ulana Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Piękne zdjęcia psiaków - zwłaszcza te na tle nieba :) A i kotek śliczny nawet z groźną miną. Wszyscy tu jakieś koty mają też - może i ja powinnam się zakocić? ;) Quote
Tekla64 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 kot i pies to wspanialy duet, nie paiekniejszych zabaw jak miedzy kotem a psem ino coby miec kota to trza go chcec miec no i jednak co dla mnie jest i bylo zawsze minusem : kuweta doma , a to ciagnie psy choc mozna se i z tym poradzic Quote
weszka Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 W ogóle jak jest więcej zwierzaków to obserwowanie ich życia jest fascynujące. Mają swoje zasady, zabawy, zwyczaje no i z pewnościa jednak lepiej czują się ze sobą niż tylko z człowiekiem. Kota można też tak do końca nie chcieć i się przekonać jak ja ;) Choć gdzieś tam po cichu taki niebieski to zawsze mi się podobał więc to nie był taki znów totalny przypadek. U mnie kuweta jest w łazience, oczywiście dzrwi muszą być zamknięte (wiadomo dlaczego) ale kot ma w nich swoje małe wejście. W łazience na pralce ma też swoją miskę z suchym jedzeniem żeby mu suki nie pożarły. Quote
Tekla64 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 mowie ze se mozna poradzic, a wyzeranie ...... hihihi moje wyzeraly rybkom pokarm, kurom pasze , kocie namietnie ale i na odwrot tez hihihi Quote
weszka Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Hehe no tak to właśnie wygląda że to drugie jedzenie zawsze jest lepsze. A kot też czasem coś po psach doje jak im spadnie albo okruszek zostanie ale to baaardzo rzadkie przypadki ;) Za to wodę pije tylko z psich misek stojąc na dwóch łapkach bo miski na wysokich stojakach. Ledwo sięga, gimnastykuje się i naciąga ale tylko tamta woda jest dobra. Więc mają wspólną :) Quote
wilczy zew Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 ulana napisał(a):Wszyscy tu jakieś koty mają też - może i ja powinnam się zakocić? ;) Jacy wszyscy,ja nie mam :D Quote
Margi Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 wilczy zew napisał(a):Jacy wszyscy,ja nie mam :D Może najwyższa pora mieć.;) Quote
wilczy zew Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Margi napisał(a):Może najwyższa pora mieć.;) nooo...Mordziasta miałaby fajny obiadek :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 bzdury ,troche pracy i mialaby kumpla. Quote
wilczy zew Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 nie znasz jej :evil_lol: poza tym ona nie potrzebuje nikogo do dzielenia się moją osobą Quote
kopra Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Doginka napisał(a):Ja koty to lubię tylko u kogoś:lol: to jak ja z tym, że ja się kotów najzwyczajniej w świecie boję :lol: są dla mnie zbyt niezależne i to mnie w nich przeraża hehe ale uważam je za piękne stworzenia :) Quote
weszka Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Wszystko zależy od kota. Poza tym chyba jednak większość kotów akceptuje swoich ludzi i niekoniecznie garnie się do wszystkich choć i takie się zdarzają. Może stąd wynika część niechęci bo trudniej złapać kontakt i wydaje się że kot jest taki "autystyk" ;) Totek jest bardzo kontaktowy, ciekawski, pieszczoch, wita się ze mną jak wracam, biegnie na zawołanie i ogólnie jest taki trochę spsiały. Ale do obcych których nie zna też nie jest zbyt wyrywny. Quote
zerduszko Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Kociak wychowany przez psy, o najwspanialszy kot i całkiem inny niż taki wychowywane z kotami ;) Quote
wilczy zew Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='weszka']Wszystko zależy od kota. Poza tym chyba jednak większość kotów akceptuje swoich ludzi i niekoniecznie garnie się do wszystkich choć i takie się zdarzają. Może stąd wynika część niechęci bo trudniej złapać kontakt i wydaje się że kot jest taki "autystyk" ;) Totek jest bardzo kontaktowy, ciekawski, pieszczoch, wita się ze mną jak wracam, biegnie na zawołanie i ogólnie jest taki trochę spsiały. Ale do obcych których nie zna też nie jest zbyt wyrywny. to tak jak wiele psów Quote
weszka Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Skoro tak temat zszedł na koty i w Dniu Kota - filmik z Totkiem i nową zabawką, którą dostał z z okazji swojego święta :) http://www.youtube.com/watch?v=nBR47sTZNcY&feature=share&list=UU7dVopNVA_2M66XtZqQ_Ilw PS. coś się nic chce wstawić film w posta więc zamieniam i wstawiam link Quote
Doginka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='weszka']Skoro tak temat zszedł na koty i w Dniu Kota - filmik z Totkiem i nową zabawką, którą dostał z z okazji swojego święta :) http://www.youtube.com/watch?v=nBR47sTZNcY&feature=share&list=UU7dVopNVA_2M66XtZqQ_Ilw PS. coś się nic chce wstawić film w posta więc zamieniam i wstawiam link Blllleeeeechchch, takich zabawek w domu bym nie zniosła:scared: Quote
Saththa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 widziałam na fb fajne pawie piórko;) na wedce:lol: I Totek macha do mnie łapką:lol: Quote
weszka Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Doginka napisał(a):Blllleeeeechchch, takich zabawek w domu bym nie zniosła:scared: A co jest takiego paskudnego w ślicznym pawim piórku? Quote
Doginka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 weszka napisał(a):A co jest takiego paskudnego w ślicznym pawim piórku? Moja fobia do piór:evilbat:Mdleję ze strachu przed piórem:oops: Quote
weszka Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Łomatko co to ludzie mają w głowach :diabloti::crazyeye::eviltong: To na odstresowanie masz Furlę :p - usiłowałam ją ogarnąć futrzarsko ;) 4 godz i jeszcze raz tyle potrzebuję ale póki co musi styknąć. Dostałyśmy do testów szampon Animology back to black i zdjęcia są dla sponsora dlatego z szamponem ;) już przeskubana ale przed kąpielą w kąpieli i już po ale było późno i ciemno i nikomu już się nie chciało pozować ani focić więc takie na szybko tylko Quote
Doginka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Super jak dla mnie;-) Ale jeszcze sporo pracy przed Tobą;-) Quote
weszka Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Doginka napisał(a):Ale jeszcze sporo pracy przed Tobą;-) Niestety :shake::roll:Masakra z tymi kudłami. Quote
Recommended Posts