Fides79 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 a to tłuścioszki, niedługo bedą tak duze jak Felek hi hi :lol: Quote
wilczy zew Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 ale ma minę ważniaka :) https://lh4.googleusercontent.com/-kYPQez_i4Fg/TjMPi6B52JI/AAAAAAAAIL8/HFunnF1XVuQ/s576/DSC_0118.JPG Quote
Hanna R. Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Prześliczne ! Szkoda, że nie mogę mieć takiego szczeniaczka ... PS Wojtek pozdrawia . :bye: Quote
weszka Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Hanna R. napisał(a):https://lh4.googleusercontent.com/-kYPQez_i4Fg/TjMPi6B52JI/AAAAAAAAIL8/HFunnF1XVuQ/s576/DSC_0118.JPG Prześliczne ! Szkoda, że nie mogę mieć takiego szczeniaczka ... PS Wojtek pozdrawia . :bye: Cieszę się, że słodziaki się podobają :) Skoro nie ;) to ja też żałuję bo szczeniak miałby "życie jak w Madrycie". Również pozdrawiam Wojtka! Dla meldunku pieski skończyły dziś 7 tyg. :) Są słodkie i śliczne i kochane i w ogóle, a ja już drżę na myśl, że niedługo przyjdzie się z nimi rozstawać... Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 nooo to niedługo juz naprawde nie długo... Od 8 tygodnia tak? To masz jeszcze przynajmniej 7 dni na cieszenie się nimi, jak i my na cieszenie się Twoimi opisami;) Quote
weszka Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 To będzie jednak dłużej niż 7 dni ;) Jeszcze się nimi wszyscy nacieszymy! Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 weszka napisał(a):To będzie jednak dłużej niż 7 dni ;) Jeszcze się nimi wszyscy nacieszymy! Nooo to ja prosze baysmy i my się nacieszyć mogli... Zdjęcia :lol: Quote
Tekla64 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Sandra pogania a sama .... nie ma czasu hihihi ale ale sznupeczki cudnie rosna a mlody jest niesamowity na zdjecia i tak czekamy za kazdym razem Quote
Saththa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Tekla64 napisał(a):Sandra pogania a sama .... nie ma czasu hihihi ale ale sznupeczki cudnie rosna a mlody jest niesamowity na zdjecia i tak czekamy za kazdym razem Nooo ale zdjęcia już sa przeca... a poza tym to inna historia jest bo Tazzman ode mnie sie nie rusza a Silverki pójdą w świat:) Quote
eria Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Weszka Ty foć jak najwięcej w tych ostatnich dniach !!!!!! Bo potem już pewnie nie będziemy widywać jak się rozwiają :( Chyba,że nakłonisz domki do aktywnego udziału na dogo lub e-sznaucerach :) Quote
Kashdog Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Justa napisał(a):Ależ one wielkie :mdleje: Tak samo zareagowałam jak zobaczyłam te zdjęcia :crazyeye: Jeszcze niedawno oglądałam filmiki takich małych niedorajdek. Ale muszę powiedzieć, że bardzo ładnie rosną:loveu: Quote
weszka Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 [quote name='eria']Bo potem już pewnie nie będziemy widywać jak się rozwiają :( Chyba,że nakłonisz domki do aktywnego udziału na dogo lub e-sznaucerach :) Domki wybiorę tylko takie, które m.in. "przysięgną własną krwią" utrzymywać stały kontakt ;) (no do tego jest jeszcze podpisywana umowa hihi). Jeśli nawet nie przez dogo czy e-sznaucery to mailowo fotki muszą być i już. Umarłabym z niepewności i tęsknoty gdybym nie wiedziała co u moich piesków ;) Oj macie rację, rosną jak na drożdżach, a czas tak zasuwa że nawet Kijoła stwierdził ostatnio że przecież dopiero pieski były takie małe że jak siedział w kojcu to miał ręcznik na kolankach żeby mu się spadły. A teraz ledwo je dźwiga ;) Pochwalę się teraz. Oto jakie cudne wyprawkowe obróżki i smyczki dostaną: Quote
Saththa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ile czasu je wybierałaś ?evil_lol:?:) Czy juz wczesniej wybrane od razu?:) Quote
weszka Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Baaaardzo długo je wybierałam. Biedna Tania już chyba miała mnie dość hihi ;) Quote
Tekla64 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 no kto by nie chcial w takiej odjazdowej obrozy ze smycza tych slicznych szczylkow sznupich???? ja chcialabym na szczylach je zobaczyc zrobisz takie cudne zbiorowe zdjecie??? na smyczach??? wiesz o czym mowie ale chyba Kijek ich wszytskich nie utrzyma juz wiec moze siostra hihih piekne sa te wyprawkowe akcesoria Quote
Saththa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='Tekla64']no kto by nie chcial w takiej odjazdowej obrozy ze smycza tych slicznych szczylkow sznupich???? ja chcialabym na szczylach je zobaczyc zrobisz takie cudne zbiorowe zdjecie??? na smyczach??? wiesz o czym mowie ale chyba Kijek ich wszytskich nie utrzyma juz wiec moze siostra hihih piekne sa te wyprawkowe akcesoria Oooooo to to Tekla ja wiedziałam, ze Ty masz zawsze cudne pomysły :loveu::) Quote
eria Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 popieram pomysł Tekli ! :) wyprawki są prześliczne!!!! Quote
weszka Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Postaram się spełnić ową wyrafinowaną prośbę choć nie wiem czy to się uda :D Quote
Culineo Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 o jejku jakie śliczne obróżki ! :loveu: popieram zdjęciowy pomysł :D Quote
Doginka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Weszuniu, musi się udać, bo to super pomysł, a i Ty będziesz miała super pamiątkę zdjęciową;-) Quote
gusia1972 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 ten sam wzór miałam dla Vivki na początek :) strasznie szybko rosną te szczeniaki :) Quote
weszka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Krasnalki idealne dla psich krasnalków ;) Szczeniaki rosną szybko to prawda ale to właśnie tak ma być. Są słodziaki kochane, można godzinami z nimi siedzieć, bawić się, obserwować ale co by nie mówić przy takiej bandzie jest też mnóstwo pracy, zamieszania, wydatków, sporo to kosztuje tez emocjonalne (głównie chodzi o dobór nowych domów) itd. Rytm dnia i życia jest wywrócony do góry nogami, cała logistyka pod te małe pieski. I okres jaki są z nami jest taki akurat żeby sie nimi nacieszyć ale nie zwariować ;) W sam raz żeby jak się je wyda, wypłacze za nimi, odchoruje rozstanie, zacząć planować następne i tęsknić do tego całego cyrku :) Quote
Doginka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Dlatego ja mam samce, bo nie umiałabym oddać szczyli:lol: Quote
Recommended Posts