Rudzia-Bianca Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Piękne :):):) a to szczególnie mi się podoba :) https://lh3.googleusercontent.com/_dq1sC4uJEj0/Tcb5TWBr0xI/AAAAAAAABfY/HqHKXR836b0/s720/IMG_3826.JPG Quote
Tekla64 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 ooo a to panienka sie wyrabia na dominatora? a nie jest to zwiazane z cieczka i ciaza Drkulca???? bo dyc przedtem taka nie byla? no i ja tyz sie musze zaczac przygladac Donie bo po cieczce tyz troche krzywa sie robi samowladna ze tak powiem i .... no ale bedzie dobrze baby rozne humory maja Quote
AnkaG Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Vespusia rządzi światem :) Czekamy na wieści o brzucholku :) Quote
weszka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='malawaszka']no nieee to Vesper taki chuligan jest? :lol: Zdarza się jej pokazać mroczną stronę :diabloti: [quote name='eria']http://img808.imageshack.us/img808/9162/dsc0003o.jpg Dirulek w tym różu wymiata ! Powinna się nie rozstawać z tą obróżką :) Kadi przesłodka. Furla najlepiej wypada w połączeniu z Kijusiem,świetny duet stanowią! Masz rację eria! Dirki w tej obroży najładniej wygląda. Ma ich kilka ale ta jest stworzona do niej :loveu: No i mam z nią związane miłe wspomnienia :p Kadi jest taka :loveu: A Furla jak to Furla. Wariatka, najlepiej czuje się wygłupiając się z Kijołem :lol: Są na tym samym poziomie hihi [quote name='Rudzia-Bianca']Piękne :):):) a to szczególnie mi się podoba :) https://lh3.googleusercontent.com/_dq1sC4uJEj0/Tcb5TWBr0xI/AAAAAAAABfY/HqHKXR836b0/s720/IMG_3826.JPG Fajnie dostać takie ładne fotki :) [quote name='Tekla64']ooo a to panienka sie wyrabia na dominatora? a nie jest to zwiazane z cieczka i ciaza Drkulca???? bo dyc przedtem taka nie byla? no i ja tyz sie musze zaczac przygladac Donie bo po cieczce tyz troche krzywa sie robi samowladna ze tak powiem i .... no ale bedzie dobrze baby rozne humory maja Panience tak się porobiło z końcem zeszłego roku. W okrecie około-cieczkowym nieco jej się to wzmacnia ale ogólnie tak mieć będzie. Dorosła i nie uważa za stosowne zaprzyjaźniać się z każdym spotkanym psem. W sumie jakoś bardzo mi to nie przeszkadza ale staram się żeby nie wyskakiwała do ustawiania, niech olewa ale nie musi od razu z zębami skakać. Pod jej uroczym uśmiechem, radością i zapałem do robienia ze mną wszystkiego zawsze i o każdej porze dnia i nocy, kryje się też diableska natura i właściwie to całkiem mi się to w niej podoba :loveu: [quote name='AnkaG']Vespusia rządzi światem :) Czekamy na wieści o brzucholku :) Rządzić to jeszcze nie ale ma pewne zacięcie w tym kierunku :evil_lol: Do wieści o brzuszku coraz bliżej :cool3: [quote name='ahedok']Furla :loveu: Też mi atrakcja :diabloti::eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Do wieści o brzuszku coraz bliżej :cool3: Dawkowanie emocji to Twoja specjalność - ale wcale mi się to nie podoba ...;) Quote
Doginka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='weszka']...Doginko coś ci się na oczka chyba rzucił ten cz-s za bardzo hihi Choć na cz-s olbrzyma bym nie wybrzydzała...[/QUOTE] Powiedziałam tylko, że Twoje p&s na tle czarnego wygląda jak cz-s:lol: Olbrzymka cz-s tez bym chciała:loveu: Ciekawe kiedy go zatwierdzą w FCI:hmmmm: Quote
weszka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Miło mi poinformować, że na początku czerwca spodziewamy się szczeniaczków z następującego skojarzenia: mamusię dobrze znacie to nie przestawiam, za to tatusia owszem młody pies z rosyjskiej hodowli Gloris GENIAL GOTT zabawowy ;) a to wspólne zdjęcia małżeńskie ;) Quote
eria Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 aaaaaaa nareszcie oficjalne info!!!!!!! GRATULACJE OGROMNE! Tatuś cudny, widać ,że młody ,trochę mu masy jeszcze brakuje moim zdaniem, ale bardzo bardzo obiecująco wygląda :) Quote
