weszka Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Zdjęć już jest całkiem sporo. Ownickich zdjęć psów wodnych, biegających, leżących, rowerzystów itd. itp. Moje to będą takie se ale Ania ma już dużo prawdziwych foto-perełek :) Quote
Margi Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Twoje zdjęcia na pewno też fajne. A jak przyjaźń między psami ownickimi a suczynkami? Quote
weszka Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Do przyjaźni jest raczej jeszcze daleko ale ładnie się dogadują i ustaliły co komu wolno. Na spacerach wszystkie są razem (poza Teklą), biegają po lesie przy rowerach, taplały się po jeziorze. Na terenie posesji moje 3 suki, Foxi, Dona, Nikodem i Borys mogą ze sobą bez problemu być. Psi gospodarze wykazują się dużą tolerancją dla gości. Dirki z Teklą miała za to dzisiaj mała konfrontację ale więcej z tego było śmiechu niż grozy. W każdym razie najstarsze przywódczynie stad musiały sobie coś wyjaśnić najwyraźniej ;) Dały se po razie, a później cały spacer szły obok siebie jakby nic się nie stało. Quote
malawaszka Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 ale super takie zgodne stado niemal samych gigantów!!! a muszę Ci powiedzieć, że był u Falko dziś Pan Paweł z Bielska, który interesował się szczeniakami Twoimi, ale uznał, że jednak adoptuje psiaka i wybrali Falko :) bardzo fajne spotkanie było i chyba będzie z tego fajna adopcja :) Quote
Fides79 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 super wieści, bardzo fajnie ze sie sucze towarzystwo dogaduje - toleruje i nie trzeba robić żadnych manewrów izolacyjnych :lol: Quote
Doginka Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Ooooooooo, dopiero doczytałam, że i Wy do Magdy zawitałyście ssssyyyskie razem:diabloti: Już czuję, że będzie mnóstwo pięknych fot:multi: Quote
#Etna# Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Dobrze, że ładnie się dogadały :) W końcu to całe stado psów:crazyeye: i to nie małych:cool3: Czekam na foty całego towarzystwa. Quote
weszka Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Owszem takie stadko wygląda imponująco i fajnie patrzeć jak się poukładały między sobą. W końcu jak nawet mówiłyśmy z Magdą spotkanie moich 3 z jej 4 to spotkanie dwóch sfor więc sytuacja jest jeszcze bardziej złożona niż jak się spotykają psy 1-1. Ale jak widać można tylko trzeba mieć trochę rozsądku i pogodzić się z tym, że pewne rzeczy można a innych nie, że ktoś musi być na smyczy, a ktoś czasem musi zostać czy zostać w domu jak inne łażą po tarasie itd. Ale to wszystko jest normalne i dla psiarzy, którzy mają psy od lat w większej liczbie nie jest niczym dziwnym bo po prostu różne są psy. malawaszko super jakby Falko znalazł fajnych ludzi. Ja bardzo często ludziom, którzy interesowali się ale np był problem finansowy czy nie zależało im na wystawach mówiłam że można też adoptować i podawałam namiar na stronę. Trzymam mocno kciuki!!! Foty będę wstawiać jak już wrócę. Nie są chyba za świetne ale kilka fajnych zawsze się powinno znaleźć ;) Póki co niecierpliwych zapraszam do galerii Sfory Hektora bo tam foty już się pokazują. Quote
Doginka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Właśnie widziałam foty u Madzi i cały czas nowe się dodają:multi: Quote
Tekla64 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 no ja tyz czekam na fotki Olgi bo ich nie widzialam w ogole a napewno sa ciekawe i ladne nie tak jak moje ktorych nie ma z majowki wcale hihihi bo gdzie ja tam z moim sprzetaem czy umiejetnosciami a mam nadzieje ze jutro co wstawi !!!! Quote
weszka Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Skończyło się dobre i wczoraj z wieczora powróciłyśmy na swoje śmieci. Było cudnie, zarówno towarzysko jak i krajobrazowo. Tereny przepiękne, zupełnie dla mnie do tej pory nieznane. Magda raz jeszcze ogromne podziękowania za gościnę i wspólnie spędzony czas :) - dla Ciebie i całej Twojej rodziny :loveu: Zdjęć narobiłam ponad 500, po pierwszym przesianiu jest coś ponad 200. Nie sposób wszystkich wstawić więc pokażę te moim zdaniem najlepsze. Całe mnóstwo jest też u Magdy, a i Ania wstawiła cuda. No to lecim od początku. pierwsze rowerowanie Dona i Foxi Dona ma przeogromną frajdę z wodnych szaleństw Dirki i Foxi Dona i Dirki Quote
weszka Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 rzuty dla sfory ;) i panierowanie plażowiczka Dirki szaleństwa po Magdy włościach Quote
weszka Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 i znów nad jeziorem - Furla uśmiechnięta Vesperka Quote
weszka Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 upiaszczona i druga koparka ;) Vesper nauczyła się pięknie pływać! Pływa spokojnie, skutecznie, aportuje z wielkim wdziękiem :multi: Quote
weszka Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 boćki po sąsiedzku z tarasu Magdy idziemy na spacer Dirki odmówiła pozowania więc od lewej - Furla, Vesper, Dona i Tekla i już bez Furli ;) Quote
weszka Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 przerywnik z danieli i wracamy w dwie sfory :) Furla z Vesperką cdn... :) Quote
Margi Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Ojejku jejku ile zdjęć.Wszystkie piękne.:lol: Wszystkie psiaki w panierce wyglądają najfajniej.Wszystkie szczęśliwe,uśmiechnięte.:lol: No i sesja w żółtych mleczach niezwykle udana. Najbardziej czekałam na przerywnik,bo żadna z Was dotąd nie pokazała nam zdjęć danieli,które są cudne.:multi: Quote
Fides79 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Twoje zdjęcia też są super najlepsze te uśmiechniętych suk pozujących w mleczach, boje z nich ciepło i radość super, że dwie sfory zgodnie ze sobą funkcjonowały :p Quote
weszka Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Jaki pobyt takie zdjęcia ;) Pobyt był udany i wszyscy zadowoleni to i zdjęcia są radosne i ładne :) Miło mi, że i Wam się podobają. Będę jeszcze wstawiać bo jest zapasik ;) Wczoraj suczydła odsypiały atrakcje, Vesper przywiozła sobie spory zapas ownickiej trawy w brzuchu więc wczoraj parę razy była uprzejma się nią wyrzygać :roll: Furla poszła do gruntownej kąpieli bo ona z kolei miała w sobie sporo piachu, rzęsy itp suwenirów hehe No a dziś już niestety praca, w dodatku pogoda się zepsuła, zrobiło się chłodno, ponuro, pada deszcz. Oj człowiek się rozleniwił i ciężko się ogarnąć do rzeczywistości. Cóż byle do piątku ;) Quote
Recommended Posts