weszka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Dzisiaj mam rodzinny filmik :) [video=youtube;pJxExCuNz08]http://www.youtube.com/watch?v=pJxExCuNz08&feature=youtu.be[/video] Quote
malawaszka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 hahaha Vester jak nawiedzona - ogon stale w ruchu, mleka jeszcze nie dostała? :lol: świetne są :loveu: Quote
zerduszko Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ciotka się sprawdza w swojej roli :) malawaszka napisał(a):hahaha Vester jak nawiedzona - ogon stale w ruchu, mleka jeszcze nie dostała? :lol: Noo, ta to ma powody, zeby sie z dzieciarni cieszyć, nie to co mamuśka ;) Jak u ludzi :D Quote
weszka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 malawaszka napisał(a):hahaha Vester jak nawiedzona - ogon stale w ruchu, mleka jeszcze nie dostała? :lol: świetne są :loveu: Vesper najchętniej by tam cały czas z nimi siedziała ;) właśnie codziennie sprawdzam czy przypadkiem nie ma mleka ;) Ale póki co cycuszki malutkie dziecinne ;) i niech tak zostanie! Quote
weszka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 zerduszko napisał(a):Ciotka się sprawdza w swojej roli :) Noo, ta to ma powody, zeby sie z dzieciarni cieszyć, nie to co mamuśka ;) Jak u ludzi :D Ciotka jeszcze będzie miała okazję się wykazać jak maluchy ruszą na łapkach ;) Dopiero się będzie działo! Mamuśka jest dobra ale dla niej dzieci to chyba obowiązek bo i karmić trzeba i czyścić i pilnować i w ogóle cały dzień psiej pracy. A Vesper ma atrakcję - jak to ciocia ;) wpadnie, pobawi się i idzie do swoich zajęć hehe Quote
Culineo Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Vesperce się mało tyłeczek nie urwie :D hiih a maluchy cudaśne :loveu: jak łapa suczydła :D Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Dirki walneła białą(?) jak siadała nie dobra ;) Widziałam na FB. CUDOWNIE!! Ahhh :iloveyou: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Filmik rewelacja , weszko jak Ty oddasz komuś te maluszki ? Quote
Hanna R. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Są cudne. Podglądam cały czas - ale dzisiaj filmik zmusił mnie do werbalnego wyrażenia zachwytu :loveu: Quote
Culineo Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Saththa napisał(a):Dirki walneła białą(?) jak siadała nie dobra ;) co za wyrodna matka :diabloti: Quote
weszka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Saththa napisał(a):Dirki walneła białą(?) jak siadała nie dobra ;) Widziałam na FB. CUDOWNIE!! Ahhh :iloveyou: Oj tam, lekko ją tyknęła ;) Gorzej się czasem na kimś uwali :D Rudzia-Bianca napisał(a):Filmik rewelacja , weszko jak Ty oddasz komuś te maluszki ? No to będzie tragedia jakaś... Hanna R. napisał(a):Są cudne. Podglądam cały czas - ale dzisiaj filmik zmusił mnie do werbalnego wyrażenia zachwytu :loveu: Bardzo nam miło :):):) klaudusia0219 napisał(a):co za wyrodna matka :diabloti: No wiesz?! Dirki jest słodką mamą, a że duża i ciężkawa to czasem się jej gdzieś źle wyceluje ;) Quote
Culineo Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 weszka napisał(a): No wiesz?! Dirki jest słodką mamą, a że duża i ciężkawa to czasem się jej gdzieś źle wyceluje ;) hihi mamy za mało dowodów w postaci zdjęć, żeby wiedzieć napewno co u maluszków i ich mamy... :siara: Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Oj tam, lekko ją tyknęła ;-) Gorzej się czasem na kimś uwali :-D No wtedy zdecydowanie;) Często jej się zdarza? podejrzewam, że nie;) Quote
weszka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 klaudusia0219 napisał(a):hihi mamy za mało dowodów w postaci zdjęć, żeby wiedzieć napewno co u maluszków i ich mamy... :siara: Noo bez przesady ;) Saththa napisał(a): Często jej się zdarza? podejrzewam, że nie;) Powiedzmy, że czasem się zdarza ;) Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 weszka napisał(a): Powiedzmy, że czasem się zdarza ;) Biedna musi byc zmęczona;) Cały czas uważac na dzieciaki;) Quote
Doginka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Hahaha, nadprogramowe szczenię?:hmmmm: https://lh6.googleusercontent.com/-zrlX0bjor78/Tf0GLHvggbI/AAAAAAAAHv8/HbCN7FSlmwU/DSC_0473.JPG Filmik świetny jest:loveu: Quote
Fides79 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 no Vesper daje czadu, hi hi hi a maluchy to takie pełzające piszczałki :loveu::loveu: Quote
gusia1972 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 sorry za off ale dwa szczeniaki potrzebują pilnie DT http://www.dogomania.pl/threads/209839-Dwa-szczeniaki-w-typie-owczarka-szukaj%C4%85-domu! Quote
marako Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Umiliłaś mi dziś pracę, dzięki. Obejrzałam kilka razy film i jestem zachwycona tym, jak Vesperka traktuje maluchy i nimi samymi oczywiście. Dirki ma chwilę oddechu, ale kontroluje sytuację. Jak ktoś wchodzi do gabinetu, to gęba mi się cieszy od ucha do ucha, a ludziska myślą, że to na ich widok, haha. Quote
weszka Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Mam nowe filmiki z mamuśkami :loveu: [video=youtube;-qDkpViltQg]http://www.youtube.com/watch?v=-qDkpViltQg[/video] [video=youtube;_q_YVWvD52A]http://www.youtube.com/watch?v=_q_YVWvD52A[/video] Quote
malawaszka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 absolutnie fantastyczne!!!!!!! :loveu: brak mi słów z zachwytu :oops: hahah w końcówce drugiego filmu Vesperka chciała spróbować mleczka??? :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Filmiki cudne , wielka tylko szkoda ze z podkładem muzycznym zamiast ciamkania i fuczenia szczeniakowego:eviltong: Quote
zerduszko Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ale fajnie współpracują :) Nareszcie je rozrózniam, hihihi ;) Quote
Rumi. Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 jaka troskliwa ciocia Vesper :loveu: choć przez chwilę wydawało mi ię iż przygniotła jakiegoś szczyla w pierwszym filmiku. Ale małe już urosły :loveu: Quote
weszka Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 malawaszka napisał(a):absolutnie fantastyczne!!!!!!! :loveu: brak mi słów z zachwytu :oops: hahah w końcówce drugiego filmu Vesperka chciała spróbować mleczka??? :lol: Rzeczywiście widok jest cudny :) Eee chyba nie spróbować, raczej zabrać się za kolejną porcję wylizywania maluchów ;) Rudzia-Bianca napisał(a):Filmiki cudne , wielka tylko szkoda ze z podkładem muzycznym zamiast ciamkania i fuczenia szczeniakowego:eviltong: Dałam podkład bo ciamkania było mało, a głównie jakieś domowe odgłosy typu zmywarka i telewizor i moje szuranie przy kręceniu ;) zerduszko napisał(a):Ale fajnie współpracują :) Nareszcie je rozrózniam, hihihi ;) Hahaha no tak teraz ciężko się pomylić ;) Quote
Recommended Posts