Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam żałosny układzie!!! Pozdrawia doopowaty wolontariat z Tychów:eviltong: spacerki poza schronisko z trzema psiakami (na początek) wywalczone:p
Żeby poprawić żałosnym i doopowatym humorki: Czesław u fryzjera

Cześ już po...

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Aleś go wygoliła",doopowaty wolontariacie z Tychów":eviltong:A nasza Mati,najdzielniejsza w swiecie,bez guzków poszła sie tarzac w trawe/ma fartuszek/ a potem podskakiwac radosnie dupka,ze guzków juz nie ma:roll:Tylko dzis jest na zastrzyku przeciwbólowym.Nie ma sie co chwalic,albiemu trzymała,a my z Miska beczały pod lecznica....a kciuki dosłownie,az łapy mokre.....A....Madziu,Czesław pozuje jakby sobie zdjecie do legitymacji robił:evil_lol::eviltong:Powazny,dostojny i piekny.:loveu:Żebym ja tak na zdjeciach "wychodziła":evil_lol:

Posted

Cicho wszędzie , głucho wszędzie .... co to bedzie co to będzie .....

Ja się pytam jako żałosny wujek co z psiakami ? bo zabiegi bo td ... a ja nic nie wiem ....
Pewnie tylko Ciotki sa wtajemniczane a co z wujkami do nędzy warny ?

Posted

Ej żałości psuje wam sobota na zrobienie Pieczonek u mnie?
Kasiek napiszesz do Żaby?
Becia, Majuska zapraszam :p
Tylko Halcia wraca w niedzielę :roll: i będzie zła, że bez niej. No i w szlafroczku nam nie wyskoczy.....
A no i jeszcze Kudłata. Kiedy wraca? Bo powiedziała, że z imprezami mamy na nią zaczekać :evil_lol:

Posted

Zaproscie na ten watek załosne dziewczyny z Zamoscia-jako wolontariuszki non grata w schronisku :diabloti: Na watku dyskutują z szefem schroniska, który jakoś ich nie lubi :diabloti:

Posted

... żałosne jesteście :P heheheh

Matyldzie pomagacie z sercem, udało się uratować jej oczko ... jak tu być z Was dumną? ... sama nie wiem :)

Miśka ... dzielnoto żałosna :)!

Posted

Żałośnicy , w schronie czeka kolejna "sierota" którą trzeba jakoś podleczyć, mam na myśli Zmorę, coś musimy pokombinować, jej łapa się fatalnie goi, jeżeli do zimy się nic nie zmieni to.....szkoda gadać. Czasu niewiele, przy najbliższej okazji porobię foty w zbliżeniu i będziem coś kombinować, pomożecie.......????? Żal mi mordy strasznie :-(

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Zmoras na sercu mi strasznie lezy bo mi Sare przypomina łapa sie babrze i juz dawno na to zwracałam uwage no ale...

No to żałośni muszą popróbować stanąć na rzęsach....