Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Oooo I Tutaj interaktywne choinki widzę;)

Pospamuje:

Serdecznie zapraszam

Na Bazarek dla Shili z kosmetykami, Avonem, zegarkami, łańcuszkami i bransoletkami

TUTAJ

Oraz na Bazar dla Zefira i Shili - piórniki, skarpety, portfeliki, RYŚ i inne

O TUTAJ

• 3 weeks later...
  • Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tyle mnie nie było, napisałam długiego posta i co? Zeżarło go jak chciałam wstawić foty :angryy: To już nie będę pisać po raz kolejny tylko te kilka fotek zostawię co i tak je większość zna z FB ;)

Vesper

Dirul w strasznym lesie

rodzinnie z Olo

świry - ten w locie totalnym to Olo ;)

łapy niedźwiedzia

Posted

[quote name='eria']Olo ucholce ma straszne, to jest właśnie to z czym stale jeszcze walczę by do tego nie doszło ;) po strzyżeniu zaszalało nam znów prawe uszko i znów klejenie i powtórka z rozrywki[/QUOTE]

Niestety poza Marzycielem to reszta uszy ma średnio ładne. Częściowo moim zdaniem wynika to z odpuszczenia im przez właścicieli. Olo ma poświrowane w główce póki co i na etapie zabawy robi z uszami straszne rzeczy, jak jest w miarę skupiony to jeszcze zdarzy mu się je jakoś trzymać ;) Ale to tylko uszy, najważniejsze że ma życie jak w Madrycie :loveu:

[quote name='AnkaG']Ja też nie na fb i żyję :)
Pozdrowienia dla duzych koleżanek od małych :) No i dla Pańci :)[/QUOTE]

Pewnie, że się da żyć ;) ja też się dość długo broniłam ale po namowie wsiąkłam i dzięki temu poznałam sporo fajnych ludzi, mam kontakt ze sznauceromaniakami z całego świata. Pożyteczna sprawa dla mnie głównie pod psim względem bo opowiadać swojego życia tam jakoś nie odczuwam potrzeby jak niektórzy ;) Dziękujemy za pozdrowienia i również pozdrawiamy i miło cię "widzieć".

Jutro kciuki za Marzyciela - startuje w Będzinie. Całkiem sam, bez mamusi tzn. mnie ;) ale ma taki sztab wokół siebie że da sobie radę ;)

Posted

Chciałam podejść i pogadać z ludkami Marzycielowymi, ale zabunkrowali psa do samego występu w klatce a po to już nie miałam czasu.
Będę się kontaktować za to z ich szkoleniowcem, bo mnie słabość ogarnia i jest coraz gorzej ze szczekaniem.

;)

Posted

No to co że Marzyciel był zabunkrowany ;) trza było podejść. Strasznie długo trzeba było czekać to pies poza klatką by chyba oszalał poza klatką. A tak sobie siedzi i ma wszystko gdzieś, ma luz i spokój. A szkoleniowca mają fajnego więc polecam - z Marzyciela "zrobił ludzi" ;)
Co do wyników to CWC i Zw. Rasy dla chłopaka :) Opis ma jak należy więc kolejny sukces dopisany. Jeszcze jedno "małe" CWC i będzie Ch.Pl :) Zdjęcia wstawię wieczorkiem już z domu.
Za tydzień na klubówce w Danii występuje Bajkowość.

Posted

nie mam nic przeciwko zabunkrowaniu , ale ja poznaje ludzi po psach :oops: i jak nie widziałam psa to nie widziałam ludzi , w tym rzecz
GRATULACJE i kciuki za Bajkę :lol:

Posted

Aaa to inna inszość ;) Ja ma tak samo do tego stopnia, że niektórych sąsiadów czy psiarzy z łąk bez psów na mieście nie poznaję ;)
Bajuszka ma konkurencję 7 sztuk więc jak na pieprzaste to duuużo ;)

Posted

[quote name='eria']... ja poznaje ludzi po psach :oops: i jak nie widziałam psa to nie widziałam ludzi...[/QUOTE]
Na wystawach mam niestety tak samo:oops: Chociaż Olgę poznam i bez Jej suk:lol:;-)

Posted

Dziękuję w imieniu swoim i pańciostwa Marzycielstwa :)
A tak się prezentował królewicz.

zdjęcie hit sezonu! Mina sędziny bezcenna ;) Marzyciela też zresztą :D

łepek kochany

• 2 weeks later...
Posted

Moja duma Marzyciel jedzie na podbój Anglii - na słynnego Crufts'a. Zobaczymy co tam podziała ale super, że się pokaże bo to takie miejsce gdzie wypada bywać ;)
A u nas toczy się życie codzienne. Zrobiła się fajna zima więc korzystamy spacerowo na ile tam czas pozwala. Suki zachwycone, Dirki niestety póki co usmyczowiona bo cieczka.

zimowe pozdrowienia :)

Vesperka

I jeszcze korzystając z okazji przypominam o 1% dla sznaucerów :p