Erazm Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Zalosnosc moze byc budujaca:evil_lol::eviltong: Quote
halcia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Nie wiem czego ta załosnosc mnie rozbawia na watku...:evil_lol:Witaj Margo!:lol: Quote
sleepingbyday Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 jezu. tu naprawde mozna sie wyżalić???? zaczyna mnie łapać przeziebienie, nie wiem, czy mnie nie wysla na zwolnienie, to cholera jeszcze będe trzymała długo wapory w głowie.... donnerweter... mnie często trafia szlag, jak bardzo na dogo nie idzie sie dogadać..... jak wiele osób zżera (nieuświadomiona często) ambicja, wyliczanie ilościowo pomocy, bezkrytyczne klękanie przezd czyimś działaniem ze względu na zasługi lub "zasługi", niechęć do pomocy pomagającym, niedotrzymywanie obietnic, obrażanie się za nic, przewrażliwienie na własnym punkcie, zamknięcie na krytykę (mimo deklaracji otwartości), działania pozbawione szacunku dla ludzkiego czasu, emocji i intelektu, oskarżanie o zanbiedbania jednych, a za ten sam błąd głaskanie po główce innych i pełne dla nich zrozumienie... mogłabym tak jeszcze sporo. powiem wam, ze tak naprawdę, jako całość nie jesteśmy ani zgrani, ani fair wobec siebie, ani bezstronni. za często zapominamy, że ludzie to też zwierzęta i tez należy im sie szacunek i zrozumienie. chyba niemal każdy z nas ma na koncie coś co o nim źle świadczy... tu mnie boli jak jasna cholera. dlaczego tak jest, tego nie moge zrozumieć. dlaczego tyle jadu tutaj siedzi? ktos ma jakąś hipotezę? Quote
majuska Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Sleeping...no to się wyżaliłaś;) Masz wiele, wiele racji.... Moja prywatna teoria ( możecie mnie wyśmiać ) jest taka, że na dogo za mało facetów jest, a same baby to wiecie jakie są...Dlaczego tak mało chłopów???:shake: Quote
Erazm Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jestesmy prawie wszystkie BARDZO fajne szczegolnie te zalosne, no moze sa wyjatki:http://www.dogomania.pl/forum/f28/kumpel-kojot-wyjatkowy-pies-juz-w-hotelu-u-jamora-141003/index35.html#post13045337 Polecam wystarczy zajrzec pare postow od konca, w skrocie pies przelezie kazde ogrodzenie, ale... Quote
majuska Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Poczytałam, co jak co, ale na dogo to strasznie razi... Wczoraj w schronie jedna z wolontariuszek mi opowiadała jak ostatnio jeździły robić wizyty poadopcyjne, no i taka akcja: pies na łańcuchu upięty, obok jakaś stara przyzieleniała woda, do jedzenia chleb namoczony w mleku i pani ( właścicielka ) twierdzi, że u niej to psy mają jak w niebie, tyle psów juz przecież miała, specjalnie zawsze jeden chleb się dla psa kupuje i pies ma przecież budę....:shake: To przeświadczenie o stworzeniu psu raju na łańcuchu przy misce z chlebem jest tak mocno zakorzenione w tych półmóżdżkach ( głównie na wsiach, ale nie tylko ),że po prostu potrzeba lat świetlnych, żeby to wybić z tych łbów, żeby jeszcze " czarni" chcieli pomóc....:shake: Quote
halcia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 No cóz,za to pare imion męskich:evil_lol:Facetom sie pewnie dalej wydaje,ze sa stworzeni do wyzszych celów!A...gosc nadział mnie dzis,tzn.orzecholot na hak,do tej pory nadziewałam sie sama,Myslałam,ze tylko baby nie potrafia cofac:eviltong: Quote
albiemu Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 witaj sleepingbyday !!!!!!!!!!!!!!! Wielki szacun zawsze do Ciebie kobito miałam i nie tylko ja! Dogomania to coraz większe grono totalnie obcych sobie ludzi ... Garstka jedynie tych których łączy szacunek, szczerość, zrozumienie ... W dogomaniackiej galerii osobowości ludzkich już nie jest brylantem wyjątkowość zwierząt. Jedynie zakompleksienie pokryte złudną pewnością siebie. Wymarzone miejsce na leczenie kompleksów! Quote
halcia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Az tak zle nie jest,to pare parszywców psuje robote i atmosfere...... Quote
albiemu Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='halcia']Az tak zle nie jest,to pare parszywców psuje robote i atmosfere......[/quote] Halina pare parszywców nam znanych ... w każdym schronisku w Polsce, którego historia na dogo kołem sie toczy ma swoich parszywców, dodac do tego fundacje plus sporo parszywców z zamiłowania i przenudzenia i mamy smutny wynik .... Czasem rozmawiam o tym z Kudłatą. Na początku dogo to było małe grono, kilkadziesiąt wątków i wspólne działanie - dzisiaj? Quote
Margo05 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 A wielu spokojnie, po cichu, wykonuje swą żałosną robotę :) Quote
albiemu Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 no no no Szpilka :D ... ja już dobrze Cię znam ... Chcesz sobie wianuszek adoratorów powiększyć żałośnie :D Quote
SZPiLKA23 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Wiesz na nadmiar nie cierpię :D wiem załosne:D Quote
majuska Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Zajrzyjcie do dziadzia: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mikolaj-wyrzucili-zeby-zylo-sie-wygodniej-staruszek-schron-147778/#post13069662 Quote
albiemu Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Szpilku coś ugadać się musimy tęskniom ... :( Żałośni ... ważne że razem :) czy z górki czy pod nią :) Quote
albiemu Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 a ja to bym z Wami gdzies pojechała ... Bieszczadzkie Anioły już za nami ale Bieszczady wciąż są :) Quote
majuska Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ej! ale jedźmy jak coś w ten weekend17-18.10, bo ja mam 10.10 wesele i doopa, a do 17 zrobią się fajne kolory na połoninach... Quote
Margo05 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Maupy przebrzydłe :mad::mad::mad: Umawiacie się na Bieszczady jak my mamy tak daleko :mad::mad::mad: OOOOOO żałosne jesteście.... paskudne i w ogóle :diabloti: Quote
majuska Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 oj tam daleko...do zrobienia;) warto:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Pytajcie gagaty czy warto z załosnymi sie zadawac ;) Quote
Recommended Posts