Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

stawka duża.... ale pamiętam w latach 90-tych na naszych rodzimych wystawach w katalogach bywało 80-90 czarnych olbrzymów,

przepraszam, już się przedstawiam - jestem starą miłośniczką rasy, kiedyś członkiem mojej rodziny był czarny brylant olbrzym

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tekla64']no mnie doszly wspaniale wiesci ze Marzyciel wymiata
nie wiem co z Vesper ale mysle ze tyz bedzie mila niespodziewajka[/QUOTE]

Magda jak zwykle najlepiej poinformowana hihihihi, jak Ty to robisz?

Posted

[quote name='eria']Olga się przecież pochwaliła na FB !! I ja wygadałam Magdzie :diabloti:[/QUOTE]

ha mądrale, a ja od wczoraj od południa nie zaglądałam na fb :roll: i dzis tez jeszcze nie zdążyłam :shake:

Posted

[quote name='zerduszko']Ja jestem na fb, widziałam... tylko co to znaczy :lol:[/QUOTE]

ja tez widziałam pogratulowałam, ale do pytania co to znaczy sie przyłącze :0

Bo ze zwyciężył w hmmm "młodzikach" i BOB to rozumiem :)

Posted

[quote name='zerduszko']Bo widzisz, ja nawet nie wiem co BOB oznacza :lol:[/QUOTE]

tez nie wiedziałam :)

Ale jakiś czas temumi tłumaczyli co jest co:)

Ale Tylko BOBa apamiętam :lol: Best of bread- najlepszy w rasie :) hyhy Jakies CACIBy i inne to kurcze blaszka czarna magia :)

Posted

Niedawno dotarliśmy do domku. Po drodze jeszcze trzeba było mistrzunia z honorami do domu odstawić ;)

Zatem oficjalnie informuję o naszych wynikach na Światowej Wystawie Psów w Salzburgu ;)

MARZYCIEL - ocena DOSKONAŁA I/7, MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA ŚWIATA 2012 & ZWYCIĘZCA RASY :multi::multi::multi::multi:

VESPER - ocena DOSKONAŁA (w klasie championów) :multi: z czego także bardzo się cieszę bo sam występ i ocena doskonała w takiej klasie to już coś :)

Na Marzyciela nie mam słów :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Szedł jak burza, pokonał stawkę 48 psów, w tym ubiegłorocznego Zw. Świata, bardzo utytułowane suki, vice Zw. Świata z 2009 r., Zw. Świata z przed kilku lat, bardzo utytułowane dorosłe psy :multi::multi::multi: A on ma 11 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sędzia nie szczędził nam pochwał, że pies przepiękny i jest pełen uznania za tak udany przychówek. Moje szczęście nie do opisania, brak tchu, łzy w oczach. Coś niesamowitego. Są zdjęcia, filmy ale muszę wszystko ogarnąć, a tu niestety jutro trzeba rano wstać do pracy :shake:

BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I WSPARCIE I ZA GRATULACJE I MIŁE SŁOWA :):):)

OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA MARTY I JACKA - WŁAŚCICIELI MARZYCIELA - ZA TO ŻE TAK GO KOCHAJĄ I ŻE JEST TAKI JAKI JEST. I DLA KASI - JEGO GROOMERKI ZA ŚWIETNE PRZYGOTOWANIE. Ten sukces to praca wielu osób
:loveu:

Posted

No to jeszcze raz Gratulujemy :)

Nie wiem co to klasa championów ale ok:lol:

ocena DOSKONAŁA I/7

I co to to "I/7" też ale super ;)

widze ze się cieszysz wiec i my sie cieszymy i gratulujemy :) Super się pokazaliście!!!!!

Posted

[quote name='Saththa']No to jeszcze raz Gratulujemy :)

Nie wiem co to klasa championów ale ok:lol:

I co to to "I/7" też ale super ;)

widze ze się cieszysz wiec i my sie cieszymy i gratulujemy :) Super się pokazaliście!!!!![/QUOTE]

Dzięki :p
Klasa championów to klasa dla psów z tytułem championa i/lub Interchampiona czyli sama śmietanka najlepszych psów.
I/7 to skrót od lokata I / w konkurencji 7 ;)

Cieszę się nieprawdopodobnie :multi:

[quote name='malawaszka']aż ja mam łzy w oczach :splat: to musi być niesamowita duma i radość! :klacz: Gratuluję jak nie wiem co!!!![/QUOTE]

Dzięki wielkie :loveu:
To jest niesamowite uczucie. Emocje nieprawdopodobne. I jeszcze tyle pięknych słów od hodowców z tylu krajów, od sędziego, od hodowczyni Dirki. Bosko :loveu: