Saththa Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Tekla64 napisał(a):przynajmniej mnie daj chwile coby odsapnela , malo mi tego przychowku ? I tam :) Nie Dramatyzuj :) Quote
weszka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Dzieciaki pomału zaczynają jednak planować desant ;) Także jesteśmy już w gotowości. Amiga nie pogonię, a wręcz przeciwnie. Zaraz idę zajrzeć oczywiście ;) Quote
malawaszka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ojjj to zaciskam :kciuki: gładkiego i szybkiego porodu i ZDROWYCH DZIECIACZKÓW :loveu: Quote
Saththa Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 weszka napisał(a):Dzieciaki pomału zaczynają jednak planować desant ;) Także jesteśmy już w gotowości. Amiga nie pogonię, a wręcz przeciwnie. Zaraz idę zajrzeć oczywiście ;) Oooooo kurde kurde :) malawaszka napisał(a):ojjj to zaciskam :kciuki: gładkiego i szybkiego porodu i ZDROWYCH DZIECIACZKÓW :loveu: jako i ja też:) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 I my zaciskamy z wujkiem Bazylem i ciotkami Bianą i Happy :) Quote
Tekla64 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 no to juz masz teraz z gorki , bo jak sie zacznie to jedno za drugim bedzie hihihi powodzenia, trzymam kciuki Quote
Margi Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Trzymamy kciuki :kciuki: i czekamy na dzieciaczki. Quote
Margi Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Będziemy trzymać nawet do rana jak będzie trzeba.:kciuki: Quote
weszka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 A no pewnie jak znam życie będzie w nocy tej albo kolejnej bo przecież nie można jak porządna suka szybko i za dnia sprawy załatwić :mad: Quote
Margi Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Większość psich lub kocich dam zabiera się do rodzenia w nocy,więc pewnie i Vesperka. Quote
weszka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Ano tak to już jest. I z tego co widzę to plan jest że gniazdo będzie mościć na moim łóżku :roll: Ale niestety mój plan jest inny i nie dam się namówić na zmianę. Quote
Saththa Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 weszka napisał(a):A no pewnie jak znam życie będzie w nocy tej albo kolejnej bo przecież nie można jak porządna suka szybko i za dnia sprawy załatwić :mad: no porządna suka :diabloti: Quote
Tekla64 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 no czasem one maja troszku inne plany jak my ale ze w nocy by chciala obdarzyc cie przychowkiem to stanowi ze porzadna suka,raczje te inne robia to wdzien Quote
marako Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 No ja mam kłopoty z fb i nic nie wiem, a tam, czy już coś wiadomo? (no chyba, że nie chcecie uprzedzać wpisu Weszki) Jakoś udało mi się wejść i zobaczyć... Wow! Quote
Saththa Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 malawaszka napisał(a):no już byłam, najpierw tu zajrzałam :lol: widziałam :) Chyba nie odsypia bo odpisuje ;) i pisała, że to jeszcze nie koniec :razz: Quote
Doginka Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Pewnie dopiero wieczorem wejdę na FB, ale domyślam się, że maluchy już są, więc gratuluję i niech zdrowe będą i wyrosną na piękne psy :loveu: Quote
weszka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Jestem na chwilkę :) Na chwilę obecną jest 9 alesków - 7 suczek i 2 pieski :loveu: Wszyscy mają się dobrze, Vesperka świetnie się spisuje. Ja wchodzę za to w etap zombiaka hihi Zaczęło się od 1 w nocy, 5 poszło w 3 godz. a reszta już w większych odstępach. Myślę że jeszcze jeden może być więc czekamy na rozwój zdarzeń. Quote
Recommended Posts