Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano fajna z niej dziewczynka, zastrzeżenia mam co do uszu ale to jeszcze powinno dać się wyprowadzić ;) Konkurentka też niebrzydka ale rzeczywiście kolor kiepski, ja jednak stawiam na pieprz i sól, a nie głównie pieprz.

A u nas mała rocznica - mijają właśnie 3 lata od kiedy przytargałam do domu małe coś czyli Vesper :loveu: Pamiętacie tego małego czubka :loveu::evil_lol:

hihi

pierwsze spotkanie z Dirki :)

Posted

ooo kurcze, to już 3 lata minęły :-o ale ten czas szybko mija

no to życzę Wam kolejnych wspaniałych, radosnych wspólnych lat, pełnych zrozumienia i sukcesów :p

Posted

Doginka napisał(a):
Oby jak najdłużej cieszyła Cię swoją obecnością i miłością psią:loveu:

U nas też rocznica - Dzień Dziecka i urodziny Lotosa:lol:

Oby tak właśnie było :)
No proszę! To biegnę do Was!

Fides79 napisał(a):
ooo kurcze, to już 3 lata minęły :-o ale ten czas szybko mija

no to życzę Wam kolejnych wspaniałych, radosnych wspólnych lat, pełnych zrozumienia i sukcesów :p

Oj leci czas, leci... Dziękujemy Kinga - taki właśnie mamy plan na kolejne wiele wspólnych lat.

Posted

A dziękujemy :)
Małe pieprzaste sznaucery nie są szare ;) W najlepszym przypadku są bure hihi Się proszę do tego raz na zawsze przyzwyczaić.

Posted

weszka napisał(a):
A dziękujemy :)
Małe pieprzaste sznaucery nie są szare ;) W najlepszym przypadku są bure hihi Się proszę do tego raz na zawsze przyzwyczaić.

wiem wiem przy Aleskach już sie dziwiłam, ze mi sie kolory nie zgadzają :lol: brunatne a nie pieprzaste :lol:

Posted

Miło się czyta i wspomina malutką Vesper i Aleski.

Widziałam, że Furla będzie się wystawiała w Krakowie. My też się wybieraliśmy (w klasie otwartej, więc znów byśmy się spotkały, jak rok temu), rozważałam też asystowanie zamiast wystawiania. Ale jednak odpuściliśmy ten wyjazd, bo z niczym ostatnio nie wyrabiam.
Teraz mam dylemat za kogo trzymać kciuki, bo w pośredniej jest Tina. To chyba będę trzymała za obie czarnule.

Posted

Saththa napisał(a):
...A ja sobie pozwole pobyć dalej w szoku ze jest Hmmm brunatna a nie szara :lol:

Gra świateł:lol:, zły balans bieli:lol: Źle widzisz:roflt:

Posted

Dziękuję za gratulacje dla Różyczki i życzenie dla Vesperki. Wprawdzie urodziny już miała ale to taka druga okazja do świętowania - pojawienie się jej w moim domu :)

marako napisał(a):
Widziałam, że Furla będzie się wystawiała w Krakowie. My też się wybieraliśmy (w klasie otwartej, więc znów byśmy się spotkały, jak rok temu), rozważałam też asystowanie zamiast wystawiania. Ale jednak odpuściliśmy ten wyjazd, bo z niczym ostatnio nie wyrabiam.
Teraz mam dylemat za kogo trzymać kciuki, bo w pośredniej jest Tina. To chyba będę trzymała za obie czarnule.

Tak, Furla występuje, a z jakim skutkiem to zobaczymy ;) Póki co tydzień temu zerwałam z niej wierzchnią warstwę loka i nawet pod spodem jest całkiem ładna przylegająca czarniutka okrywówka. Jeszcze sporo pracy żeby była wersja ostateczna ale to już 1-2 dni przed.
Trzymaj kciuki za obydwie Asternigerki ;) to będzie sprawiedliwie.

jambi napisał(a):
no proszę - 3 lata Vesperki, a za 3 dni małe Aleski kończą rok! :)

Nooo zleciało. Rok temu o tej porze siedziałam jak na szpilkach bo Dirki zbierało już od paru dni i zebrać nie mogło ;) A tu wczoraj przyszło do mnie 37 kg coś czyli synuś Olo zrobić sobie fryzurkę na krakowską wystawę. A niemal rok temu bez paru godzin pojawił się na tym świecie :)

Posted

weszka napisał(a):
Nooo zleciało. Rok temu o tej porze siedziałam jak na szpilkach bo Dirki zbierało już od paru dni i zebrać nie mogło ;) A tu wczoraj przyszło do mnie 37 kg coś czyli synuś Olo zrobić sobie fryzurkę na krakowską wystawę. A niemal rok temu bez paru godzin pojawił się na tym świecie :)

czekaliśmy i czekaliśmy aż pojawiły się takie kruszynki a tu taaaki koń-37kg :)
miło się wspomina :loveu:

Posted

wilczy zew napisał(a):
czekaliśmy i czekaliśmy aż pojawiły się takie kruszynki a tu taaaki koń-37kg :)
miło się wspomina :loveu:

Póki co raczej szkapa ;) Koń to dopiero będzie za jakiś rok ;)

eria napisał(a):
Napewno masz fotki Ola ? :loveu:

Nie mam :oops: Będą za tydzień z wystawy ;)

Posted

[quote name='weszka']...Nie mam :oops: Będą za tydzień z wystawy ;)

[quote name='eria']Noo z wystawy to się spodziewam całej obszernej fotorelacji :cool3:
Postaram się narobić dużo fot, jeśli oczywiście nie będziemy w tym samym czasie na ringu;-)No i oczywiście jeśli któryś z moich doopków coś ugra, bo inaczej mój J nie będzie chciał zostać:mad:

Posted

Doginka napisał(a):
Postaram się narobić dużo fot, jeśli oczywiście nie będziemy w tym samym czasie na ringu;-)No i oczywiście jeśli któryś z moich doopków coś ugra, bo inaczej mój J nie będzie chciał zostać:mad:

Byłoby super ale obawiam się, że może być ciężko bo zaczynamy o tej samej godzinie. Choć może przy odrobinie szczęścia szara część się załapie bo Furla raczej chyba ma małe szanse.

Posted

[quote name='eria']Noo z wystawy to się spodziewam całej obszernej fotorelacji :cool3:

A kto ma nowe autko? Wsiadać i śmigać mi tu :cool3: :razz:

Rok temu o tej porze ledwo żywa po 12 godzinach czuwania i kilku wcześniejszych dniach siedziałam zmordowana i szczęśliwym wzrokiem patrzyłam na kojec wypełniony 5 małymi Aleskami :loveu: A teraz patrzę na piękne, duże psy, szczęśliwe w swoich rodzinach i jestem tak samo szczęśliwa :loveu: Wszystkiego cudownego Aleski :BIG::new-bday:

I małe wspominki - wtedy i dziś - w kolejności pojawiania sie na świecie :loveu:

pierwszy zbój, któremu jakoś nie było spieszno na ten świat :loveu:

Kłopot miał lepsze tempo :loveu:

Różczyka zawsze była sprytna :loveu:

Bajka to moja pierworodna bo pojawiła się jak już asysta wet sobie poszła :cool3:

no i Marzyciel - z początku gapowaty i najmniejszy, a teraz... :loveu: