Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Piękne zdjęcia psiaków - zwłaszcza te na tle nieba :)
A i kotek śliczny nawet z groźną miną.

Wszyscy tu jakieś koty mają też - może i ja powinnam się zakocić? ;)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kot i pies to wspanialy duet, nie paiekniejszych zabaw jak miedzy kotem a psem
ino coby miec kota to trza go chcec miec
no i jednak co dla mnie jest i bylo zawsze minusem : kuweta doma , a to ciagnie psy choc mozna se i z tym poradzic

Posted

W ogóle jak jest więcej zwierzaków to obserwowanie ich życia jest fascynujące. Mają swoje zasady, zabawy, zwyczaje no i z pewnościa jednak lepiej czują się ze sobą niż tylko z człowiekiem.
Kota można też tak do końca nie chcieć i się przekonać jak ja ;) Choć gdzieś tam po cichu taki niebieski to zawsze mi się podobał więc to nie był taki znów totalny przypadek.
U mnie kuweta jest w łazience, oczywiście dzrwi muszą być zamknięte (wiadomo dlaczego) ale kot ma w nich swoje małe wejście. W łazience na pralce ma też swoją miskę z suchym jedzeniem żeby mu suki nie pożarły.

Posted

Hehe no tak to właśnie wygląda że to drugie jedzenie zawsze jest lepsze. A kot też czasem coś po psach doje jak im spadnie albo okruszek zostanie ale to baaardzo rzadkie przypadki ;) Za to wodę pije tylko z psich misek stojąc na dwóch łapkach bo miski na wysokich stojakach. Ledwo sięga, gimnastykuje się i naciąga ale tylko tamta woda jest dobra. Więc mają wspólną :)

Posted

Doginka napisał(a):
Ja koty to lubię tylko u kogoś:lol:

to jak ja z tym, że ja się kotów najzwyczajniej w świecie boję :lol: są dla mnie zbyt niezależne i to mnie w nich przeraża hehe ale uważam je za piękne stworzenia :)

Posted

Wszystko zależy od kota. Poza tym chyba jednak większość kotów akceptuje swoich ludzi i niekoniecznie garnie się do wszystkich choć i takie się zdarzają. Może stąd wynika część niechęci bo trudniej złapać kontakt i wydaje się że kot jest taki "autystyk" ;) Totek jest bardzo kontaktowy, ciekawski, pieszczoch, wita się ze mną jak wracam, biegnie na zawołanie i ogólnie jest taki trochę spsiały. Ale do obcych których nie zna też nie jest zbyt wyrywny.

Posted

[quote name='weszka']Wszystko zależy od kota. Poza tym chyba jednak większość kotów akceptuje swoich ludzi i niekoniecznie garnie się do wszystkich choć i takie się zdarzają. Może stąd wynika część niechęci bo trudniej złapać kontakt i wydaje się że kot jest taki "autystyk" ;) Totek jest bardzo kontaktowy, ciekawski, pieszczoch, wita się ze mną jak wracam, biegnie na zawołanie i ogólnie jest taki trochę spsiały. Ale do obcych których nie zna też nie jest zbyt wyrywny.

to tak jak wiele psów

Posted

Łomatko co to ludzie mają w głowach :diabloti::crazyeye::eviltong:

To na odstresowanie masz Furlę :p - usiłowałam ją ogarnąć futrzarsko ;) 4 godz i jeszcze raz tyle potrzebuję ale póki co musi styknąć. Dostałyśmy do testów szampon Animology back to black i zdjęcia są dla sponsora dlatego z szamponem ;)

już przeskubana ale przed kąpielą

w kąpieli

i już po ale było późno i ciemno i nikomu już się nie chciało pozować ani focić więc takie na szybko tylko