majuska Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='SZPiLKA23'] Poznałam się z nim , Leopolda mi przypomina....:-( straszna bida..... Quote
MagdaH Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Zapraszam wszystkich zbolało doopowatych na sakramenckie zamieszanie, do którego się poniekąd przyczyniłam:angryy: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/dt-po-trzech-dniach-oddaje-slepego-psa-pilnie-potrzebna-pomoc-141892/index11.html Quote
Rafal StWola Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Z tymi fotami to jestem troszkę winny .... cóż miecz ma dwa ostrza hehe .... kiedyś tam podałem pomysł ze zdjęciami hehe Jedno wiem .... olać dziadostwo i koniec a dla psiaków swoje robić .... Ja za Becią stoję i tyle ...... Quote
majuska Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ale ten syf i obciach to chyba tylko do końca roku...damy radę;) Quote
Rafal StWola Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja bym tego nie łączył bezpośrednio z terminami :) ja też facet i jest taka możliwość że wolontariat by mi się spodobał :) ( w tym miejscu uruchomić wyobraźnię ) :) Quote
halcia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Podyskutuj sobie z Weronia,rece Ci opadna,drugi beton:diabloti: Quote
Feigned Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Cos wymysliłam... moze zrobic allegro strony schroniskowej umiescic na nim link do strony nopis pare fot bo ogłoszenie wszystkich psiaków na raz jest niemozliwe, co o tym myslicie? jeżeli komuś się chce w to bawić (np. mi :diabloti:) to można zrobić photobloga, coś na wzór tego: www.aleola.photoblog.pl ;) Quote
albiemu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Feigned']jeżeli komuś się chce w to bawić (np. mi :diabloti:) to można zrobić photobloga, coś na wzór tego: www.aleola.photoblog.pl ;) rewela! :) naprawdę i pomysł i podpowiedź :) :loveu: Quote
albiemu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 halcia napisał(a):Podyskutuj sobie z Weronia,rece Ci opadna,drugi beton:diabloti: i my małe groszki jesteśmy bez szans ... :placz: Quote
Feigned Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 albiemu napisał(a):rewela! :) naprawdę i pomysł i podpowiedź :) :loveu: tak właśnie sobie ostatnio pomyślałam, że można coś takiego zrobić, a pomysł Szpilki mi o tym przypomniał :) Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 No prosze niby załosne a cos jednak wymyśla, żałosnego bo załosnego i pewnie focenia niegodnego ale zawsze... ;) Quote
albiemu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja wciąż śmieje z tego zdjęcia :D naprawdę dawno się tak nie ubawiłam :D ! Naprawdę lubię być żałosna i bez moich zdolności fotograficznych, dochodzeniowych, kombinatorskich :) To kiedy grandzicie na allegro zdolna ekipo? :) Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jeszcze nie bo mocy brak, ale regeneracja była super;) Jutro nie dam rady moze w czw:placz: za duzo na mojej załosnej głowie:shake: Quote
albiemu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Słuchajcie, nie ma uważam sensu dyskutować z ludźmi którzy bronią Calineczki totalnie nie będąc w temacie na innych wątkach. Same nie możemy uwierzyć w to na co stać tą osóbkę więc ... brakiem wiary w to co znamy jak przekonać tych którzy nie znając uwierzyli? Nie ma sensu, ja już się tylko śmieję, autentycznie ... Wnoszę też prośbę o pisanie małej liczby postów aby mogła nadążyć ze zdjęciami naszych wpisów ... szkoda, że nie zna innej prostszej metody ... Quote
albiemu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ja się zastanawiam czy ten monitor ze zdjęcia jest na sprzedaż? Naprawdę widać, że piksele ma OK :D hehehe Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wszystkiego najlepszego dla Majuski :multi: YouTube - Happy Birthday Quote
majuska Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 No to poszłaś po bandzie Szpilka..:D:D:D:D:D Dzięki:loveu: Za rok okragły jubileusz to coś pomyślim.... Quote
albiemu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Majuska na Twoja odpowiedzialność :D Małe wyjaśnienie, na jednym z wątków majuska wspomniała coś o czyszczeniu lakierek do trumienki i tak od słowa do myśli mojej :D ... wysłałam jej jedną z moich ulubionych piosenek Maćka Zembatego ... :) YouTube - Maciej Zembaty -, W prosektorium Majuska ;) dobrego!!!! i dużo smiechu!!!! Quote
majuska Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Bomba :bigcool::bigcool::siara::siara::bigcool::bigcool::beerchug::cunao:Zdrówko!!! ...no dobra , to ja już pójde polerować te lakiereczki....:sad: Quote
albiemu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Majuska on ma jeszcze mocniejsze kawałki w tym temacie więc nie trać we mnie wiary i optymizmu :D Quote
majuska Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Halciu we wtorek mi przybyła kolejna wiosna...:-( Ale dopiero za rok będzie okragły jubileusz to będzie huczniej;):evil_lol: Quote
majuska Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Szpilka _ odnośnie nowych piesków ze schronu udało mi się z p. Ania ustalić na razie 2 imiona: post 237 czarnuszek z pierwszej fotki to Bonus około 1,5-2 lata, pies z interwencji z tego domu co Fragleska, z psami sie nie zgadza musi być sam , do ludzi troche nieufny, ale w końcu po chwili sie oswaja i jest łagodny post 237 fota 3 to Gaja, sunia wiek niestety nieznany mi:oops: Tego wilczka z interwencji wczoraj też obejrzałam , myśle , że ma duże szanse na dom, bo ludzie szukaja czasem takich wilczków, ale musi chyba troche dojść do siebie, był wygłodzony, zapchlony , sierść powycierana :shake: A jest piękny i taki wesoły, p. Ania mówiła , że bardzo grzeczny i ładnie chodzi na spacerki.. Quote
halcia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Hej majuska,to wszystkiego najlepszego.I nie liczmy se wiosenek,bo bedzie załamka.Pesel popier.... i tyle!Nie pracujesz dzisiaj?:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts