Patia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ale to by już podawali w wiadomościach :p Quote
eria Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 gassira napisał(a):może ją i Gluciora na granicy zatrzymali :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
monita Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jutro się dowiecie, przecież już wraca :p Quote
AnkaG Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Tęsknimy za Weszką i suczydła na pewno też. Quote
anetta Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Mati , co Ty dziś taki pracowity?? :diabloti: Quote
Matusz Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 anetta napisał(a):Mati , co Ty dziś taki pracowity?? :diabloti: bo dziś piątek, tygodnia koniec i początek:diabloti: Quote
anetta Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No to powinienieś odpoczywać, imprezować a nie sprzątać :evil_lol: Quote
Doginka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No jak tam, Weszka kiedy wracasz??????????:razz: Quote
monita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Matusz napisał(a):bo dziś piątek, tygodnia koniec i początek:diabloti: A Ty przed kompem :crazyeye: Quote
weszka Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Witajcie kochani moi dogomaniacy :hand: Wróciłam z podróży w nieznane! Było super :multi: ale baaardzo pracowicie. Chociaż głównie siedziałam przed kompem nawet nie miałam czasu tu zajrzeć i napisać. Ludzie w firmie szalenie mili, komeptentni, wszystko było świetnie zorganizowane. Dużo się nauczyłam, dużo przede mną. Miałam fajne chwile, dobre jedzonko w super restauracjach :cool3::sabber: a to coś co baaardzo lubię :p No a piątek miałam już wolny i spędziłam cały dzień w Amsterdamie :D Połaziłam, pozwiedzałam, popływałam kanałami, oczywiście odwiedziłam burdelową dzielnicę :diabloti::evil_lol:, zjadłam czekoladę i ciastko z haszem :diabloti: i wczoraj niestety trzeba było wrócić. Suczki mnie przywitały, chyba stęsknione :loveu: i teraz trzeba wrócić do rzeczywistości. Będą fotki i pewnie rózne jeszcze opowieści ale tyle na początek. PS. Cieszę sie że tu wpadaliście :) Quote
AnkaG Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Witaj ciociu Weszko. U mnie w schronie na kwarantannie jest roczna miniatura. Taki słodki dzidziuś. http://img100.imageshack.us/img100/1166/tnp1010224mf8.jpg Quote
weszka Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Witaj ciociu Aneczko :) I tak od razu mi tu bidę serwujesz :( Muszę najpierw tu wszystko poogarniać i trzeba się nią będzie zająć... Quote
weszka Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Witam w mój urodzinowy dzień :bday: Wieczorem będzie :drinka: Quote
weszka Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 I żeby nie było że nie ma zdjęć - kilka ze spaceru i walk z patykiem. Niestety cyknięte komórką więc jakość taka se ;) zmieniałam ustawienia i dlatego jedne fotki są takie zażółcone a inne bardziej naturalne - i te są nieco lepsze. Miały suki ubaw z patolcem! Quote
monita Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Goede Morgen !!!! Impreza sie szykuje :knajpa::cunao::knajpa: Quote
ariss Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 że urodziny:multi::multi::multi:że świętujemy:multi::multi::multi: Quote
AnkaG Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 weszka napisał(a):Witam w mój urodzinowy dzień :bday: Wieczorem będzie :drinka: Wiem, że kobiet o wiek się nie pyta ale ile to wiosen? Odpowiedź może być na PW. :evil_lol: To śpiewamy razem ze sznaucerkami (one pięknie zaciągają): Stooo lat stoo lat. Dużo zdrówka i fajnej pracy życzymy. Quote
Toska Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Weszko :lol: najlepsze życzenia z okazji urodzin -wszystkiego dobrego , zdrówka i spełnienia marzeń :Rose: :new-bday: :tort: i już się szykuję na wieczorną imprezę :evil_lol: Twoje zdrowie :beerchug: Quote
eria Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Wczoraj ja, dzisiaj Ty !!! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSIEJSZEGO ŻYCZĘ !!!!:multi::multi::new-bday:[SIZE=2]:tort: :knajpa::cunao::knajpa: :drinka: Quote
Matusz Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Weszko wszystkiego najlepszego !! :tort::tort::new-bday::new-bday::bday::popcorn::popcorn: Quote
Recommended Posts