Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']I co? Tyle? Mało ;)

A ta fota mnie rozłożyła na łopatki :) http://img825.imageshack.us/img825/5613/csc0066.jpg

No tyle. Ni ma więcej z dziś.
Powiem że ta fota to mi się udała :) zupełnie przypadkiem zresztą.

[quote name='marako']Pięknie rosną maluszki. Czy już widać, które bardziej do taty, a które do mamy podobne? Może ktoś z obecnych zainteresowanych zachęci się z czasem do pokazywania na ringach mimo, że tego nie planuje.

A Furla, tzn. jej właściciele nie chcą powiększyć stada?

marako póki co jeden niebieski piesek to całkiem typ taty i dziadka od strony taty - krótki, jasny, mocny. Jak zrobię fotki w postawie to sama zobaczysz.
Chcieć to pewnie że by chcieli ale trochę nam się tu życie pokomplikowało jeśli chodzi o rodzinę Furli i nie jest to możliwe. Trzeba będzie obejść się smakiem.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
tam jeden nie ma ogonka czy już mi całkiem na wzrok siadło ? :)
albo nie umiem czytać i gdzieś nie doczytałam :lol:

Owszem nie ma.

Posted

Ano są z nich krejzole ;) żrą się, szarpią, szczekają, ganiają aż do upadłego. Później śpią po kątach, a następnie dawaj od nowa :)

Chłopak ma skopiowany ogonek bo zaszła taka uzasadniona potrzeba i od razu proszę ewentualnych "fanatyków" od powstrzymania się od komentarzy i dyskusji na ten temat ;)

Posted

weszka napisał(a):
Ano są z nich krejzole ;) żrą się, szarpią, szczekają, ganiają aż do upadłego. Później śpią po kątach, a następnie dawaj od nowa :)

Chłopak ma skopiowany ogonek bo zaszła taka uzasadniona potrzeba i od razu proszę ewentualnych "fanatyków" od powstrzymania się od komentarzy i dyskusji na ten temat ;)

nie no jak była potrzeba to ok, wierzę Ci :) czyli jak rozumiem nie powiesz jaka to była potrzeba? :lol:

Posted

weszka napisał(a):
Nie jest to żadna tajemnica tylko nie chcę prowadzić dyskusji na ten temat. Potrzeba uzasadniona medycznie. Miał uszkodzoną końcówkę ogona.

a tak co do ogonów to czy twoje dziewczyny też tymi ogonami tak biczują jak się cieszą ?:D