Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hanna R. napisał(a):
https://lh4.googleusercontent.com/-kYPQez_i4Fg/TjMPi6B52JI/AAAAAAAAIL8/HFunnF1XVuQ/s576/DSC_0118.JPG

Prześliczne !

Szkoda, że nie mogę mieć takiego szczeniaczka ...

PS Wojtek pozdrawia . :bye:

Cieszę się, że słodziaki się podobają :)
Skoro nie ;) to ja też żałuję bo szczeniak miałby "życie jak w Madrycie".
Również pozdrawiam Wojtka!

Dla meldunku pieski skończyły dziś 7 tyg. :) Są słodkie i śliczne i kochane i w ogóle, a ja już drżę na myśl, że niedługo przyjdzie się z nimi rozstawać...

Posted

nooo to niedługo juz naprawde nie długo... Od 8 tygodnia tak? To masz jeszcze przynajmniej 7 dni na cieszenie się nimi, jak i my na cieszenie się Twoimi opisami;)

Posted

weszka napisał(a):
To będzie jednak dłużej niż 7 dni ;) Jeszcze się nimi wszyscy nacieszymy!

Nooo to ja prosze baysmy i my się nacieszyć mogli... Zdjęcia :lol:

Posted

Tekla64 napisał(a):
Sandra pogania a sama .... nie ma czasu hihihi

ale ale sznupeczki cudnie rosna a mlody jest niesamowity

na zdjecia i tak czekamy za kazdym razem

Nooo ale zdjęcia już sa przeca... a poza tym to inna historia jest bo Tazzman ode mnie sie nie rusza a Silverki pójdą w świat:)

Posted

Weszka Ty foć jak najwięcej w tych ostatnich dniach !!!!!! Bo potem już pewnie nie będziemy widywać jak się rozwiają :( Chyba,że nakłonisz domki do aktywnego udziału na dogo lub e-sznaucerach :)

Posted

Justa napisał(a):
Ależ one wielkie :mdleje:

Tak samo zareagowałam jak zobaczyłam te zdjęcia :crazyeye:
Jeszcze niedawno oglądałam filmiki takich małych niedorajdek. Ale muszę powiedzieć, że bardzo ładnie rosną:loveu:

Posted

[quote name='eria']Bo potem już pewnie nie będziemy widywać jak się rozwiają :( Chyba,że nakłonisz domki do aktywnego udziału na dogo lub e-sznaucerach :)

Domki wybiorę tylko takie, które m.in. "przysięgną własną krwią" utrzymywać stały kontakt ;) (no do tego jest jeszcze podpisywana umowa hihi). Jeśli nawet nie przez dogo czy e-sznaucery to mailowo fotki muszą być i już. Umarłabym z niepewności i tęsknoty gdybym nie wiedziała co u moich piesków ;)

Oj macie rację, rosną jak na drożdżach, a czas tak zasuwa że nawet Kijoła stwierdził ostatnio że przecież dopiero pieski były takie małe że jak siedział w kojcu to miał ręcznik na kolankach żeby mu się spadły. A teraz ledwo je dźwiga ;)

Pochwalę się teraz. Oto jakie cudne wyprawkowe obróżki i smyczki dostaną:

Posted

no kto by nie chcial w takiej odjazdowej obrozy ze smycza tych slicznych szczylkow sznupich????

ja chcialabym na szczylach je zobaczyc zrobisz takie cudne zbiorowe zdjecie??? na smyczach??? wiesz o czym mowie ale chyba Kijek ich wszytskich nie utrzyma juz wiec moze siostra hihih

piekne sa te wyprawkowe akcesoria

Posted

[quote name='Tekla64']no kto by nie chcial w takiej odjazdowej obrozy ze smycza tych slicznych szczylkow sznupich????

ja chcialabym na szczylach je zobaczyc zrobisz takie cudne zbiorowe zdjecie??? na smyczach??? wiesz o czym mowie ale chyba Kijek ich wszytskich nie utrzyma juz wiec moze siostra hihih

piekne sa te wyprawkowe akcesoria

Oooooo to to Tekla ja wiedziałam, ze Ty masz zawsze cudne pomysły :loveu::)

Posted

Krasnalki idealne dla psich krasnalków ;)
Szczeniaki rosną szybko to prawda ale to właśnie tak ma być. Są słodziaki kochane, można godzinami z nimi siedzieć, bawić się, obserwować ale co by nie mówić przy takiej bandzie jest też mnóstwo pracy, zamieszania, wydatków, sporo to kosztuje tez emocjonalne (głównie chodzi o dobór nowych domów) itd. Rytm dnia i życia jest wywrócony do góry nogami, cała logistyka pod te małe pieski. I okres jaki są z nami jest taki akurat żeby sie nimi nacieszyć ale nie zwariować ;) W sam raz żeby jak się je wyda, wypłacze za nimi, odchoruje rozstanie, zacząć planować następne i tęsknić do tego całego cyrku :)