Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Miło że wpadacie ;) Jestem, żyję :) Ubiegły tydzień od wtorku miałam pod znakiem grypy żołądkowej czy jak to tam nazwać. W każdym razie wiecie jak to potrafi człowieka zmordować.

Małe pieski mają się świetnie. W piątek do swojego domu został wyprawiony Cień.
Na domek nadal czeka Bajkowa i Marzyciel.
Mam trochę zdjęć swoich i Kłopota w nowym domu to postaram się wkrótce wrzucić.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):

Małe pieski mają się świetnie. W piątek do swojego domu został wyprawiony Cień.
Na domek nadal czeka Bajkowa i Marzyciel.
Mam trochę zdjęć swoich i Kłopota w nowym domu to postaram się wkrótce wrzucić.

aaaaa dzis wtorek niedobra istoto;)
A my nie nabierzaco w sprawach liczbowych;)

Dobrze, że już sielepiej czujesz;)

Posted

Oj tak Tekla są już duże (ponad 11 kg szczeniaka ;)) i takie zaczynają być na swój małopieskowy sposób rozumne :) Takie małe pieski ze swoim rozumkiem i pomysłami. Chodzimy na spacery, biegają, poznają świat, nowe miejsca, psy, ludzi itd. Jest tylko jeden problem... przyzwyczajam się do nich bardziej i bardziej z każdym dniem... a wiadomo, że zostać nie mogą.

Jeszcze parę telefonowych fotek

to jeszcze z ostatniego spaceru z trójką

zmęczone rodzeństwo

Marzyciel wśród traw

Posted

11,6 kg ważył Marzyciel tydzień temu. Dzisiaj idziemy na szczepienie to będzie aktualna waga. Ale poza wagą to na wysokość są takie jak łapy dorosłych suk hehe Fajne są reakcje ludzi jak z nimi chodzę bo przeważnie najpierw jest tekst w stylu: "o jakie śliczne malutkie młodziutkie pieski!", następnie pytanie "a ile one mają?", pada odpowiedź "12 tygodni" i wtedy "co??? i takie DUŻE?" :D A zaczynało się że małe hehe

Mam oczywiście meldunki z nowych domów.
Rose jest światową damą. Była już na wycieczce we Włoszech. Poza tym dużo chodzi w różne miejsca i z panią do pracy też się czasem wybiera (pani jest groomerką).
Moonlight-Kłopot, który zamiennie został nazwany Klops (hehe) prowadzi beztroskie życie ze swoją koleżanką Bellą. Ma się bardzo dobrze, biega, szaleje, chodzi na spacery. Przesłał dużo zdjęć to muszę wam wstawić w miarę szybko.
Shadow-Cień to teraz Olo ;) i też wczoraj zdał relację, że ma się dobrze. Pewnie w przyszłym tyg. go odwiedzę na podstrzyżyny.

A my w weekend jedziemy zaszaleć z sukami na dwie wystawy na Słowacji. Dirki powraca już na ringi :)

Posted

Jeszcze chałupa cała ;) choć pewne zniszczenia zostały poczynione - nie ma innej opcji przy szczeniakach.

Z aktualności wagowych - Marzyciel 13 kg, Bajkowa 12 kg. Rosssną!

A to Kłopocik na swoich włościach ze swoją suką Bellą :)

Posted

muszę to tu napisać, bo nie wytrzymam ;)

otóż byłam dzis, tak "przy okazji" w Kakadu, i tuż przy kasie wypatrzyłam ciasteczka ekologiczne, które sprzedajesz w eko-psie, te najmniejsze, u Ciebie kosztują 9 zł z groszami a w kakadu cena za jedną paczuszkę to 22zł :crazyeye::smhair2::shock: nie wierzyłam w to co widzę :look3:

a za wystawe też trzymam kciuki :kciuki::kciuki: