Rumi. Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 gratuluję wszystkim którzy dostali dobre noty i tym co nie(Pani sędzina ślepa czy jak?), zdjęcia Furli tak czystej i odpicowanej... no no można podziwiać i podziwiać ;) wgl wszystkie dorosłe i dzieciaki piękne a więc tu nie ma nic do gadania Quote
Saththa Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 nooo to i My się dorzucamy do gratulacji ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ja się nie znam na tych wystawowych nomenklaturach ;) ale widzę zadowolone emotki czyli super :) Gratuluje :) Quote
Doginka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Wow, Furla jaka piękna i uczesana:loveu: Weszko gratki dla psiaków za wyniki na wystawie:klacz: Quote
ahedok Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Furlę podziwiałam już na fb, ale przyszłam i tu, wygląda zjawiskowo, jednak uczesany pies to zupełnie inna bajka :) Quote
zerduszko Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Gratulacje :) A ja Cie widziałam, bez psów byłaś. Nie bardzo miałam czas i pretekst zaczepić :lol: A liczyłam zobaczyć Twoje dziewuszki i potomków na żywo. Quote
Tekla64 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 no no prosze kariera na calego , sedreczne gratulacje!!!! a masz jakies podejrzenia o co pain sedzinie chodzilo z Olem? za co jej az tak podpadl ze ino bardzo dora, bo to troche dziwne coby az taka rozbieznosc ale masz racje tak czasami bywa na wystawach Furla zrobiona piekna jest Quote
jambi Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Gratulacje dla wszystkich, ale największe oczywiście dla Marzyciela! w pięknym stylu chłopak rozpoczyna kariere! :klacz: ps. mnie nie było :evil_lol: Quote
weszka Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 kkanarekk napisał(a):Gratuluję!!! Pani sędzina się nie zna bo Olo jest przepiękny :) i ma uroczy charakter Pewnie że tak. Najważniejsze że dla swojej pańci Anci jest naj naj naj :) I że ogólnie jest lubiany i chwalony. Wystawy są tylko dodatkiem od czasu do czasu. Fides79 napisał(a):Olga gratuluję wyniku Vesperki i dzieciaków :multi: a Furla taka "kościółkowa" super sie prezentuje i dla niej też gratki :p Dziękujemy wszyscy :) greatmadwomen napisał(a):gratuluję wszystkim którzy dostali dobre noty i tym co nie(Pani sędzina ślepa czy jak?), zdjęcia Furli tak czystej i odpicowanej... no no można podziwiać i podziwiać ;) wgl wszystkie dorosłe i dzieciaki piękne a więc tu nie ma nic do gadania Fajne są dzieciaki i nie tylko dzieciaki. Jedni okazali się piękni, inni ładni, a inni mniej ładni. Ale najważniejsze żeby tego za bardzo na poważnie nie brać ;) Parę minut po zrobieniu tych zdjęć Furla była już jak przeważnie - wytaplana w grzęzawisku i obrana trawkami ;) Saththa napisał(a):nooo to i My się dorzucamy do gratulacji ;) Rudzia-Bianca napisał(a):Ja się nie znam na tych wystawowych nomenklaturach ;) ale widzę zadowolone emotki czyli super :) Gratuluje :) Doginka napisał(a):Wow, Furla jaka piękna i uczesana:loveu: Weszko gratki dla psiaków za wyniki na wystawie:klacz: ahedok napisał(a):Furlę podziwiałam już na fb, ale przyszłam i tu, wygląda zjawiskowo, jednak uczesany pies to zupełnie inna bajka :) Dzięki, dzięki!!! To prawda że taki odpicowany sznaucer to fajna sprawa. Szkoda tylko że taka krótkotrwała, zwłaszcza w czarnym wydaniu ;) zerduszko napisał(a):Gratulacje :) A ja Cie widziałam, bez psów byłaś. Nie bardzo miałam czas i pretekst zaczepić :lol: A liczyłam zobaczyć Twoje dziewuszki i potomków na żywo. No to bez sensu zrobiłaś! Trzeba było podjeść i powiedzieć żeś zerduszko i sprawa by była jasna. Poznałybyśmy się no i poznałabyś suczęta i Aleski. Ja na wystawie jestem zakręcona i nie zwracam uwagi na ludzi, co najwyżej na psy więc jeśli cię nie zauważyłam to musisz mi wybaczyć. Tekla64 napisał(a):no no prosze kariera na calego , sedreczne gratulacje!!!! a masz jakies podejrzenia o co pain sedzinie chodzilo z Olem? za co jej az tak podpadl ze ino bardzo dora, bo to troche dziwne coby az taka rozbieznosc ale masz racje tak czasami bywa na wystawach Furla zrobiona piekna jest Czytałam opis ale jakoś nie pamiętam żeby było tam wytknięte coś co by usprawiedliwiało obniżoną ocenę. Nie wnikam bo czasem nie zrozumiesz co sędzia sobie myślał i dostrzegł. Szkoda i tyle i żyje się daje choć to przykre. jambi napisał(a):Gratulacje dla wszystkich, ale największe oczywiście dla Marzyciela! w pięknym stylu chłopak rozpoczyna kariere! :klacz: ps. mnie nie było :evil_lol: Marzyciel synuś mamusi :):):) Szkoda że cię nie było :( Quote
weszka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Dzisiejsze wiosenne popołudniowe suczydła :) szczęśliwy brudasek Vesperka Didówa o brudnym nosku i w komplecie Quote
Patik Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-UYd29It86Q4/T2t2Yu4l_sI/AAAAAAAAJ5s/uK2_4fe6W4M/s640/2012-03-22-084.jpg jakie szczęśliwe mordki :) Quote
Tekla64 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 jak dziwnie je ino w parze ogladac ale za to jakie piekne sa i chyba jednak szczesliwe co ? ze znowu maja swoje strae zycie Quote
Culineo Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 świetny uśmiech Vesper. uwielbiam uśmiechające się sznaucerze mordki :loveu: Quote
Saththa Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 i w komplecie I się zdziwiłam ze tylko dwa heheh :) Quote
weszka Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Rzeczywiście jakoś ich mało ;) Dzisiaj była impreza i świętowanie z okazji 3. urodzin Vesper :) tortowe kanapki dla każdego sznaucerowego uczestnika - D + V + F :) jubilatka smakowało ;) Quote
weszka Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Z Aleskowych wieści - dzisiaj na wystawie w Rijece Różyczka zdobyła tytuł ZWYCIĘZCA RASY :):) Pokonała jedną konkurentkę. Ale szaleją te Aleski :multi::loveu: Różydło z lewej Quote
Fides79 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-o3aTBfoXd3I/T29bVlrQ5rI/AAAAAAAAJ7A/O6iXIXPgDR8/s512/DSC_0108.JPG ooo kurde, już 3 lata:-o no to STO LAT, STO LAAT... :tort::BIG: Quote
Rumi. Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Wszystkiego najlepszego dla Vesperki! A Różyczka piękna :loveu: nie da się zaprzeczyć Quote
strasznika Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Najlepsiego dla Vesper! Superowe torciki! A Róża piękna!!! Quote
wilczy zew Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Prawo!! Szaleją Aleski:) Co słychać u Aleska bez ogonka ;) Quote
Tekla64 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Wszystkiego co najlpesze!!!! Vesperko no prosze nic ino twoje Aleski zawojuja swiat sznupow bardzo sie ciesze Quote
eria Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Wszystkiego NAJ dla Vesper !! :) No i gratulacje dla Różyczki ! Aleski wymiatają ! Quote
jambi Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Gratulacje dla Różydełka! i urodzinowe dla Vesper... 3 lata, jak zleciało, a pamiętam jak ją wiozłaś, w sensie, że foty pamiętam jak wstawiałaś :megagrin: w Łodzi będziesz? Quote
weszka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Vesperka pięknie dziękuje za życzenia i przesyła swój popisowy uśmiech :) Z Różyczki też się cieszę i dziękuję w imieniu za gratulacje :) wilczy zew napisał(a):Co słychać u Aleska bez ogonka ;) Ma się bardzo dobrze, prowadzi spokojny psi żywot szalejąc po swoim wielkim terenie, chodzi na spacery i cieszy się domowym życiem :) jambi napisał(a):w Łodzi będziesz? Raczej nie chyba że będzie tzw. mus ;) Jakoś nie przepadam za tą wystawą i nie cierpię tej całej drogi-gierkówki. Quote
Recommended Posts