Asia_Klero Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Całe szczęście psiaki domki znajduja..:)szkoda tylko,że przychodzą do schroniska kolejne:( Quote
BlackSheWolf Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 no niestety :( tak bardzo bym chciała aby schroniska nie musialy istniec... :( Quote
BlackSheWolf Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 no ale ja nie mieszkam w Łęczycy... i u mnie w mieście zbieraja na inny schron, który dla mnie jest "umieralnia psów" a nie schronem :( taki tam ścisk i wogóle :( Quote
Mysia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 najlepsze schronisko to takie które nie istnieje :roll: Quote
Mysia_ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 nawet jak jest ścisk to schronisko nie musi być umieralnią :shake: Wszystko zalezy od ludzi , którzy tam pracują.... A czemu nie jesteś wolontariuszką w Twoim miescie? Quote
BlackSheWolf Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 tzn to drugie schronisko tez nie jest u mnie w miescie ;) a bo jest dalej i jakos tak.. Quote
Mysia_ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 BlackSheWolf napisał(a):tzn to drugie schronisko tez nie jest u mnie w miescie ;) a bo jest dalej i jakos tak.. aha, skoro jest dalej no to masz wytłumaczenie ;) Quote
Asia_Klero Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wszystkim wolontariuszom zdrowych i wesolych swiat,a psiakom i kociakom szczescia w zyciu....;) Quote
Mysia_ Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Kochani :loveu: Wesołych Świąt ;) Aby nigdy Wam nie brakło sił do pomocy w Waszych schroniskach :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Dołączam się do życzeń - Wolontariusze! Wesołych Świąt! To w nas drzemie nadzieja! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Właśnie Wesołych i zdorwych Świąt dla wszystkich wolontariuszy!! aby nasza praca nie szła na marne... i nasze psiaki znalazły zawsze domek! a także duuużo uśmiechu w nowym 2008 r :) Quote
lisiaczek90 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Zdrowych,pogodnych i radosnych Świąt oraz szczęśliwego roku 2008 Quote
Marmir Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Witam wszystkie wolontariuszki ,życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,samych szczęśliwych dni i udanych adopcji. Szukam wolontariuszek ze schroniska "Promyk" w Kokoszkach koło Gdańska .Jeśli jest ,to bardzo proszę o kontakt nr.gg 4949826 pozdrawiam :bye: Quote
BlackSheWolf Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 a spoko :) ja dziś nie mogłam być w schronie :( ale może będę mieć darmowe autobusy... bo teraz zdrożały... 5 zł w jedna stronę ;( Quote
Mysia_ Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Asia_Klero napisał(a):Dobrze ze mam miesieczny:D:D:D za dobrze Ci w życiu :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 jasne jasne mamuska:D:D ty sie nie oddzywaj na temat biletów:P Quote
Mysia_ Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ja teraz będę musiała kupować miesięczny i to niestey nie tak jak Ty ulgowy :roll: Quote
Asia_Klero Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Podobno kwartalny sie bardziej oplaca...ale ja tam sie nie znam:P noo ja mam miesieczny ulgowy autobusowo tramwajowy ale na 2 miasta;) Quote
Mysia_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Asia_Klero']Podobno kwartalny sie bardziej oplaca...ale ja tam sie nie znam:P noo ja mam miesieczny ulgowy autobusowo tramwajowy ale na 2 miasta;)[/quote] a nie musisz na więcej, jak dojeżdżasz do Katowic? :roll: Quote
BlackSheWolf Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ja w sobote się dowiem.. może udało sięzałatwić bilety... eh... a jesczze teraz podrożały... :[ Quote
Mysia_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Asia_Klero']Chyba nie:D[/quote] Ty się tu nie ciesz, tylko zabieraj tyłek i do schroniska :eviltong: Quote
Recommended Posts