Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki moje drogie za ciepłe słowa pod adresem Kusza.
marako Kusz miała debiut w szczeniakach w Katowicach i wtedy też dostała bardzo ładny opis :) Ja już tyle w tym siedzę, że wiem co ma dobre, a co złe i nie muszę jechać na wystawę żeby się tego dowiedzieć więc to nie chodziło o stres przed debiutem (tak jak i Ty pewnie). Tylko dla mnie Kuszeńka jest takim psem-śmichotą, szczeniakiem-głuptakiem (wszystkim mówię że to szczeniak, a przecież za chwilę będzie miała rok!), a jak taka "wyfiokowana" i elegancka, zrobiona na "dorosłą" to aż nie do poznania ;) Na codzień to galopujący po krzakach i błocie wariatuńcio, obgryzający się z Vesper, a później utytłany i szczęśliwy. Albo z lekka nieokrzesana uczennica zajęć obi, mająca własne pomysły i zmuszająca do myślenia mnie i prowadzącą. Albo tulący się i precyzyjnie liżący każdy fragment ciała słodziak. Jest też wredne oblicze bardzo charakternego pieska, który ma zęby i nie zawacha się ich użyć :diabloti: Taki to ten Kusz i już, który delikatną perswazją pozostał w moim życiu :loveu:
Jutro z rana jedziemy na krótki wypad na tropienie z Didówką. Trzeba mieć źle w głowie żeby o 8 rano w sobotę jechać żeby sobie pies coś porobił ;)

Posted

Jeszcze jak :loveu: Teraz będziemy pracować nad techniką i detalami m.in. żeby ładnie zaznaczała przedmioty po drodze. Kolejne tropki już w sobotę.
A no i pochwalę się, że 8 sierpnia ekipa w składzie Dirki i Kusz startuje w Helsinkach na światowej wystawie - jestem szaaloooona :diabloti: Dirki debiutuje już w weteranach :)

Posted

weszka napisał(a):

A no i pochwalę się, że 8 sierpnia ekipa w składzie Dirki i Kusz startuje w Helsinkach na światowej wystawie - jestem szaaloooona :diabloti: Dirki debiutuje już w weteranach :)

Oooooooo ja :) będziemy 3mac :)

Posted

Saththa napisał(a):
Oooooooo ja :) będziemy 3mac :)

Koniecznie!

wilczy zew napisał(a):
Już ma 8lat :crazyeye:

Mam nadzieję, że dopiero 8 :razz:

Posted

weszka napisał(a):
Jeszcze jak :loveu: Teraz będziemy pracować nad techniką i detalami m.in. żeby ładnie zaznaczała przedmioty po drodze. Kolejne tropki już w sobotę.

Olga, to się spotkamy na światówce - może nawet na ringu honorowym weteranów jak Bozia nam da wygrać ;-)
Ja potrzymam kciuki za Was, a Ty potrzymaj za nas :lol:

Posted

Ooo Doginko super że też jedziecie - będę trzymać kciuki, a mam nadzieję że w tym szaleństwie na wystawie może się spotkamy :) Kciuki trzymane za nas się przydadzą oczywiście choć zwycięstwo nie jest najważniejsze - ma być fajna wyprawa.

Posted

I żeby galeria była galerią to będzie troszkę zdjęć z racji fascynacji nowym Nikonkiem ;)

w komplecie

Vesper od małego ma ubaw z linki Dirki i za każdym razem ją tropi i goni ;)

słodziak mój

Dirki kombinator

że ja niby?

Posted

Przekażę dostojnej jubilatce - dziękuję :)
Margi teraz Dirki ma 4 młodość ;) miała swoją, później jak przyszła Vesper, następnie po jej szczeniakach, a teraz chyba przez Kusz. Jest w super formie i oby jak najdłużej, musimy chyba tylko te kaszaki powycinać ale to już po Helsinkach. Wprawdzie teraz niestety łapie ją ciąża urojona i próbuję zdusić w zarodku ale nie wiem czy wygram z naturą :roll:
A Kusz taki podrostek ale jak się ją ogarnie, ustawi i w ogóle to pomijając uszy nie jest taki brzydal ;) Za to upartością ostatnio mnie rozwala, oj ma to to charakterek chyba ruskie geny z niej wychodzą :diabloti: Słodziak taki a jakby jej popuścić to w aksamitnych rękawiczkach przejmie władzę.

Dzięki Sandra :) Babcia jest idolką, zawsze z nią fajnie, choć i podokuczać czasem można tylko że przy babci jakoś się zachowuje dystans jednak, a od poniewierania jest matka ;)