Saththa Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='eria']jest Pafnucy , musi być i Kalasanty !!!!![/QUOTE] Dobrze, ze to roboczo :diabloti: Quote
Doginka Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ja to zawsze wiem, kiedy do Ciebie zajrzeć:lol: One są coraz piękniejsze;-):loveu: Quote
ulana Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 No proszę - wystarczy wyjechać na urlop, a już się rodzi cała sfora sznupków. ;) Śliczne są i niech rosną zdrowo. Quote
weszka Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 Śliczny filmik z alesiarnią - miłego oglądania tym co jeszcze nie znają z fb :) [video=youtube;4_HSv4BIbmU]http://www.youtube.com/watch?v=4_HSv4BIbmU[/video] Quote
Margi Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Są cuuuuuuuuuuuuudne.:loveu::loveu::loveu: Schrupać je można. Quote
malawaszka Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 boskie małe żuczki słodziaki :loveu: a końcówka najlepsza haha "a dajcie mi już wszyscy święty spokój" :lol: Quote
zerduszko Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Słodkości, szczególnie ten śpiący na drążku :loveu: Quote
Saththa Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Ależ cudny filmik :) a jak one cudnie wszystko robią :loveu: Quote
Małgorzata Noga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Słodziaki nie z tej ziemi ha ha , najlepszy psiaczek śpiący na drążku :loveu: Quote
Doginka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Ale extra filmik - fajne ujęcia na pamiątkę złapane;-):loveu: Quote
Tekla64 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 no radocha wielka i bedzie coraz wieksza hihihi zazdroszcze ale nie na tyle by miec swoje szczeniaki , wystrczy mi ze popatrze u ciebie Quote
ulana Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ślicze ujęcia. Zawsze wzruszają mnie takie maluchy. :loveu: Quote
eria Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 cudowne są i fajnie,że już połowa zarezerwowana ! oby tak dalej , trzymam kciuki !:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Zablokowali mi fb w pracy wrrr więc wracam do oglądania maluchów na dogo ;) - póki jeszcze mam ... Quote
Fides79 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 no w końcu obejrzałam filmik i..... jestem zachwycona, zauroczona, ach :loveu::loveu::loveu: Aleski są fantastyczne, słodkie małe żarłoczki, zaczynają już dokazywać :evil_lol: a maluch śpiący jakby na ławeczce z łapiszczami po bokach rozłożył mnie na łopatki :p:p Quote
Doginka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Fides79']... a maluch śpiący jakby na ławeczce z łapiszczami po bokach rozłożył mnie na łopatki :p:p[/QUOTE] Ten maluch to taka kwintesencja całego filmiku:roflt::loveu: Quote
wilczy zew Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Nadrobiłam. Maluch na drążku wymiata :loveu: Czym się dokarmia takie malutkie maluszki? Quote
weszka Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Fajnie że wam się podoba filmik bo ja też jestem nim zachwycona :) Suczka śpiąca na drążku zapowiada się na kopię Vesper. Dzisiaj już na pomysł spania na leniwca wpadła jej zielona siostrzyczka, która także jest taka w stylu Vesper. Więc chyba ten typ tak ma. Wilczy one już nie takie maluszki bo nawet zęby mają :razz: Jedzą jak Sandra dobrze napisała BARF czyli surowe mięso, poza tym specjalną karmę dla takich szczeniaków, biały ser, kaszkę mannę. To tyle co do tej pory jadły, a od kolejnego tygodnia coś nowego znów się im pojawi w menu. Pomiędzy dokarmianiami parę razy jeszcze karmi je Vesper ale ogólnie ma ich serdecznie dość i nie chce z nimi mieć nic wspólnego :evil_lol: Była zdecydowanie lepszą ciotką niż matką hihi Quote
Recommended Posts