Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A niewielka odległość nas dzieli i przeważnie takie są różnice właśnie że tu zima, a u was inny świat. Fotki radosne bo spacer był bardzo udany. Dzisiaj paskudnie, leje deszcz i robi się syf.

Posted

My też bo to był jeden z niewielu słonecznych dni od dawien dawna.
Z ciocią Furlą? Na spacerach szaleją na całego, w domu trochę była podburkująca ale już prawie jej przeszło i zaczyna godzić się z losem.
Wujek? W sensie Totek? Totek ma wszystko gdzieś, uważa że on tu był pierwszy i mieszka więc jak ktoś ma jakiś problem to nie on z pewnością ;) Czasem troche Kusz go dręczy ale to z sympatii wszystko. O tak np. się bawią:
[video=youtube;VMIsa26GhDc]https://www.youtube.com/watch?v=VMIsa26GhDc&feature=c4-overview&list=UU7dVopNVA_2M66XtZqQ_Ilw[/video]

Posted

[quote name='wilczy zew']
Zapomnialam zapytac o babcie Dirki.

A dziękuję Dirki ma się bardzo dobrze. Jest po diecie odchudzającej i śmiga jak młódka, bawi się z Kusz i pełni honory domu ;)

[quote name='ulana']Super fotki.
https://lh4.googleusercontent.com/-FvHmqnlh8yw/Uu4lJy0b57I/AAAAAAAAN1M/jiBo_ZFC6J4/w702-h470-no/DSC_0421.JPG Faktycznie jakie podobne :)
Zabawa z kotem taka mądra na dystans, powiedziałabym. :)

Tiaaa bardzo mądre są ich te zabawy ale ja tam się nie mieszam zbytnio ;)

[quote name='AnkaG']Fajne foteczki - no sorki ale nie wiem która to która :)

Eeee no nie, widać że Kusz jeszcze szczypiorek, a jak nie to rozróżniaj po obrożach ;)

[quote name='Saththa']https://lh5.googleusercontent.com/-IU4zROss8aI/Uu4jCJdT1CI/AAAAAAAAN1M/F365vqJkFf4/w702-h470-no/DSC_0253.JPG hahah tutaj widac ze to jeszcze mimo gabarytów dzieciak :lol:

Cudne Fotki!! A te z mamusią w ogóle cudowne, urocze ahhhhhhhhhh

Jestem oczarowana :)

Jak miło żeś oczarowana :) Oj widać że dzieciak, długie to to ale cienkie jeszcze no i pyszczydło dzidziowate ;)

[quote name='Tekla64']eee no rzeczywiscie orgia fot i to piknych foteckow
fajnie na nie popatrzec
fajnie maja te twoje dziewczyny

:) Mam nadzieję że mają fajnie.

Posted

Po śniegu zostało tylko wspomnienie i malutkie lodowe łaty na trawie. Jest paskudne błoto, po każdym spacerze najlepiej by było całe towarzystwo wsadzić do wanny :angryy: Nie znoszę takiego czasu, a jeszcze dzisiaj padał deszcz na to wszystko. Oczywiście szarym to nie przeszkadza ;)

Posted

U mnie nie pada... ale kałuże posniegowe są... mokro błotniście... Tazzman był przeszczęśliwy... potem pod prysznicem mniej :diabloti: A Idefix w ogóle "za jakie grzeczy"? skoro on akurat od wody to z daleka :lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']Powiedz,czy jest róznica miedzy pieprzakami a czarnymi w umilowaniu błota?[/QUOTE]

Jest ogromna różnica! Furla jako reprezentantka czarnych tapla się w błocie specjalnie, mordą nurkuje pod, kładzie, no jak dziecko w kałuży..., masakra :mad:. A szarym po prostu błoto nie przeszkadza, chodzą, biegają itd ale nie mają zajawki na taplanie się nic a nic :multi:

[quote name='malawaszka']u nas też błoto i pada fuj okropność... łap psom nie wycieram bo nie mam jak i w domu znowu... plaża dzika plaża :lol:[/QUOTE]

Fatalnie cię dopadło z tą ręką. Plaża to i mimo wycierania by była jak i u mnie, nie da się tego ogarnąć, a nie sposób do wanny ładować po każdym spacerze.

[quote name='anetta']Kuuurcze :lol: Jak to szybko zleciało!

A masz teraźniejszą fotę Miss Skyfall?[/QUOTE]

Jakoś tak w międzyczasie zleciało ;)
Na fb ostatnio jej pani wstawiała ale takie na luzie. Ściągnę je tutaj jak się uda.

[quote name='marako']U nas słoneczko piękne. Aż się boję, że od Was przyjdzie plucha.[/QUOTE]

U nas wczoraj po mglistym poranku był piękny dzień ale wieczorem znów mgła i wilgoć jak cholera. Dzisiaj znów błoto, ponuro i paskudnie.