Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tekla64']a nasza pilak jest oszczedzana .... jest maltretowana ale nie mordowana bo lepsza zabawa cala i przynajmniej we czworke ale to u nas taka tradycja hihihi jeszcze po bokserach nam zostalo ze w pilke nozna sie gra a nie mroduje

inne ,mniejsze to juz calkiem inna sprawa

haaa przeczytałam czwartek :) :razz:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taki to zbój z Marzyciela :) - książę okręcił sobie dziadków wokół szarej łapki. Zresztą chyba nie tylko dziadków hihi Teraz biedak będzie miał ciężki weekend bo zabieram go na austriacką wycieczkę z ciotką Vesper ;) O ile oczywiście mój łaskawca samochód będzie sprawny bo od poniedziałku robi cyrki, raz zapala, raz nie. W serwisie nie wiem czy coś dojdą więc pojadę z duszą na ramieniu żeby nie odwalił żadnego numeru :roll: W każdym razie wczoraj Vesper została finalnie ogarnięta fryzjersko, no jeszcze kąpiel, łapki itd ale to już na miejscu tuż przed.

Posted

no proszę jakie atrakcje dla syneczka szykujesz;) ale z ciocią Vesper nie będzie mu źle :lol:
co do samochodu to trzymam kciuki żeby był sprawny, chyba że uda Ci sie zorganizować inny środek transportu (np pożyczyć auto od siostry, jeśli ma):p

Posted

Właśnie jestem po rozmowie z serwisem. Ponoć doszli o co chodzi i jutro autko będzie gotowe. Tyle że dobrych parę stów nie moje, a miały być na wyjazd i przyjemności :shake::placz: Zawsze qrwa coś :angryy:
Kinga siostra ma super autko ale niestety służbowe więc pożyczenie zwłaszcza na zagraniczny wyjazd odpada. Z pożyczeniem od kogo innego byłby problem bo ja niestety muszę mieć duże auto żeby zapakować 2 duże psy, stolik do strzyżenia, klatki, bagaż itd. Musi być duże kombi żeby to pomieścić, a akurat wśród moich znajomych nie ma takowego. No ale jak naprawią to nie ma takiej potrzeby i pojadę ze spokojną głową.

Posted (edited)

Ano dobrze.

Dla rozrywki troszkę fotek - dostałam od erii płytkę więc pozwalam sobie wstawić jeszcze kilka, których chyba nie było w żadnej z naszych galerii ;)

Vespereczka

i Didówka (a może Diduwka - nie wiem jak to się powinno napisać hihi)

Furliszonek

i leśna Vesper :loveu:

Edited by weszka
Posted

Damy z siebie wszystko :) Zapowiada się niezła przygoda. Ciekawe jak Marzyciel będzie się zachowywał na takiej "zielonej szkole" bez swojej pańci i pańcia ;)

Posted

Stawka jak na pieprzaki imponująca - 48 sztuk :multi: W młodzieży u Marzyciela 5 psów, Vesper w championach ma 5 suk. Będzie z kim i o co powalczyć :razz:

Wspominkowe ownickie filmy z Furliszonem w roli głównej
[video=youtube_share;risr9GChzhg]http://youtu.be/risr9GChzhg[/video]

Posted

Totek ma dużo cierpliwości w sobie,ale SPA miał fajne.:loveu:

Zdjęcia i filmy z Ownic zawsze oglądam z przyjemnością.Psiaki miały cudne wycieczki rowerowe i super kąpiele.:lol:

Zapomniałam napisać,że trzymam kciuki za wystawę :kciuki:

Posted

fotki dość znajome hihi:evil_lol:
oj, za powodzenie w tak dużej stawce pieprzaków to będę trzymać bardziej niż zawsze :)
jestem ciekawa ile będzie czarnych, jeśli szarych 48 , możesz to jakoś sprawdzić ?