iwona5800 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 stawka duża.... ale pamiętam w latach 90-tych na naszych rodzimych wystawach w katalogach bywało 80-90 czarnych olbrzymów, przepraszam, już się przedstawiam - jestem starą miłośniczką rasy, kiedyś członkiem mojej rodziny był czarny brylant olbrzym Quote
Doginka Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Leśna Veaper śliczna, rowerowe też fajne i w ogóle wszystkie foty fajne;-) Za wystawę trzymam mocno:thumbs: Quote
Tekla64 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 no mnie doszly wspaniale wiesci ze Marzyciel wymiata nie wiem co z Vesper ale mysle ze tyz bedzie mila niespodziewajka Quote
Fides79 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Tekla64']no mnie doszly wspaniale wiesci ze Marzyciel wymiata nie wiem co z Vesper ale mysle ze tyz bedzie mila niespodziewajka[/QUOTE] Magda jak zwykle najlepiej poinformowana hihihihi, jak Ty to robisz? Quote
eria Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Olga się przecież pochwaliła na FB !! I ja wygadałam Magdzie :diabloti: Quote
Fides79 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='eria']Olga się przecież pochwaliła na FB !! I ja wygadałam Magdzie :diabloti:[/QUOTE] ha mądrale, a ja od wczoraj od południa nie zaglądałam na fb :roll: i dzis tez jeszcze nie zdążyłam :shake: Quote
Tekla64 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 dyc za wiele nie powiedzialysmy ino zaanonsowalysmy cudne nowiny a na reszte czekamy cierpliwie Quote
Saththa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='malawaszka']haha i tak wszyscy juz wiedzą :klacz:[/QUOTE] Heheheh to fakt ;) Quote
Culineo Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 to ja już pogratuluje tak wspaniałego sukcesu :D ! Quote
Margi Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='zerduszko']Nie wszyscy wiedzą :([/QUOTE] no wlaśnie :razz: Quote
marako Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Wystarczy zajrzeć na stronę z wynikami BOB oraz JUGENDBESTER - jeśli chodzi o Marzyciela. Gratulacje, Olga!!!!! Quote
zerduszko Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Ja jestem na fb, widziałam... tylko co to znaczy :lol: Quote
Saththa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='zerduszko']Ja jestem na fb, widziałam... tylko co to znaczy :lol:[/QUOTE] ja tez widziałam pogratulowałam, ale do pytania co to znaczy sie przyłącze :0 Bo ze zwyciężył w hmmm "młodzikach" i BOB to rozumiem :) Quote
zerduszko Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Bo widzisz, ja nawet nie wiem co BOB oznacza :lol: Quote
Saththa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='zerduszko']Bo widzisz, ja nawet nie wiem co BOB oznacza :lol:[/QUOTE] tez nie wiedziałam :) Ale jakiś czas temumi tłumaczyli co jest co:) Ale Tylko BOBa apamiętam :lol: Best of bread- najlepszy w rasie :) hyhy Jakies CACIBy i inne to kurcze blaszka czarna magia :) Quote
weszka Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Niedawno dotarliśmy do domku. Po drodze jeszcze trzeba było mistrzunia z honorami do domu odstawić ;) Zatem oficjalnie informuję o naszych wynikach na Światowej Wystawie Psów w Salzburgu ;) MARZYCIEL - ocena DOSKONAŁA I/7, MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA ŚWIATA 2012 & ZWYCIĘZCA RASY :multi::multi::multi::multi: VESPER - ocena DOSKONAŁA (w klasie championów) :multi: z czego także bardzo się cieszę bo sam występ i ocena doskonała w takiej klasie to już coś :) Na Marzyciela nie mam słów :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Szedł jak burza, pokonał stawkę 48 psów, w tym ubiegłorocznego Zw. Świata, bardzo utytułowane suki, vice Zw. Świata z 2009 r., Zw. Świata z przed kilku lat, bardzo utytułowane dorosłe psy :multi::multi::multi: A on ma 11 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sędzia nie szczędził nam pochwał, że pies przepiękny i jest pełen uznania za tak udany przychówek. Moje szczęście nie do opisania, brak tchu, łzy w oczach. Coś niesamowitego. Są zdjęcia, filmy ale muszę wszystko ogarnąć, a tu niestety jutro trzeba rano wstać do pracy :shake: BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I WSPARCIE I ZA GRATULACJE I MIŁE SŁOWA :):):) OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA MARTY I JACKA - WŁAŚCICIELI MARZYCIELA - ZA TO ŻE TAK GO KOCHAJĄ I ŻE JEST TAKI JAKI JEST. I DLA KASI - JEGO GROOMERKI ZA ŚWIETNE PRZYGOTOWANIE. Ten sukces to praca wielu osób :loveu: Quote
Saththa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 No to jeszcze raz Gratulujemy :) Nie wiem co to klasa championów ale ok:lol: ocena DOSKONAŁA I/7 I co to to "I/7" też ale super ;) widze ze się cieszysz wiec i my sie cieszymy i gratulujemy :) Super się pokazaliście!!!!! Quote
malawaszka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 aż ja mam łzy w oczach :splat: to musi być niesamowita duma i radość! :klacz: Gratuluję jak nie wiem co!!!! Quote
weszka Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='Saththa']No to jeszcze raz Gratulujemy :) Nie wiem co to klasa championów ale ok:lol: I co to to "I/7" też ale super ;) widze ze się cieszysz wiec i my sie cieszymy i gratulujemy :) Super się pokazaliście!!!!![/QUOTE] Dzięki :p Klasa championów to klasa dla psów z tytułem championa i/lub Interchampiona czyli sama śmietanka najlepszych psów. I/7 to skrót od lokata I / w konkurencji 7 ;) Cieszę się nieprawdopodobnie :multi: [quote name='malawaszka']aż ja mam łzy w oczach :splat: to musi być niesamowita duma i radość! :klacz: Gratuluję jak nie wiem co!!!![/QUOTE] Dzięki wielkie :loveu: To jest niesamowite uczucie. Emocje nieprawdopodobne. I jeszcze tyle pięknych słów od hodowców z tylu krajów, od sędziego, od hodowczyni Dirki. Bosko :loveu: Quote
Recommended Posts