Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ten mały jest świetny:loveu::loveu::loveu: jak dorośnie to go baby będą rozrywały, bo takiego ze złotym sercem ze świecą szukać:lol:

Posted

Kilka dni nas nie było bo byłyśmy z Dirki na wycieczce u jej męża :razz: Jeśli wszystko poszło jak należy (a mamy głęboką nadzieję że tak!) to w czerwcu będzie u nas wesoło :evil_lol: Więcej szczegółów za jakieś 3 tyg. kiedy ciąża będzie potwierdzona.

A póki co szykujemy Vesperkę na jutro na wystawę do Zabrza.

Posted

weszka napisał(a):
Kilka dni nas nie było bo byłyśmy z Dirki na wycieczce u jej męża :razz: Jeśli wszystko poszło jak należy (a mamy głęboką nadzieję że tak!) to w czerwcu będzie u nas wesoło :evil_lol: Więcej szczegółów za jakieś 3 tyg. kiedy ciąża będzie potwierdzona.

A cóż to za wieści cudne :)
Trzymam kciuki z całych sił a psiny łapeczki zaciskają za cudowne szczeniątka :)

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
A cóż to za wieści cudne :)
Trzymam kciuki z całych sił a psiny łapeczki zaciskają za cudowne szczeniątka :)

Ano takie nietypowe wieści ;) A wasze ludzko-psie kciuki zawsze się przydadzą :)

Posted

weszka napisał(a):

Na pewno poszło dobrze i w wakacje będziesz miała demolowane mieszkanie przez 7
wspaniałych:loveu::loveu::loveu: ilość suczek i piesków wybierz sobie sama ale ja już mówię, że będzie 7:evil_lol:

a kawaler jest piękny:loveu::loveu::loveu:

i mam małą prośbę, zrób fotkę średniej czarnej suczce młodzieżowej, bo musze zobaczyć jak wygląda konkurencja:diabloti:

ja trzymam kciuki za wystawę, bo za nic innego nie muszę;)

Posted

Łooo to ja nie zakodowałam o wystawie bom się na szczeniorkach skupiła :D

To wiec ja 3mam kciuki za jutro aby się stało tak jak chcesz bo ja nie wiem co tam potrzebujecie z tej wystawy :)

Posted

No no! Ale nowina! Gratulacje dla Panny Młodej! To miałyście przeżycia!
Małżonka fotki nie mogę się doczekać, ale oczywiście będę przez stosowny czas ćwiczyć cierpliwość . Dirki w każdym razie to super dziewczyna, a chyba znalazłaś godnego chłopaka - maluchy bedą miodzio.

Do Zabrza zgłosiłam Hondę, ale niestety jutro jestem na kursie i wystawiać ją będzie mój syn (jeszcze mniej obeznany ode mnie z ringiem). Wynik więc niepewny, zwłaszcza, że konkurentka zapowiada się nieźle (sądząc po jej rodzicach, bo jej samej nie widziałam jeszcze). Na wszelki wypadek poproszę też, żeby moi cyknęli zdjęcia czarnych średniaczek i dużych pieprzaczek; jadą z Hondą w trójkę, więc mają czas.

Posted

marako napisał(a):
Na wszelki wypadek poproszę też, żeby moi cyknęli zdjęcia czarnych średniaczek i dużych pieprzaczek; jadą z Hondą w trójkę, więc mają czas.

:calus::Rose::calus:

Posted

weszka napisał(a):

Wow, Weszko, ale nowiny:multi: Trzymam kciuki za to krycie, a ty potrzymaj kciuki za krycie Gordonkowe;-):thumbs:
Za wystawę też mocno zaciskam:thumbs:

Posted

O ja cieee właśnie sobie wyobraziłam jak 7(:diabloti::diabloti:) szczeniorów rozłazi Ci się po mieszkanku i już tego nie zazdroszczę ! :D
Na wystawie pewnie się zobaczymy,Vesperkę wymiziam, ale nie ufocę bom bez aparata :shake:.

Posted

eria napisał(a):
O ja cieee właśnie sobie wyobraziłam jak 7(:diabloti::diabloti:) szczeniorów rozłazi Ci się po mieszkanku i już tego nie zazdroszczę ! :D
Na wystawie pewnie się zobaczymy,Vesperkę wymiziam, ale nie ufocę bom bez aparata :shake:.

eria te szczeniaki to domów będą potrzebować, pewnie zaraz komitet kolejkowy się utworzy ;) ( wiem wiem nie krzycz tak sobie pomyślałam ;) )

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
eria te szczeniaki to domów będą potrzebować, pewnie zaraz komitet kolejkowy się utworzy ;) ( wiem wiem nie krzycz tak sobie pomyślałam ;) )

taki pieprzaczek mógłby być, ale ja to jednak klasyczną czerń wolę ;)
Vesprzaczka cudnego słodkiego wymiziałam, ale występu nie widziałam, bo Olga bidna trochę się musiała naczekać jeszcze ;)

Posted

eria napisał(a):
taki pieprzaczek mógłby być, ale ja to jednak klasyczną czerń wolę ;)
Vesprzaczka cudnego słodkiego wymiziałam, ale występu nie widziałam, bo Olga bidna trochę się musiała naczekać jeszcze ;)

Aaaaaaaaa, to na wyniki musimy poczekać;-)

Posted

no najszybciej mam nadzieje dowiemy sie co na wystawie a na reszte cierpliwie poczekamy hihihi
dobrze bedzie napweno wesolo ale i pracowicie hihihi
ciesze sie!!!!

marako
za was tyz trzymam