Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jezu. tu naprawde mozna sie wyżalić????
zaczyna mnie łapać przeziebienie, nie wiem, czy mnie nie wysla na zwolnienie, to cholera jeszcze będe trzymała długo wapory w głowie.... donnerweter...

mnie często trafia szlag, jak bardzo na dogo nie idzie sie dogadać.....
jak wiele osób zżera (nieuświadomiona często) ambicja, wyliczanie ilościowo pomocy, bezkrytyczne klękanie przezd czyimś działaniem ze względu na zasługi lub "zasługi", niechęć do pomocy pomagającym, niedotrzymywanie obietnic, obrażanie się za nic, przewrażliwienie na własnym punkcie, zamknięcie na krytykę (mimo deklaracji otwartości), działania pozbawione szacunku dla ludzkiego czasu, emocji i intelektu, oskarżanie o zanbiedbania jednych, a za ten sam błąd głaskanie po główce innych i pełne dla nich zrozumienie... mogłabym tak jeszcze sporo.

powiem wam, ze tak naprawdę, jako całość nie jesteśmy ani zgrani, ani fair wobec siebie, ani bezstronni.
za często zapominamy, że ludzie to też zwierzęta i tez należy im sie szacunek i zrozumienie.

chyba niemal każdy z nas ma na koncie coś co o nim źle świadczy... tu mnie boli jak jasna cholera.
dlaczego tak jest, tego nie moge zrozumieć. dlaczego tyle jadu tutaj siedzi? ktos ma jakąś hipotezę?

Posted

Sleeping...no to się wyżaliłaś;) Masz wiele, wiele racji....
Moja prywatna teoria ( możecie mnie wyśmiać ) jest taka, że na dogo za mało facetów jest, a same baby to wiecie jakie są...Dlaczego tak mało chłopów???:shake:

Posted

Poczytałam, co jak co, ale na dogo to strasznie razi...

Wczoraj w schronie jedna z wolontariuszek mi opowiadała jak ostatnio jeździły robić wizyty poadopcyjne, no i taka akcja: pies na łańcuchu upięty, obok jakaś stara przyzieleniała woda, do jedzenia chleb namoczony w mleku i pani ( właścicielka ) twierdzi, że u niej to psy mają jak w niebie, tyle psów juz przecież miała, specjalnie zawsze jeden chleb się dla psa kupuje i pies ma przecież budę....:shake: To przeświadczenie o stworzeniu psu raju na łańcuchu przy misce z chlebem jest tak mocno zakorzenione w tych półmóżdżkach ( głównie na wsiach, ale nie tylko ),że po prostu potrzeba lat świetlnych, żeby to wybić z tych łbów, żeby jeszcze " czarni" chcieli pomóc....:shake:

Posted

No cóz,za to pare imion męskich:evil_lol:Facetom sie pewnie dalej wydaje,ze sa stworzeni do wyzszych celów!A...gosc nadział mnie dzis,tzn.orzecholot na hak,do tej pory nadziewałam sie sama,Myslałam,ze tylko baby nie potrafia cofac:eviltong:

Posted

witaj sleepingbyday !!!!!!!!!!!!!!!

Wielki szacun zawsze do Ciebie kobito miałam i nie tylko ja!

Dogomania to coraz większe grono totalnie obcych sobie ludzi ... Garstka jedynie tych których łączy szacunek, szczerość, zrozumienie ...
W dogomaniackiej galerii osobowości ludzkich już nie jest brylantem wyjątkowość zwierząt. Jedynie zakompleksienie pokryte złudną pewnością siebie. Wymarzone miejsce na leczenie kompleksów!

Posted

[quote name='halcia']Az tak zle nie jest,to pare parszywców psuje robote i atmosfere......[/quote]

Halina pare parszywców nam znanych ... w każdym schronisku w Polsce, którego historia na dogo kołem sie toczy ma swoich parszywców, dodac do tego fundacje plus sporo parszywców z zamiłowania i przenudzenia i mamy smutny wynik ....

Czasem rozmawiam o tym z Kudłatą. Na początku dogo to było małe grono, kilkadziesiąt wątków i wspólne działanie - dzisiaj?

Posted

Maupy przebrzydłe :mad::mad::mad: Umawiacie się na Bieszczady jak my mamy tak daleko :mad::mad::mad: OOOOOO żałosne jesteście.... paskudne i w ogóle :diabloti: