majuska Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Doktor od oczków ...może być ten do którego Matylda jeździ do Lublina?? Quote
sleepingbyday Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 też miałam skojarzenie z wielkim ptakiem. ale absolutnie nie pudzian. o ile pamietacie koordynację, posture i charakter wielkiego ptaka - to zupełnie inna niz pudzian bajka. a swoja droga miałam kiedys takie skarpety - masakra. koszmarnie zimno w palce, przez to -w całe stopy. Quote
Miśka84 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ale bedziesz miał przerabane :D Już ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
MagdaH Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 sleepingbyday napisał(a):też miałam skojarzenie z wielkim ptakiem. ale absolutnie nie pudzian. o ile pamietacie koordynację, posture i charakter wielkiego ptaka - to zupełnie inna niz pudzian bajka. a swoja droga miałam kiedys takie skarpety - masakra. koszmarnie zimno w palce, przez to -w całe stopy. A ja takie mam:p zielono-niebieskie z małą żabką na dużym paluchu:loveu: lubie je nosić, mam każdy palec w osobnej przegródce:evil_lol: Quote
majuska Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A ten od Mati to na AR przyjmuje, dr Balicki, jak chcesz to namiary na PW , za wizytę sie płaci. Quote
Rafal StWola Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dzięki CIotki ... na AR to mam chody .... a placić to nie problem ... choć nie myslę by bylo potrzebne :) Quote
gagata Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jeśli zdecydujesz się na J,Garncarza, to wiesz, że macie sie gdzie zatrzymac ;) Quote
Rafal StWola Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Gaciu to nie moj psiak tylko taki biedny z dogo ... nawet kurna nie wiem skąd .... dwuletni śliczny ale ponoc nie widzi ... trzeba sprawdzić ... Quote
gagata Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Słowo się rzekło -jak zdecydujecie się na Warszawe - zapraszam do siebie.:lol: Quote
Erazm Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Garncaarz jest definitywnie najlepszy, dla schroniskowych sa znizki, nie naciaga, jesli powie nie ma ratunku to tak jest Quote
majuska Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wczoraj byłam w Ustrzykach D. , zaczynaja się śliczne kolorki w Biesach i Czadach...;) Tylko słyszałam, że ma się pogoda mocno popsuć, ale z kolei może się tez jeszcze poprawić.... Póki co miłego weekendu:lol: I pamiętajcie, uważajcie na drogach... Quote
sleepingbyday Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 to ja też mam cos dla was :cool3: :evil_lol: Quote
halcia Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 No nie powiem:evil_lol::evil_lol:Wzajemnie. Quote
Rafal StWola Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ŚWIETNE SZPILUŚ :):):):) choć kotek ze spaloną misją ucieczki przez okno tez jest zajebi..... Quote
gagata Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 A mnie poza paniami w przyczepce dla trzody podoba się to: Quote
albiemu Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 a ja pozostaję załosna bo nic nie wkleję i co więcej zadaję się z Wami .... ehhh :D Quote
albiemu Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='sleepingbyday']szczyt lenistwa.... :shake: dokładnie tak! :p z dedykacją Quote
Recommended Posts