Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gassira napisał(a):
Gratulacje Kochana jeszcze raz:multi:bardzo się ciesze że się poznałyśmy :cool3:i że się spotkamy w NDM:cool3::eviltong:

Się spisałyśmy wszystkie cztery :multi::p
Jak Bóg da a partia pozwoli to się spotkamy w NDM :eviltong: A wcześniej gdzie się wybieracie? Bo ja zgłosiłam Dirulca do Opola, w maju jadę na klubówkę na Węgry, w czerwcu Kraków, a później to jeszcze nie wiem. Z pewnością w sierpniu Zakopane bo lubię tą śmieszną małą wystawkę ;)

anetta napisał(a):
:laola::laola: BRAWO :o :laola::laola:

U mnie też lata haszczak bez smyczy i się słucha :multi:

Super foty!! Jaki teren :mdleje: wow

Dziękuję za entuzjazm :loveu:
Tereny rzeczywiście piękne - jedne i drugie. Bo te łąki koło tuż przy moim domu też są super!

malawaszka napisał(a):
alle tu fotek :loveu:

Dopieściłam gości :multi:

Junka napisał(a):
Jaką ma zajebiaszczą obróżke. Na małe sznaucery tez takie sprzedaja :D

Obawiam się że minik mógłby się cały owinąć obrożą :evil_lol: Mniejszych nie ma ale może można zamówić na specjalne życzenie :cool3:

Posted

Bytom w maju to raczej nie bo już plany majowe zrobione. Najpierw długi weekend w Bieszczadach, a na koniec maja wyjazd na Węgry. Ale jesienne Zabrze czemu nie ;0 ?

Posted

weszka napisał(a):
Się spisałyśmy wszystkie cztery :multi::p
Jak Bóg da a partia pozwoli to się spotkamy w NDM :eviltong: A wcześniej gdzie się wybieracie? Bo ja zgłosiłam Dirulca do Opola, w maju jadę na klubówkę na Węgry, w czerwcu Kraków, a później to jeszcze nie wiem. Z pewnością w sierpniu Zakopane bo lubię tą śmieszną małą wystawkę ;)

a ja goooooooopia myślałam,że już w tą sobotę się zobaczymy:placz:no trudno na Opole miałam się decydować,ale termin mi nie pasuje:shake:W Krakowie się spotkamy:cool3:a później w NDM;)

Ja jeszcze jade z Gass do szczecina w czerwcu bo tam można 2 wystawy połączyć;)no i jest dużo czarnuszków więc można się sprawdzić,choć tam na sukcesy nie licze:shake:Warszawa,wkońcu własne podwórko,Poznań obowiązkowo i pewnie jeszcze ze 2 wystawy zagraniczne;)a i zastanawiam się nas Koszalinem bo tam Supronka ma sędziować,no a Gass jej się bardzo podobała,ale tam tylko wtedy jak zrobie postępy w wystawianiu;)

Chyba że uda się szybko zrobić młodzieżowy championat to będę jeździć tylko na te najbardziej oblegane wystawy

Posted

eria napisał(a):
ooo tych Bieszczad to zazdraszczam :loveu::loveu:

malawaszka napisał(a):
ahhhh Bieszczadzkich połonin zazdraszczam :oops: :loveu::loveu::loveu:

Dwie zazdrośnice :evil_lol: Ale wcale się Wam nie dziwię bo ja się już doczekać nie mogę 30 kwietnia :roll: i tych kilku dni absolutnego odrealnienia :cool1:

gassira napisał(a):
a ja goooooooopia myślałam,że już w tą sobotę się zobaczymy:placz:no trudno na Opole miałam się decydować,ale termin mi nie pasuje:shake:W Krakowie się spotkamy:cool3:a później w NDM;)

Ja jeszcze jade z Gass do szczecina w czerwcu bo tam można 2 wystawy połączyć;)no i jest dużo czarnuszków więc można się sprawdzić,choć tam na sukcesy nie licze:shake:Warszawa,wkońcu własne podwórko,Poznań obowiązkowo i pewnie jeszcze ze 2 wystawy zagraniczne;)a i zastanawiam się nas Koszalinem bo tam Supronka ma sędziować,no a Gass jej się bardzo podobała,ale tam tylko wtedy jak zrobie postępy w wystawianiu;)

Chyba że uda się szybko zrobić młodzieżowy championat to będę jeździć tylko na te najbardziej oblegane wystawy

Aaaa nieee ja NDM to dopiero na klubówkę :lol: Warszawa mnie terminiem nie pasuje bom na wakacjach wtedy :p Poznań pewnie też zaliczymy :p Pracowity sezon przed nami :lol:

Posted

Raptem dzień mnie nie było, a tu tak dużo napisane - i jak ja mam to nadrobić?:cool3:
Nie będę czytać, tylko fotki obejrzałam - śliczny ten pucharek:multi: - jeszcze raz wielkie gratki:klacz:
A teraz DOBRANOC:hand:

Posted

anetta napisał(a):
No to kaloszki trza zakładać :evil_lol: Teraz są takie fajne modne, kolorowe :p

Nie nie, to nie dla mnie :shake: :diabloti:

Posted

Matusz napisał(a):
a na Mazury się nie wybierasz na wakacje???:razz::diabloti:

przy okazji można jakąś wystawę zaliczyć:razz:

W tym roku nie zapędzę się na Mazury. Przynajmniej nie planuję ale kto wie :cool3:

malawaszka napisał(a):
Weszko a gdzie w Bieszczady jeździsz?

Jadę tam pierwszy raz. Do Olchowca. Mamy śliczny drewniany domek prawie nad samą Soliną :multi:

AMIGA napisał(a):
Moje kochane Sznauceromaniaczki - pozwalam sobie jeszcze raz zaprosic na bazarek, którego dochod przeznaczony jest na hotel i leczenie Benjego - dziadzia sznaucera, którego "właściciele" oddali w wieku 12 lat do schroniska.
Są tam piękne, ręcznie robione klamerki do włosów i broszka i klipsiki

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108338

weszko - sory za offa:oops:

Nie ma za co przepraszać! Benio musi się reklamować :loveu:

Posted

Wprawdzie coś tu pustawo :mad: ale znajcie moje dobre serce :eviltong: Będą foty :multi:

1 patyk + więcej niż jedna suka = obłęd :diabloti:

cdn...

Posted

ja jestem zawsze!!! :cool3:
nooo trzy suki faktycznie są obłędne zwłaszcza że już sama rasa jest pier****ęta :evil_lol::evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
ja jestem zawsze!!! :cool3:
nooo trzy suki faktycznie są obłędne zwłaszcza że już sama rasa jest pier****ęta :evil_lol::evil_lol:

Kochana eria wierna jak zawsze :loveu:
Co prawda to prawda :diabloti::evil_lol:
Kupiłam dziś frisbee i mam plan nauczenia Dirki latania za takim cudem. W ramach wyjeżdżania suczej energii której ma tyle że mogłaby zasilać w prąd mój blok :evil_lol:

Posted

Tak właśnie pomyślałam :p Tylko teraz muszę po pierwsze sama się nauczyć tym posługiwać, a po drugie nauczyć Dirulca :) Trzeba będzie poczytać na ten temat.
A teraz pogapić się na fajny film z moim ukochanym Brosnanem :loveu: Wprawdzie nie jako Bond ale też dobry :)