Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']zdecydowanie częściej powinnaś wietrzyć Nikona!!! cudne :loveu:[/QUOTE]

To miło że się podobają. A dni coraz dłuższe to może będzie więcej okazji ;)

[quote name='AnkaG']Ta radość na pysiach :)[/QUOTE]

Jest spacer jest radocha :)

[quote name='wilczy zew']co babcia taka łysa?[/QUOTE]

A tak wyszło :) Wersja sportowa :eviltong:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']zdecydowanie częściej powinnaś wietrzyć Nikona!!! cudne :loveu:[/QUOTE]

Podpisuję się wszystkim co mogę;)

A seria Chłopaków przecudowna!!

Posted

Czyli radochę miały suki ze spaceru w piękne popołudnie i goście z oglądania fotek :)
eria ona to potrafi czego jestem najlepszym dowodem i pierwszą ofiarą ;)

Posted

Też tak sobie pooglądałam i odniosłam wrażenie (po minach na fotkach bez szaleństw), że baaardzo poczciwe masz suczydła, a Kusz to do zacałowania, takie niewinne usteczka ma dziewczyna.

Posted

Suki fajne bo moje :loveu: Każda ma swoje za uszami ale przecież nikt nie jest idealny ;) Kusz niewinna ale w ostatnią niedzielę jakoś nie miała oporów przed sterroryzowaniem ciotki Furli :crazyeye: Byłyśmy u mamy, Furla doszła później i okazało się że nie może wejść do mieszkania bo Kusz tak uznała. Taki mały zębaty był z niej słodziak :diabloti:

Posted

Hormony jej chyba w dekielek walnęły. Całe szczęście ani Furla ani szara część nie znalazła uzasadnienia żeby jej wytłumaczyć co i jak bo by niezła jatka była.
Cieczka skończona choć przyjaciel Rex dostał takiego jobla na punkcie Kusz że nic tylko gwałty mu w głowie, a tak ładnie biegali. Mam nadzieję że mu przejdzie. Z tego właśnie powodu Olo wczoraj został wykastrowany więc tym samym zakończył epizod wystawowy i będzie psem domowym jak to miało być od początku.

Posted

no to dobrze ze tylk ojej odpaliło :lol: A Kolega Rex moze się ogarnie ejszcze jak mu Kusz nie da :evil_lol: tj da, zeby się odczepił ale "kopa":)

Ja pamiętam jak tazz miał jajka... i na wybiegu była suczka/przed/po cieczce i jak chciałam juz sic do dom uto prosiłam własicieli tej suczki zeby ja zawołali to dopiero mój pies przyszedł do mnie :lol:

Posted

Rzecz w tym, że Kusz mu daje dosłownie i w przenośni :eviltong: Z bardzo karnego ON-a stworzyła potwora uciekającego za nami po łąkach, przewracającego swoją panią itd. W domu odmawia jedzenia tylko cierpi ;) Nawet ukochana piłka i patyki go nie interesują. Teraz już chyba tylko z rozpędu takie akcje bo pewnie trochę zapachu jeszcze jest. Liczę że wrócą do etapu bycia tylko przyjaciółmi bo szkoda by było stracić fajnego kumpla do zabaw.

Posted

[quote name='weszka']Rzecz w tym, że Kusz mu daje dosłownie i w przenośni :eviltong: Z bardzo karnego ON-a stworzyła potwora uciekającego za nami po łąkach, przewracającego swoją panią itd. W domu odmawia jedzenia tylko cierpi ;) Nawet ukochana piłka i patyki go nie interesują. Teraz już chyba tylko z rozpędu takie akcje bo pewnie trochę zapachu jeszcze jest. Liczę że wrócą do etapu bycia tylko przyjaciółmi bo szkoda by było stracić fajnego kumpla do zabaw.[/QUOTE]

Ojojoj to Pani musi pałać do niego i do Was wielka miłościa :diabloti:

Posted

[quote name='weszka']Hormony jej chyba w dekielek walnęły. Całe szczęście ani Furla ani szara część nie znalazła uzasadnienia żeby jej wytłumaczyć co i jak bo by niezła jatka była.
Cieczka skończona choć przyjaciel Rex dostał takiego jobla na punkcie Kusz że nic tylko gwałty mu w głowie, a tak ładnie biegali. Mam nadzieję że mu przejdzie. Z tego właśnie powodu Olo wczoraj został wykastrowany więc tym samym zakończył epizod wystawowy i będzie psem domowym jak to miało być od początku.

czyli nakolankowym :)

Posted

Miło Cię widzieć świątecznie - dziękuję :)
A tymczasem już po świętach, jak zwykle przeleciało. Teraz już odliczam do wyjazdu na majowy weekend z całą sforą. Wprawdzie dzisiaj słyszałam prognozę pogody raczej mało optymistyczną ale co tam oni wiedzą. Najważniejsze że pakujemy suczy wóz i jedziemy :) Pierwszy wyjazd Kuszeńki :)

Posted (edited)

Jesteśmy z powrotem. Wypad krótki ale bardzo udany, zadowoleni ludzie i psiarnia. Miejsce rzeczywiście bardzo psiolubne i bezproblemowe pod tym względem. Psy mają gdzie biegać, jest woda, piasek i radocha na całego. Z atrakcji dla ludzi polecam niedaleki Uniejów - świetne termy!
Jest troszkę niezbyt udanych zdjęć ale widać jak się suki cieszyły :loveu: Dirki ma znów chyba góra 2 lata ;) a nie prawie skończone 8 na karku. Kusz bardzo nadaje się do podróży, zero kłopotów i stresu. Ze dwa razy z rozpędu nawet się przepłynęła, a tak to raczej na brzegu i przejmowała wynoszone zabawki i patyki ;) Musi się jeszcze rozkręcić do wody.
To dość gadania i lecimy z fotami :)

pierwsze biegi nad Wartą

matołecek Kuszeńkowy

testowanie piachu i wody

i mój niezmordowany aporter Vesperka :loveu:

Edited by weszka
zmniejszenie zdjęć
Posted

ups... widzę że fotki się nie zmniejszyły :angryy: więc reszta później bo muszę wrzucić od nowa. Wkurza mnie to google zdjęciowe :mad: