sleepingbyday Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 żartujesz chyba. za takie grosze chcesz taka modelkę??? skenra.... Quote
rwpb Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Do wieczora daleko, zobaczymy jak to się rozwinie. :diabloti: Quote
Dacote Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Nawet nie wiesz, jak mi się podobają, SBD. Ale ja mam dopiero 11 lat, wszystkie za duże w biuście:( Quote
rwpb Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Tosa_Inu&Husky, kiedyś przeca będą dobre, poczekają. Quote
MagdaH Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 sleepingbyday napisał(a):w kremowej w czarne kwiaty. boska jest, sama bym ją chciała, tylko mi w cycu brakuje. wiązana pod biustem. Dołożę Ci z moich...Ostatnio TZ POMAGAŁ!!!!!!:crazyeye: pranie wysuszone składać, jak zobaczył mój cycnik, to stwierdził, ze w jednym namiocie może zamieszkać a w drugim auto zaparkować. Przyklasnęłam, ze mu sie dowcip udał, a on ze na poważnie:shake: Quote
rwpb Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 sleepingbyday napisał(a):żartujesz chyba. za takie grosze chcesz taka modelkę??? skenra.... Jak nie, to nie. Kupiłem bez modelki :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 tosa inu, dla ciebie też coś wymysluimy. mam 3 wory ubrań do sprzedania na bazarkach ;-). rwpb, modelka powiedziałą, ze szczecin za daleko..... Quote
rwpb Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Taaaa Szczecin to może tak, ale ja jestem prawie Szczecin Quote
sleepingbyday Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 prawie szczecin, czyli kraków ;-)? Quote
Kika9004 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ludzie są okrutni!! Jak to możliwe, że podcinają skrzydła osobom, które chcą pomóc! Zamiast pomóc, podziękować wolontariuszom, że są, że pomagają to jeszcze utrudniają :( Czasami chce się tylko zamknąć na wszystkich, mieć każdego w dupie i przestać pomagać :( Często to ponad siły ;( ... ... ... Czy warto? Cały czas pomagasz, ganiasz by psiaki dom znalazły a do schroniska znów i znów trafiają kolejne bidy. Dasz adopcji jednego, a na jego miejsce wlatują dwa lub trzy :( To zamknięte koło :( Quote
Dacote Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 sleepingbyday napisał(a):tosa inu, dla ciebie też coś wymysluimy. mam 3 wory ubrań do sprzedania na bazarkach ;-). [...] Super, zapytamrodziców;) Jak się zgodzą, to zalicytuję, ewentualnie poproszę ich o to na Święta:-P Quote
sleepingbyday Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 raczej po świetach. nie dam rady teraz ... Quote
rwpb Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 sleepingbyday napisał(a):prawie szczecin, czyli kraków ;-)? My z Atosem potrafimy pojechać sobie na łykend nawet ponad 400km. Gdańsk, Uciechów koło Dzierżoniowa to dla nas pestka. Jeżeli prezentacja tej sukienki była by w Krakowie, to pewno byśmy też tam trafili. Kika9004, to jest właśnie człowieczeństwo i właśnie tym różnimy się od zwierząt Tosa_Inu&Husky, tylko nie pisz oficjalnie na którym bazarku będziesz kupować, bo się skończy jak ten z modelką :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 przekonałes mnie, przekażę modelce... tylko co? propozycję? czego? Quote
rwpb Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jak byłaby prezentacja to pewnie u cena byłaby inna Quote
sleepingbyday Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 prezentacja była - w róznych odsłonach, w róznych ubtraniach, bluzkach... natomiast prezentacji ciebie jakos nie było i sie wzbraniasz, mimo próśb :-) Quote
rwpb Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Próbowałem dojechać na prezentację, ale: Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 to nie ty!!!! atosa nie ma!!! oszukujesz.... ;-) Quote
Dacote Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 SBD, a kiedy tata będzie mógł coś dla mnie licytować?:evil_lol: Byliście już w mojej wolonariuszowo-wężowej galeryji? Jeśli nie, to jazda:diabloti: Quote
rwpb Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ktoś w końcu musi panować nad sytuacją i Atos został w domu :evil_lol: [quote name='Tosa_Inu&Husky']Byliście już w mojej wolonariuszowo-wężowej galeryji? Jeśli nie, to jazda:diabloti: Gdzie się nie obrócę, wszędzie te reklamy :shake: Dzisiaj na spacerku spotkaliśmy Mikołaja :multi::multi: Zaparkował swój pojazd pod drzewkiem: A potem zajął się wyszukiwaniem prezentów: :diabloti: Quote
Dacote Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='rwpb']Gdzie się nie obrócę, wszędzie te reklamy :shake: Przyzwyczajaj się i właź:diabloti: [quote name='rwpb']Dzisiaj na spacerku spotkaliśmy Mikołaja :multi::multi: Zaparkował swój pojazd pod drzewkiem: http://www.rwpb.pl/atos/12368723_57.jpg A potem zajął się wyszukiwaniem prezentów: http://www.rwpb.pl/atos/12368723_56.jpg :diabloti: Mam nadzieję, że do mnie przyjdzie inny mikołaj:diabloti: P.S> Z jakiej strony bierzecie footy?:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 nowy bazarek w 2010, musze zamknąc poprzednie. tego mikołaja to ja za próg nie wpuszczę.... Quote
rwpb Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Za próg to on nie wejdzie do nikogo. Wjedzie kominem Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 wracając troche opkrężnie do tematu wątku, okrężnie, bo o złej stronie wolontariatu. czy zdarzyło sie wam, lub słyszeliście o przypadku "kradzieży" ds? przykładowo: prosisz kogos o wizyte przedadopcyjna w nie swoim mieście i ta osoba zachęca i namawia do innego psa, którego ma pod swoją opieką. i waszemu psu dom przepada. ja sie spotkałam z takimi sytuacjami. ale nigdy nie słyszałam, żeby ktos taka sprawę podniósł na forum. a to jawne świństwo. jeśli slyszeliście, to powiedzcie, jakie sa wasze motywy nie robienia rabanu? Quote
Recommended Posts