz.
A jakie dystrybutory :oops:? Z wodą? Nie ma :oops:

[quote name='Od-Nowa']piękne kaloszki :loveu::loveu: też chce takie!!!!!!

Kaloszki miały dziś debiut w terenie. Fajnie się chodzi jak na chodzenie w kaloszach, a byłoby jeszcze lepiej gdyby były mniejsze :evil_lol: Nareszcie przyszłam w suchych i nie uświnionych spodniach :multi: i nie muszę szorować butów :multi:

[quote name='monita']weszka, w którym miejscu jest ten park ??

Naprzeciwko policji i straży pożarnej na ul. Rozrywka, to kierunek na Batowice.

Posted

Aaaaaa przyszła przed chwilą książka "Radość fotografowania" o tajemnicach focenia nikosiowym lustrem :multi: Może coś się nauczę nareszcie :) i będą fajne fotki :)

Posted

Oj ciężki dzień. Wróciłam niedawno z biednymi psiakami z Częstochowy.
Dirki rano rozwaliła łapę i dość paskudnie to wygląda :shake: nie wiem czy jutro nie czeka mnie wizyta u weta. Oczywiście bandaż zdarła, opatrunek zjadła no i nic nie jest lepiej :roll: Ehhh doba za krótka na to wszystko.