weszka Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 i już spokojniej [video=youtube;lv2ea6b48Cs]http://www.youtube.com/watch?v=lv2ea6b48Cs&list=UU7dVopNVA_2M66XtZqQ_Ilw& index=1&feature=plcp[/video] Uprzedzając pytania - Dirki na smyczy bo cieczkuje ;) Quote
Saththa Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 obejrze w domu bo w pracy to mi muli niesamowicie :) Quote
wilczy zew Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 chce im się tak szaleć w taaaaki upał :mdleje: jeden źwierz na lince,to chyba nie sprawiedliwe :hmmmm: Quote
Saththa Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 aaaaaaaaaa a jak chciałam otworzyc to stwierdziło ze sie nie otworzy;) wiec obejrze w domu:lol: Quote
weszka Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Jakby kto pytał to żyjemy i wczoraj królowej Dirki stuknęło 6 latek :new-bday: Czas leci... Quote
Doginka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='weszka']Jakby kto pytał to żyjemy i wczoraj królowej Dirki stuknęło 6 latek :new-bday: Czas leci... Ooooooo, to życzymy kolejnych szczęśliwych latek i wielu wygranych wystaw:lol:;-) Quote
Tekla64 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 ooo znaczy z opoznieniem nam dajesz znac ale wszystkiego co dla suki najlepsze!!!!! Quote
weszka Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 A jakoś wczoraj czasu już nie starczyło ;) Dziękuję za życzenia - przekazuję zaspanemu Dirulątku :) Quote
Saththa Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 NA FB chyba pisałam :) Milion Kosci dla Dirki :) Quote
Fides79 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 no i mojego wczorajszego posta "zjadło" :shake: więc jeszcze raz, wszystkiego dobrego da Dirki, samego psiego szczęścia i wielu wspólnych radosnych chwil Quote
weszka Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 D-z-i-ę-k-u-j-e-m-y :loveu: Jutro jak pogoda wytrzyma (bo coś dzisiaj chłodno i pochmurzone) to wybieramy się nad wodę więc może nareszcie odkurzę nikosia i coś pofocę bo ostatnio jakoś zupełnie mnie od tego odrzuciło :roll: Quote
Tekla64 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 no i co z odkurzaniem i wodnymi zdjeciami? bo ja jestem zainteresowana jakby co hihihi Quote
jambi Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 hej Olga :) nie wiem czy ktoś już pisał, a może sama pisałaś ;) ale - widziałaś już nowy numer Mojego Psa? ;) jeśli nie, proponuje zakup ;) Quote
weszka Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='anetta']Wszystkiego najlepsiejszego!![/QUOTE] Dzięk :) [quote name='Tekla64']no i co z odkurzaniem i wodnymi zdjeciami? bo ja jestem zainteresowana jakby co hihihi[/QUOTE] Zmiana planów z wycieczki na siedzenie w domu i leczenie przeziębienia. Bez efektów zresztą i dalej mnie trzyma. [quote name='jambi']hej Olga :) nie wiem czy ktoś już pisał, a może sama pisałaś ;) ale - widziałaś już nowy numer Mojego Psa? ;) jeśli nie, proponuje zakup ;)[/QUOTE] Nowy tzn. lipcowy? Bo jak tak to i owszem widziałam, mam i pisałam stronę wstecz :cool3: Chyba że jest już sierpniowy? Quote
jambi Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 nie no kurcze, ja nie wiem :niewiem: ten co to jest wnim skrót ze Światówki :) i foto jest i pare zdań z ust Twoich ;) Quote
#Etna# Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Troszkę się opuściłam ale jestem;) Artykuł w MP widziałam i gratuluje:) najlepsze życzonka urodzinowe dla Dirki! Ależ zazdroszczę obozu i w ogóle całej tej "zabawy" z topieniem. Fajna sprawa. I dla właściciela i dla psa na prawdę świetne zajęcie:) To Olo jedzie na obóz z Wami? A jakaś fotorelacja będzie? Quote
weszka Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 jambi napisał(a):nie no kurcze, ja nie wiem :niewiem: ten co to jest wnim skrót ze Światówki :) i foto jest i pare zdań z ust Twoich ;) Lipcowy - wiem, wiem oczywiście :) #Etna# napisał(a):Troszkę się opuściłam ale jestem;) Artykuł w MP widziałam i gratuluje:) najlepsze życzonka urodzinowe dla Dirki! Ależ zazdroszczę obozu i w ogóle całej tej "zabawy" z topieniem. Fajna sprawa. I dla właściciela i dla psa na prawdę świetne zajęcie:) To Olo jedzie na obóz z Wami? A jakaś fotorelacja będzie? Dziękujemy za gratulacja i życzenia :) haha topić psów jeszcze nie zamierzam ;) ale zabawa w tropienie chyba dość fajna. Tak Olo jedzie z nami i oczywiście ze swoja pańcią. Fotorelacja będzie jak zawsze (mam nadzieję w każdym razie). A póki co wczoraj odwiedziłyśmy Marzyciela w Katowicach i jest kilka fotek z wypadku. Ze spaceru niestety tylko kilka bo nas WOPR przegonił, tzn tak nam sie przynajmniej wydawało ;) karniak dla sznaucerów ;) labkowi kumple Marzyciela - to Frida, labka Marzycielowego szkoleniowca a to Zulus a to Zw. Świata hahahaha Dirulec Quote
weszka Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 paszczak Marzyciel taki z niego pływak i jeszcze laby Quote
weszka Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Vesper ze swoją zdobyczą błogi odpoczynek \ Dirki na dopieszczaniu przez właścicieli Marzyciela 1 pies z 2 :D Quote
weszka Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 a na koniec najlepsi przyjaciele ciotka Vesper i Marzyciel :loveu: Quote
kopra Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 jaki fajny wypad! zazdroszczę :) pieprzaki jak zawsze cudne! Quote
wilczy zew Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 ale bida :lol: https://lh3.googleusercontent.com/-OghixqewzuA/UAxUmYwlgoI/AAAAAAAAKzE/pPnmwHVu9Sk/s720/DSC_0073.JPG pięknie pływa https://lh6.googleusercontent.com/-s8HQzzxvXcs/UAxUzZfk30I/AAAAAAAAKzs/JRbPBvBemVc/s720/DSC_0078.JPG Quote
Recommended Posts