Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tymi fotami to jestem troszkę winny .... cóż miecz ma dwa ostrza hehe .... kiedyś tam podałem pomysł ze zdjęciami hehe
Jedno wiem .... olać dziadostwo i koniec a dla psiaków swoje robić ....
Ja za Becią stoję i tyle ......

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Cos wymysliłam... moze zrobic allegro strony schroniskowej umiescic na nim link do strony nopis pare fot bo ogłoszenie wszystkich psiaków na raz jest niemozliwe, co o tym myslicie?

jeżeli komuś się chce w to bawić (np. mi :diabloti:) to można zrobić photobloga, coś na wzór tego: www.aleola.photoblog.pl ;)

Posted

albiemu napisał(a):
rewela! :) naprawdę i pomysł i podpowiedź :) :loveu:

tak właśnie sobie ostatnio pomyślałam, że można coś takiego zrobić, a pomysł Szpilki mi o tym przypomniał :)

Posted

Ja wciąż śmieje z tego zdjęcia :D naprawdę dawno się tak nie ubawiłam :D !
Naprawdę lubię być żałosna i bez moich zdolności fotograficznych, dochodzeniowych, kombinatorskich :)

To kiedy grandzicie na allegro zdolna ekipo? :)

Posted

Słuchajcie, nie ma uważam sensu dyskutować z ludźmi którzy bronią Calineczki totalnie nie będąc w temacie na innych wątkach. Same nie możemy uwierzyć w to na co stać tą osóbkę więc ... brakiem wiary w to co znamy jak przekonać tych którzy nie znając uwierzyli? Nie ma sensu, ja już się tylko śmieję, autentycznie ...

Wnoszę też prośbę o pisanie małej liczby postów aby mogła nadążyć ze zdjęciami naszych wpisów ... szkoda, że nie zna innej prostszej metody ...

Posted

Szpilka _ odnośnie nowych piesków ze schronu udało mi się z p. Ania ustalić na razie 2 imiona:
post 237 czarnuszek z pierwszej fotki to Bonus około 1,5-2 lata, pies z interwencji z tego domu co Fragleska, z psami sie nie zgadza musi być sam , do ludzi troche nieufny, ale w końcu po chwili sie oswaja i jest łagodny

post 237 fota 3 to Gaja, sunia wiek niestety nieznany mi:oops:

Tego wilczka z interwencji wczoraj też obejrzałam , myśle , że ma duże szanse na dom, bo ludzie szukaja czasem takich wilczków, ale musi chyba troche dojść do siebie, był wygłodzony, zapchlony , sierść powycierana :shake:
A jest piękny i taki wesoły, p. Ania mówiła , że bardzo grzeczny i ładnie chodzi na spacerki..