Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Gratulowałam na fb to i tutaj tzreba :) CZekamy z utęknieniem na wiesci zdjęcia i na wsio wsio;)

Tatus cudny- na zdjeciu taki dorosły :) A Vesperka na zdjeciu jak szczeniaczek;)

:)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje.

Jakoś nie mogę sobie wyobrazić szalonej Vesper jako statecznej mamusi.:lol:
Na maluchy będziemy czekać z niecierpliwością.

Posted

Dziękujemy i my także jesteśmy w radosnym oczekiwaniu.
Widzisz Margi ja też jakoś nie mogłam ale jednak instynkt to potęga. Byliśmy teraz na długim weekendzie gdzie Vesper odmawiała zabawy z Furlą (!) co normalnie byłoby nie do pomyślenia. Furla ją zachęcała a ona delikatnie podbiegła ew. 1 kółeczko i koniec ale to nie to co normalnie by się działo. Nie chciała też wchodzić po stromych schodach, a nigdy to nie był problem. Nie jest przecież jeszcze gruba (choć oczywiście nieco się zaokrągliła) więc po prostu to natura jej podpowiada bo fizycznie spokojnie by dała radę.

Posted

Tak właśnie było - Vesperka wychowała sobie przyszłego ojca swoich dzieci :) Przynajmniej zna go z każdej strony ;) To trochę jak dawne szlacheckie kojarzone małżeństwa :evil_lol:

Posted

[quote name='weszka']Amiga ty akurat to i na żywo możesz mieć pokaz więc oczywiście zapraszam jak już się pojawią :)[/QUOTE]
Nie omieszkam, nie omieszkam :-)

Posted

Jeszcze raz dziękujemy za gratulacje!
Brzuszek rośnie, Vesperka ma się dobrze choć już jej sporo przybyło że aż strach ;) Z suczki-przecinaka zrobiła się baryłeczka, która zaczyna już kroczyć i posapywać, a nie zasuwać ile wlezie. No ale już w końcu bliżej niż dalej to nie dziwota. Do tego niestety upały nadeszły, a Vesper tak jak i ja nie jest upałolubna. Ale jakoś sobie poradzimy.
W sobotę mieliśmy wystawę w Krakowie. Wystąpiła ekipa Furla, Olo i Marzyciel. Każdy coś uwalczył. Furla CWC, a największy cyrk był bo bracia szli razem i tym razem wygrał Olo, Marzyciel obszedł się srebrem i res. CACIB! Olo zdobył wszystko - CWC, CACIB, BOB, a na koniec na wyborze grupy II został wybrany do finałowej 6. :multi:co się w ogóle nie zdarza bo kto tam zwraca uwagę na pieprzaki. To był zdecydowanie jego dzień!

Posted

nooo tak się zastanawiałam czy ten co wygrał to Olo bo napisałaś na fb tylko imiona rodowe :lol: ale wstyd mi było, że nie pamiętam hahaha

Brawo OLO!!! i Brawo Furla i Marzy tez przecież nie poległ!!!

Posted

hahaha no jaki wstyd :D Pytać i tyle ;) Wstydu nie ma bo bracia ładni więc Marzy nie przegrał z brzydkim psem, a akurat teraz była kolej Ola. Chłopak jest u siebie to wymiata ;) Rok temu jeszcze w kl. młodzieży też zgarnął wszystko no ale był wtedy sam.
Furla też się ładnie pokazała i ma piękny opis, a sędzia bardzo skrupulatny i bardzo oszczędny w rozdawnictwie dobrych ocen więc tym bardziej cieszy.
Zdjęć swoich nie mam bo nawet nie brałam aparatu mając 3 psy do obróbki ale sporo osób fociło to pewnie coś będzie. Na fb jest u mnie pierwsza część z Marzycielem.

Posted

Ślicznie dziękuję za wszystkie gratulacje :) Cieszy się moje serce i oko, że chłopaki dobrze sobie radzą i dostają fajne opisy. Ale najważniejsze, że mają fajne życie niezależnie od ocen w ringu :) W galerii Doginki są fantastyczne fotki ale pewnie większość już widziała.
Tu wstawiam jeszcze jeden link do fotek przygotowawczych Marzyciela i kilka z ringu
[FONT=Calibri]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.604297772927708.1073741841.501520883205398&type=1
[/FONT]

A u nas ostatnie dni jak pewnie u większości koszmarny upał, ledwo dało się wytrzymać. Dla Vesper mało ciekawa pogoda jak na końcówkę ciąży. Porodówka już przygotowana, akcesoria przygotowane. W piątek byłyśmy na USG i wygląda że będzie tłum aleskowy ;) może i 10 :-o

O tak sobie siedzą z jednej strony

i z drugiej strony

I porodówka w okazałości. Oczywiście jeszcze nie wymoszczona.
mamusia sprawdza

mamcia i babcia