Justa Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 weszka napisał(a):O Justa jak miło! Vesperka jest plus 8 kg do przodu więc... sama rozumiesz ;) No to nic dziwnego, skoro gęsto od Alesków w środku ;) Quote
Saththa Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Ja tam na USG nic nie wiedze :lol: nigdy nie widziałam :razz: A co do porodówki to już sie na FB wypowiedziałam :lol: Quote
weszka Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 No może nie jest to takie oczywiste na USG ale te okrągłe bańki to aleski. Na jednym zdjęciu bardzo wyraźnie widać zarys małego pieska. Zaznaczyłam kółkiem choć kiepsko mi to wyszło i mało widać - może i Ty dostrzeżesz ;) edit. poprawiłam i teraz chyba lepiej widać ;) Quote
Saththa Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 A masz moze takie duże zdjęcie?:) nie zmniejszone?:) Na Tazza USG trzustki i pobocznych tez patrze i nie widze;) a opisane sa hyhyh Quote
weszka Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 Ostatnia szansa ;) full wielkość w linku http://img35.imageshack.us/img35/6971/auvq.jpg Quote
Saththa Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='weszka']Ostatnia szansa ;) full wielkość w linku http://img35.imageshack.us/img35/6971/auvq.jpg hmmmm pośród jasnego jest ciemniejsze z jasniejszym w środku... i to jasniejsze to alesek? Najlepiej widze jak się od kompa odsunełam :lol: Dziekuje;) Quote
eria Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 o boże, jak Ci Vesperka dziesiątką sypnie... z czego np piątka zostanie do wieku 7 miesięcy :evil_lol: dobra, nie snuję scenariuszy hihihihi Quote
marako Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='weszka'] Na jednym zdjęciu bardzo wyraźnie widać zarys małego pieska. Zaznaczyłam kółkiem choć kiepsko mi to wyszło i mało widać - może i Ty dostrzeżesz Wygląda raczej na myszkę... Ale wyraźny kształt zwierzaka! Gratulacje, Olga. (ale jak 10, to nie zazdroszczę - my odchowaliśmy 10 z karmieniem po nocach, a później 10 harcujących olbrzymków po domu. Ale radości też było dużo z taką gromadką) Vesperka zapowiada się na dobrą matkę, choć niedawno jeszcze fiu bździu w głowie miała. Teraz dostojna, hehe. Quote
Saththa Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 eria napisał(a):o boże, jak Ci Vesperka dziesiątką sypnie... z czego np piątka zostanie do wieku 7 miesięcy :evil_lol: dobra, nie snuję scenariuszy hihihihi Łooooooo nie dobrze życzysz nie dobrze ;) z tym pozostaniem;) Quote
Tekla64 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 pewnie nie doczytalam przez te moje zamieszania wiec jesli moge sie dopytac jeszcze raz na kiedy sie spodziewamy gromadki aleskow? ja tam juz nie moge sie doczekac zdjec maluchow i trzymam kciuki za rozwiazanie Quote
weszka Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 eria napisał(a):o boże, jak Ci Vesperka dziesiątką sypnie... z czego np piątka zostanie do wieku 7 miesięcy :evil_lol: dobra, nie snuję scenariuszy hihihihi Aż tak mnie nie lubisz :evil_lol: Tekla64 napisał(a):pewnie nie doczytalam przez te moje zamieszania wiec jesli moge sie dopytac jeszcze raz na kiedy sie spodziewamy gromadki aleskow? ja tam juz nie moge sie doczekac zdjec maluchow i trzymam kciuki za rozwiazanie Spodziewamy się za jakieś 7-10 dni mniej więcej. Dzisiaj jest 53 dzień od 1 krycia. Quote
AnkaG Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Jaka pultynka :) No trzymamy kciukasy za wsio :) PS pieseczki jedzą spirulinkę :) Quote
eria Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Saththa napisał(a):Łooooooo nie dobrze życzysz nie dobrze ;) z tym pozostaniem;) ja nie napisałam,że życzę ! oczywiście ,że nie, wyobraźnia mi tylko podziałała hihihih Quote
Saththa Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 eria napisał(a):ja nie napisałam,że życzę ! oczywiście ,że nie, wyobraźnia mi tylko podziałała hihihih o krakanie mi chodziło;) mi chodziło ;) Quote
ulana Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Na zdjęciu dostrzegłam malucha tylko dzięki Twojemu zakreśleniu. Ciekawe czy doczekam w domu Waszych malców, czy już się po urlopiku dowiem. Tak czy siak kciuki za Vesper i malce trzymam. :thumbs: Quote
Saththa Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 i za Olge trzymaj ;) Coby z każdym nastepnym nie miała więcej siwych włosów;) Quote
ulana Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Saththa napisał(a):i za Olge trzymaj ;) Coby z każdym nastepnym nie miała więcej siwych włosów;) To by nawet pasowała kolorystycznie do swej sfory. ;) Ale oki. Będę kciukać hurtowo za całokształt. :) Quote
Saththa Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 ulana napisał(a):To by nawet pasowała kolorystycznie do swej sfory. ;) Ty wiesz.... :razz: to jest myśl :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 no to ty sie bedziesz cieszyc zdjeciami aleskow a ja bede polowac na zdjecia prosiakow hihihi bo to jakos tak w jednym czasie powinno sie udac u nas ochlodzenie i od wczoraj deszcz jesli i u was sie ochlodzilo to dobrze dla mamusi, czego wam zycze bo upaly az takie jak ostatni nie za fajne sa Quote
wilczy zew Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 To hurtowe gratki!! Dobrze,że zakreśliłaś aleska na tym USG :) To czekam na pierwsze foty maluszków. Quote
anetta Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Gratuluję :multi: To teraz czekać małe małe szczyle. Quote
AMIGA Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Wpadłam tu z nadzieją, ze może już są nowe wieści. A tu ciiisza. Ale ta cisza tez może cos oznaczać :-) Przy okazji zaproszę Wszystkich na bazarro mające oddłużyć psiaki Karusip i Jagienki. Długi w hotelu i u wetów urosły już do granic możliwości, więc każda złotóweczka jest cenna. (Mam nadzieję, że Weszka mnie nie obtańuje za ten "wtręt") http://www.dogomania.pl/forum/threads/244877-Kask-odkurzacz-samochodowy-i-wiele-różności-na-psy-Karusip-i-jagienki-do-21VII-br Quote
Saththa Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Coś się dzieciaki na świat nie pchają;) Ani szczeniaków ani prosiaków :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 przynajmniej mnie daj chwile coby odsapnela , malo mi tego przychowku ? Quote
Recommended Posts