weszka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Dziękujemy eria :) Tak, tatuś jeszcze szczuplak ale ma dopiero 2 lata więc ma prawo. Byłyśmy na USG i w środku siedzi kilka małych Dirulco-Ivanów :) Quote
wilczy zew Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 No właśnie miałam pytać o klatę małżonka,bo przy żonie jakaś mizerna. Quote
weszka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Klata w rozwoju ;) Dirki w jego wieku też była dwuwymiarowa ;) Quote
ahedok Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 tatuś ładniutki, ale Dirkii bez porównania bardziej udana :loveu: a ile mniej więcej tych małych? Quote
weszka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 ahedok napisał(a):tatuś ładniutki, ale Dirkii bez porównania bardziej udana :loveu: a ile mniej więcej tych małych? Urody Dirki odmówić nie można to prawda ;) Ciężko powiedzieć ile - kilka ;) W jednej części w polu widzenia USG były na pewno 3 obok siebie i 2 osobno. Przykładając głowicę z drugiego boku też było widać jakieś chyba 3 ale to mogą być te same więc ciężko podać ilość. W każdym razie ciąża mnoga :) Quote
Culineo Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 weszka napisał(a): Ciężko powiedzieć ile - kilka ;) W jednej części w polu widzenia USG były na pewno 3 obok siebie i 2 osobno. Przykładając głowicę z drugiego boku też było widać jakieś chyba 3 ale to mogą być te same więc ciężko podać ilość. W każdym razie ciąża mnoga :) czyli wesoło będzie tak czy siak :evil_lol: GRATULACJE !!!!!!!!!! :iloveyou: Quote
Fides79 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 GRATULACJE, fantastyczne wieści :multi: najważniejsze, że Dirul dobrze sie czuje i żeby maluszki były zdrowe, a ile ich bedzie to na razie kwestia drugorzędna :p a szacowny małżonek Iwan, bardzo przystojny, ciut drobniejszy owszem, ale Dirki przypadl do gustu i to sie liczy ;) Quote
Doginka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Pasują do siebie, śliczna z nich para:loveu: Szczyle też będą z tego śliczne:lol: Quote
AnkaG Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Gratki :) Ale tatuś ma fajne ciemne pyszczydełko :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 A adoptujesz mnie na czerwiec :) Gratuluję serdecznie i czekamy niecierpliwie na ten wielki dzień . Dirulku Mamuśko uważaj na siebie śliczności :) Quote
malawaszka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 on tak dzieciuchowato wygląda a nie tatusiowato :lol: słodziak :loveu: zdrowie Dirki i maluszków :drinking: Quote
zerduszko Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Gratulacje :) Jakby tak było 8 szczeniaków, ach już Ci nie zazdroszczę ;) Będziesz miała co robić, hihihi :P Ale mam nadzieję, że nas zasypiesz zdjęciami. Quote
jambi Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='ariss']a o Totka już nikt się nie martwi, że zamknięty?:diabloti: a bo tego weszka nie napisała! a arissowe dziecię średniakowe - cuuuuuuudnneeeeeeee :loveu: i w sumie juz pisałam, ale nie tu, więc mogie jeszczjo raz ;) przystojny ten rosjanin :p a ta fotka jest nieprzyzwoita:eviltong:... http://img594.imageshack.us/img594/689/ivan4.jpg :razz: Quote
Tekla64 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 no slonce serdeczne gratulacje !!!! Papi krociutki zwart fajny a dorosnie jeszcze w mase bedzie piekny jeszcze bardziej no z 8 to powinnas sie cieszyc jak glupia bo z duzych iliosci to sa ..... no wieksze problemy ale fajnie nzaczy ze juz nie za dlugo bedziemy podziwiac masze szczyle w nadmiarze bo chyba nas nie znaiedbasz?! ciesze sie bardzo Quote
Recommended Posts