Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='weszka']Dokładnie tak mówiłam Sandra. Że może jeszcze hodowca by się przydał np. do sprzątania stajni hihi Ale mam takie marzenie, a te się przecież (czasem, rzadko) spełniają że kiedyś odwiedzę moje córeczki.

Hahah i tego Ci zycze :) I Wasi tez :)

A będac w stanach kupisz mi zele antybakteryjne :multi: :evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Jak wygram w Totka te 13 mln w sobotę to zrobię objazd po dzieciach - USA, Chorwacja, Szwecja, Grecja :) I kupię ci kontener żeli :eviltong:

13 milionów jest Jutro chyba z tego co mi wiadomo... bo się już tez na nie szykuje;) ale możemy sie podzielić na pół :) 6,5 mi wystarczy ;)

Posted

A no tak zapomniałam że w czwartki jest też losowanie. To muszę postawić ;) Nawet mogę się podzielić z kilkoma osobami a z Toba to już czysta przyjemność :razz:

Posted

Jak się zadowolicie szóstką, to ja za "zaoszczędzony" milionik dokupuję 0,5 ha przylegające do mnie, zagospodarowuję tak, by mogło tam mieszkać i dobrze się czuć trochę zwierzaków na bdt, a reszta z tego milionika zabezpieczy sporą gromadkę na dobrych parę lat.

Posted

weszka napisał(a):
A no tak zapomniałam że w czwartki jest też losowanie. To muszę postawić ;) Nawet mogę się podzielić z kilkoma osobami a z Toba to już czysta przyjemność :razz:

No to mamy dogadane :)

marako napisał(a):
Jak się zadowolicie szóstką, to ja za "zaoszczędzony" milionik dokupuję 0,5 ha przylegające do mnie, zagospodarowuję tak, by mogło tam mieszkać i dobrze się czuć trochę zwierzaków na bdt, a reszta z tego milionika zabezpieczy sporą gromadkę na dobrych parę lat.

Jak dla mnie bomba :)

Posted

no jak tyn czas leci!!!
wszytskiego co najlepsze Vesper!

a jaos nkt sie nie chwali ze marzenia od juz spelnia a mialam taka nadzieje ze sie uda i beda szeczesliwi ludzie

Posted

[quote name='wilczy zew']:hmmmm: :niewiem:

[quote name='Tekla64']no jak tyn czas leci!!!
wszytskiego co najlepsze Vesper!

a jaos nkt sie nie chwali ze marzenia od juz spelnia a mialam taka nadzieje ze sie uda i beda szeczesliwi ludzie

[quote name='Saththa']jutro ;) Magduś Jutro :knuje:

:cool2::laugh2_2:

Posted

Nie składało się napisać, a jesteśmy z Vesper po 2 lekcjach w szkółce obi. Jak wychodziłam na pierwsze zajęcia i zaczęłam kompletować sprzęt, a później zapięłam Vesper to była tak szczęśliwa że myślałam że wyjdzie z siebie :) Bo ostatnio chodziła Kusz i Vesper miała lekki wyrzut o to. Pierwsza lekcja lekko rozedrgana bo tak chciała wszystko robić, że emocje czasem ponosiły, wytrzymanie na siad-zostań więcej jak 10 sek. niemożliwe itd. Ale chęci, zapał i nastawienie "pracujemy" jak zawsze na 100%.
Wczoraj była druga lekcja i już duża różnica. Więcej precyzji, myślenia, a mniej emocji. Choć uwstecznienie w zostawianiu w siadzie nadal zostało ;) muszę nad tym znów popracować bo to zawsze była bolączka, a jak jest jeszcze nakręcenie to powróciło. Poza tym fajnie, sucz zachwycona, a i ja również. Karolina, która prowadzi zajęcia stwierdziła "Ludzie cudują, kupują maliniaki, a można mieć takiego super pracującego sznaucera". Miło :loveu: Gdyby jeszcze włożyć w Vesper tyle pracy i czasu ile należy to ona naprawdę by wymiatała, a tak to jest zmarnowanym talentem.
Jak Kusz skończy cieczkę to też zacznie chodzić, a póki co odrabiamy lekcje domowe z tego co mamy na zajęciach.

Posted

Cieszę się, że ćwiczycie i zazdroszczę. Honda zraziła się do tunelu (był z metalowej rury, niezwykle akustyczny) i za żadne skarby nie dała się przekonać. A inne przeszkody, schody, równoważnie, uwielbiała, zwinna, skoczna. Uwielbiam patrzeć, jak psy (i właściciele) mają frajdę z obi.

Posted

no i o to chodzi by wsio bylo zadowolone a coby radocha byla tyz
no z dwoma na raz ciekawie by bylo na placu hihihi moze uda ci sie je w parze nauczyc pracowac to bylby widok

Posted

Nooo minę jaką robi psiak pozostający w domu wiedzący gdzie sie idzie z drugim psem znam doskonale...

Ostatnio 5 minut sie z Tazzmanem "siłowałam" na słowa (moje) i czyny (jego) jak próbowałam wyjść z Idefixem na szkolenie...

Tazzman stanowczo stwierdził...z e teraz jego kolej :razz:

Sznupy są cudowne :loveu: